Sari la conținut

LBianchi

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Dominator

LBianchi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Am nevoie de un CDI pentru Honda DominatorNX650 RD02 1994. Am cumparat unul de pe Ebay, dar se pare ca imi arde o siguranta. Stiti de unde as putea cumpara unul? Vreau sa incerc si cu altul.
  2. Salutare, Stie careva cam cat costa melcul pentru kilometraj si de unde pot comanda? Multumesc.
  3. Salut. Am facut pana aproape de resita. Am nevoie de informatii pt a gasi o camera de 17 cat mai urgent. Va rog , unde pot gasi?
  4. Dap, maine la prima ora trebuie rezolvat.....si aveam atatea altele de facut:((((((((((((((( Aaaa si inca ceva, camera e noua de vreo 2-3 luni..
  5. Din Sibiu, mai sunt si eu. Nu prea am postat, insa m-a tinut la curent Dori(N-X-R) cu totul. Si ca de obicei, nu pot merge toate struna, acum 10 min am venit de la servici, parcam frumos motorul cand aud o pocnitura, un fasait si in 3 min am ramas fara aer pe fata, mama lui de ghinion.....
  6. Si eu zic sa incepi cu comutatorul, acum 2 zile l-am desfacut si eu pe al mea. NU facea bine contact acolo.
  7. Salutare, Sa ma prezint si eu, ma numesc Silviu si de anul trecut posed si eu un Dominator(datorita lui Dori) si ma simt excelent pe el. Sper sa invat si eu cat mai multe de la voi care aveti mult mai multa experienta si poate facem o iesire impreuna, zicea cineva de o iesire prin mai pe langa Sibiu. In rest numa bine, si astfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...