Sari la conținut

edx

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    eedx

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda CBF500
  • Numar Moto
    B-10-EDX

edx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Mă bucur să aud că au scăpat. Nu știa nimeni despre ei nimic, doar cineva a scris ce a auzit discuții între polițiști. Dacă urmează operație sau are nevoie de sânge spune-mi în privat numele ei să o trec la donat.
  2. Am ajuns acolo (eram cu bicicleta) chiar cand il duceau pe el in ambulanta. Atunci era constient dar dupa ce am vazut ca au intrat un usa (macar in aripa zburau peste) m-am gandit la leziuni interne. Si faptul ca nu au plecat rapid ambulantele m-a dus cu gandul ca erau mult mai grav decat pareau. Din pacate (din ce citesc) au decedat. Dinamica e simpla - acolo se face stanga de pe Mosilor spre Olari venind dinspre Obor/Dacia (iesi la Izvorul Rece) sa scurtezi semaforul; dupa ce au montat gardurile la liniile de tramvai si au blocat acea traversare (foarte periculoasa) le-au scos dupa cateva zile. E mai rau decat inainte deoarece acele garduri iti iau din vizibilitate (mai ales in masini joase). Masina a facut stanga si nu a dat prioritate. Pozele din primul post sunt dupa ce au fost mutate vehiculele pentru a elibera intersectia. poza lui Ovi Ice este cu pozitia impactului.
  3. Buna ziua, As dori sa aduc motocicleta la o revizie mai generala. Am cumparat deja ceva piese - kit lant, ulei, filtru, anvelope. Este o Honda CBF500. Cand as putea trece sa o las? Am incercat la telefon dar nu va prind. Numai bine.
  4. Nu a ajuns in Grecia cu motorul, doar cu masina dar de multe ori. Pentru Salonic cel mai scurt e prin Plevna-Sofia. Radare pot fi pe langa orase si dupa ce intri pe autostrada spre Sofia atentie la iesirile din tuneluri. Si in Bulgaria, dar mai ales in Grecia cu moto esti mult mai safe decat la noi. Cat am fost pe la sud de Dunare (Balcic, Veliko Tarnovo) m-am simtit mai bine la ei pe sosele. Ultima data am plecat in Grecia noaptea (acum 2 sapt.) si am traversat Bulgaria destul de repede. Pana faci dreapta spre Plevna (cat e drumul comun cu cel spre Turcia) va fi plin de TIR-uri, dupa se elibereaza, o sa ai in principiu mai multi romani ce merg in vacanta decat altceva. Vacanta placuta si drum bun, eu nu ma bag la drumuri lungi pana nu fac upgrade la ceva mai mare.
  5. Nu te irita, postul de mai sus este clar ironic. Tocmai la adresa celor care umplu forumurile si nu drumurile.
  6. Dupa 2 ore prin bucuresti pe ploaie si frig ma intreb daca sunt pregatit sa fac tot drumul pana acolo pe motor pe o astfel de vreme. Si cum ideea principala era de un drum lung cu motorul de placere (nu chinuit pe vant si ploaie) s-ar putea sa renunt. O sa vad maine dimineata ce si cum.
  7. Nu am mai fost pe acolo si din spusele voastre suna foarte interesant. Daca primiti si nou veniti m-as lega si eu de grupul vostru in week-endul asta. Daca e OK astept sa se stabileasca detaliile de plecare.
  8. Readuc in discutie topicul asta. Vine toamna si parca nu mai imi vine sa spal motoru' in curte cu apa rece. Mai stiti spalatorii care au apa calda si acum (nu doar la iarna cand moto e in garaj)? Stiam una pe langa CET in Vitan dar daca ar fi si mai aproape de mine (Hala Traian-Unirii) ar fi excelent.
  9. A fost excelent. Si eu am ajuns la pauza, am plecat de acasa dupa ploaie. Cateva poze...
×
×
  • Creează nouă...