Sari la conținut

paulhm81

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Z1000
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha xj600, SV650S
  • Interests
    prea multe

paulhm81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paulhm81

    Cu si despre accidente

    Un motociclist s-a făcut PRAF la podul IRA! A rupt un stâlp de beton - FOTO
  2. paulhm81

    Ajutor&asistenta moto!

    Am rezolvat prblema. A fost electromotorul. Periile erau evident la capat, ba chiar mai rau , una din ele prbabil ca a facut contact pe o portiune prea mica si a mancat din o lamela de cupru. Am curatat tot, am gasit perii un pic mai mari decat ale mele in manastur la non stop la piese auto si le-am adaptat si lipit pe firele vechi si merge f bine. Nici un rateu. Poza este facuta dupa ce am curatat arsura. Mersi de sfaturi!
  3. paulhm81

    Ajutor&asistenta moto!

    da, mersi de informatii. Bateria am eliminat-o din ecuatie ca am pus crocodili la masina si i-am prins f bine la motocicleta pt ca am strans suruburile peste ei. Nu m-am gandit la masa sa ma uit dar o sa verific maine. Peste releu am sarit pt ca suruburile cu firele pe partea de putere era f la indemana si am putut sa fac un scurt calumea. Nu incearca deloc sa invarta motorul deci nu cred ca are treaba. Inafara de releu la pornirea normala nu se aude nimic. Am pus un fir gros de la baterie si am facut contact cu + de la electromotor si nimic nimic. O sa desfac maine electromotorul sa ma uit la perii daca sunt mancate sau daca e prea mult jeg adunat. Am mai vazut la multe scule electrice cu depunere de carbon si sper sa fie si aici cazul. Daca nu, o sa caut perii. ! Am incercat si treaba cu miscatul motorului in viteza si nimic.
  4. paulhm81

    Ajutor&asistenta moto!

    Mai baieti...un pic de ajutor. Daca bateria e buna ca am legat alta pt test si releul e bun ca am pus un cablu tzapan sa sar peste el si motorul face doar tzac si nu invarte ce sa fie? Electromotorul? Teoretic daca pun un cablu gros de la plusul bateriei la electromotor nu ar trebui sa invarta? Nu de alta dar nu face nimic. Acuma o luna am lasat motorul in stare perfecta din pacate afara la birou in curte. Acuma vroiam sa mi-l duc la caldurica acasa si nu vrea sa porneasca. nevermind ca am cam inteles ca trebuie sa ma uit la perii.
  5. paulhm81

    Cu si despre accidente

    Ma Yzule, sper ca iti dai seama ca nu vb serios referitor la calcatul cu masina, dar sincer prima imagine care mi-a venit in minte cand am vazut faza cu "au uitat" erau niste bugetari de-aia care abia asteapta sa se faca ora de plecat acasa ca sunt super obositi si cu ochii injectati de la atata solitaire. Genul ala care uita ca sunt platiti din taxele si impozitele oamenilor, deci lucreaza pentru oameni si nu invers, si te intreaba pe un ton de zici ca i-ai trezit din morti ca "tie ce iti mai trebuie?" In orice domeniu consider valabila regula ca in momentul in care te crezi stapan pe situatie atunci o iei. Inclusiv pe motor la inceput esti super prudent si dupa o vreme vine senzatia asta de relaxare cum ca deja le ai si consider ca ala e momentul cel mai periculos.
  6. paulhm81

    Cu si despre accidente

    trebe aflat cine sunt, identificati pe strada cu masina, treci peste ei si dupa aia zici "oops, am uitat sa apas frana!"
  7. paulhm81

    Cu si despre accidente

    Radiotelefonistul Âşi Âşeful său, care au uitat ieri să trimită ambulanța într-un accident soldat cu un mort, au fost amendați Âşi suspendați din serviciu sau Sancțiuni DURE la Serviciul de Ambulanță Cluj în cazul motociclistului decedat la Topa: Doi angajați au fost suspendați
  8. paulhm81

    Cu si despre accidente

    A murit pt ca au uitat sa trimita SMURD-ul
  9. paulhm81

    Cu si despre accidente

    Dupa rezervor pare xj600 diversion
  10. Nouă lege pentru motocicliști. Probă practică în poligon, urmată de o probă în trafic
  11. paulhm81

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=iwQjhio1oIs&feature=player_embedded
  12. paulhm81

    Ajutor&asistenta moto!

    Am o ruga. Daca aveti careva set descompletat de capace de vw pe 15. Mi-a disparut unu la masina si un set nou e f scump. Mersi !
  13. paulhm81

    Ajutor&asistenta moto!

    Nu era neaparat treaba de organe, dar conform legilor lui stiti voi cine, fix atunci o sa ma opreasca sau fix atunci se va intampla ceva. Cica daca nu ai itp nu e valabila nici asigurarea. Iti dai seama ca se leaga de orice rahat. In fine, m-oi risca. De cand am motor de prin 2008 o singura data am fost oprit. A vrut sa vada daca am permis. A fost chiar haios ca prima data m-a intrebat cati cm are motoru. Dupa ce i-am spus zice tipu- va rog sa prezentati permisul pt aceasta categorie. Era misto sa ii spun 49 ca si-asa habar nu avea si eu eram cu ditamai 600 (ditamai fata de un scooter ma refer). O seara faina sa aveti!
×
×
  • Creează nouă...