Sari la conținut

banditz

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alin_ionut22

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Hornet 600S
  • Numar Moto
    NNI
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    d-ra e prima...

banditz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Excelent! Am refacut pasii exact ca in videoclip si sunt foarte multumit de rezultat si am scutit si o caruta de bani!
  2. Hmm....cred ca am nimerit la aceeasi statie itp doar ca mie mi-a zis 90 lei...te referi la statia imediat de langa spalatoria Harold banuiesc?!
  3. Pei asa pot sa fac o plimbare pana la Campina! Intre timp am gasit ceva pe langa Kaufland vest da parca un pic cam scump la 90 lei, ma asteptam la mai putin...
  4. Salutare! Cine poate sa imi spuna si mie unde anume in Ploiesti se poate face ITP in afara de RAR? Multumesc!
  5. viteze astronomice 130-140? asa ziceam si eu pana am calarit-o...la prima iesire cu bondaru direct de pe bancile scolii de soferi i-am dat doua tute! ...da stiu... unii ar zice... ...dar merge vis! ia permisu si sa vezi plictiseala la 130km/h! Bafta si asfalt uscat!
  6. cautarea ta a luat sfarsit! (in privinta modelului cel putin) parerea mea de incepator tot pe un hornet de 600 e ca n-o sa dai gres dak alegi bondaru! eu am 1,78m si 85 kg....is mai scurt o leaca da nu cre ca o sa ai probleme la capitolul asta...amu eu unu am modelul S (cu semicarena) si ma lupt mai putin cu vantul la viteza mai mare... ca si pozitie vreau sa zic ca in 12000km acumulati in 7 luni nu m-am vaitat niciodata de dureri de maini, picioare, mijloc din cauza pozitiei de mers ...atat ce mai amorteste sezutu la trasee mai lungi asa de 200km(tre sa fac ceva la seaua aia)... unii 'or sa zica ca domne e mare de 600 pt tine...dar ....repet...eu tot pe asa ceva am inceput! (a fost a 2-a moto pe care am condus-o dupa aia de scoala)...ideea e sa o iei usor de la bun inceput, sa limitezi incheietura mainii drepte pana o simti klumea... si eu cand am cumparat-o am mers tot pe ideea ca nu pot sa o schimb prea curand... eu zic sa intri in stup cat mai curand! hai Doamne ajuta si asfalt uscat!
  7. unde le echilibrezi ca vreau si eu?!
  8. stefane m-ai imbolnavit!!! mama ce de hornete! mama ce ma oftic ca n-am putut veni si eu! super poze! super adunare de hornete! ...inca o data....mama ce de hornete!!! la naiba'n puii mei!!! asa da! hai Doamne ajuta si asfalt uscat! ... si poate la urmatoarea ajunge si je...
  9. La naiba'n puii mei!!! ... ce ma oftic ca n-am ajuns si eu... am fo liber da am fo cu un preten la Pitesti sa-si motor si am pierdut mult timp pacolo (si o pana printre altele) ca tare as fi venit si eu! Mama mea....si ce bine arata o horneta langa alta horneta langa alta horneta... s.a.m.d Saptamana viitoare promit sa vin si eu indiferent ce-o fi! Frumoase poze!!! ... si la mai multe si cu un numar cat mai mare de hornetisti participanti! Doamne ajuta si asfalt uscat! p.s. - mama ce m-am ofticat...
  10. hai multumesc! ...si poate ne vedem maine la o mare bondareala (asta dak ma lasa shefu' ) ...de nu...saptamana viitoare la sigur vin! Doamne ajuta si asfalt uscat!
  11. looome looome!!! salutari la fratii bondari! cica mi-am luat si eu o toba sport (in sfarsit)! ...si vroiam sa impartasesc cu voi bucuria! este vorba de una bucata Roads Italia Ovale Titanium si ... cica ar fi prima Roads Italia pt bondari din tara! vreau sa zic ca sunt foarte multumit de raportul calitate/pret ... 169 euro! si in acest sens am facut si doua filmulete: unu pt cei care au cateva minute la dispozitie si unu pt cei care vor sa treaca direct la zgomot! Doamna ajuta si asfalt uscat! si cateva pozisoare:
  12. Doamne ajuta! ...asta inseamna ca lipsim de la mica noastra intrunire campineana...dar e pt o cauza nobila! hai ca ne strangem asa cu mic cu mare! hai bondari ca se poate!!!
  13. hmmm...ar veni si je...da lucru saptamana asta sch.2, dar dak va strangeti mai multi promit sa particip si eu sapt viitoare ca doar vine concediul! ...si dak pot mai aduc un bondar de la Campina! Doamne ajuta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...