Sari la conținut

L A V I N I U S

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    954
  • Club
    Olt Bikers

L A V I N I U S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare! sanatate multa si sa auzim numai de bine! Mersi mult bikere! Ai grija de tine! Bafta multa in tot ceea ce faci! Drum uscat!
  2. mersi mult pentru sfaturi. asa e. dupa aproape 2 luni inca am dureri in zona aia si junghiuri.ma tine si la respiratie... si doctorii ziceau ca o sa am probleme o perioada mare de timp.... bafta si sanatate multa si tie!
  3. Multumesc intregului club KAMIKAZE RIDERS si le doresc numai sanatate si bucurii! Drum uscat si numai calatorii fara incidente!
  4. salutare! nu era tigan soferul, el doar transporta niste tigani care vroiau sa cumpere niste covoare din craiova. toti erau din valcea.nu prea cunosteau craiova si acolo au gresit drumul si au intors fara sa se asigure......... boom! sanatate maxima! merci mult! sanatate multa si tie! bafta! Pe principiul asta am trait toata viata. si cred ca pentru motociclisti e perfect valabil principiul asta. Tot timpul am facut ce am vrut, atunci cand am vrut, sau cel putin am incercat. In cazul meu era sa nu mai vina a doua zi, dar asta nu ma impiedica sa-mi traiesc viata in pe acelasi stil .asa ca sa traim clipa cu totii dar fara incidente. Doamne ajuta! Dumnezeu cred ca are un plan cu noi toti si toti avem cate o cruce de purtat. Pe toti ne incearca si apoi ne da cate ceva bun.... Eu ii multumesc ca totusi sunt intreg si ca intr-o zi o sa merg pe ambele picioare. sanatate maxima!
  5. asa e... am scapat ca prin minune.. ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a fost cu mine! multumesc pt urari! sanatate multa! te salut si eu Pustiulica! ai grija de tine! sanatate maxima! imi aduc aminte ! sper ca la vara sa mai bem un suc la terasa. ce mai face prietenul tau cu capra aia. sanatate maxima si sa auzim de bine! drum uscat! Te salut Coxmin! multumesc mult pentru mesaj si pentru gestul frumos pe care l-ai facut cand eram in spital. nici nu ne cunosteam personal si tu ai venit la mine. super gest! sa ai parte de sanatate, de tot binele din lume si cel mai important - fara incidente ! Mi se pare un lucru normal ca atunci cand oamenii vorbesc despre tine sa ii saluti si sa le spui exact ce s-antamplat.Ii salut pe toti care imi lasa mesaje si le multumesc, inclusiv tie! Sanatate maxima, ca e cea mai importanta. E u s t i u .....
  6. MULTUMESC! Sanatate multa si sa auzim numai de bine!
  7. Ok! Mersi mult ! Chiar m-as bucura sa ajunga mesajul meu la el. Te salut! Sanatate maxima!
  8. =)) esti din caracal

  9. Intr-adevar ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost cu mine si ca a facut sa nimeresc geamul si nu stalpul usii sau alta parte a dubei. Drum uscat si sanatate maxima! Asa e. Viata trebuie respecta si atentia trebuie marita. Asa cum am mai spus si eu - imi pare rau ca soferul a murit ! Asa a fost sa fie! Nu a fost atent . Asta e ... Sa incercam sa privim inainte si sa lasam comentariile rautacioase ca nu-si au rostul.Important e sa fim toti mai atenti in trafic pentru ca toti mai gresim din-cand-in-cand si sa incercam sa-i facem si pe ceilalti mai atenti.
  10. Ce pot sa mai zic? Sunt onorat sa primesc un mesaj de la IONEL PASCOTA, un adevarat campion. Cred ca orice motociclist s-a imaginat macar o data pe pista intr-o cursa de motociclism.Eu unul, de mai multe ori.... Felicitari pentru toate rezultatele si iti urez ca si de acum inainte sa ai parte numai de rezultate bune. Mi-ar face mare placere ca intr-o zi sa te cunosc personal. Multumesc pentru cuvintele frumoase! Sanatate multa si fie ca viata sa-ti ofere numai bucurii si impliniri! Drum uscat si bafta multa!
  11. multa sanatate si noroc cu caru si tie Doamne ajuta tuturor! ma bucur mult pentru mesajele voastre. ma ajuta foarte mult... stau in casa si cand aud motoare pe strada sfaraie sufletul in mine.... bafta multa!
  12. mersi! si tu sa fi sanatos si sa ai parte numai de bucurii! bafta multa si sa auzim numai de bine!
  13. nu e bebele meu e nepotelul meu .... multumesc si eu pentru urarile voastre! mersi ! sper sa trec cat mai repede peste asta .... socul a fost destul de tare....
  14. Un topic special pentru un prieten care m-a ajutat enorm, care a fost alaturi de mine, m-a sprijinit moral si a fost omul care m-a luat cu masina cand am iesit din spital. Cand am ajuns acasa nu puteam sa fac doi pasi, iar el m-a urcat pe brate pana in apartament. Le multumesc lui si prietenei lui Stefi pentru ajutor si le doresc sanatate si tot binele din lume. Drum uscat Calule si sa ai parte numai de calatorii fara incidente. "mai ma stii minte?" el e omul.... Stii cum e.. inima iti spune " urca-te!" dar mintea iti spune "stai in banca ta!" acum sa vedem care invinge... deocamdata ma bucur ca am scapat intreg ce-o fi dupa ce ma refac complet vom vedea . pasiunea e pasiune... drum uscat!
  15. Nu il am cu nimic la mana pe Dumnezeu poate m-a rasplatit pentru credinta mea in El. sanatate multa si voua si aveti grija la ce fac ceilalti in trafic! bafta multa !
×
×
  • Creează nouă...