Sari la conținut

localghost

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de localghost

  1. localghost

    Ghiciti personajul

    yzuliko n-o fost ca ala s-o facut baiat mare, mai degrab alalalt banderas, mic de stat, mic la scuter dar cu manivela mare.
  2. localghost

    Cu si despre accidente

    Era o ironie oricum chestia cu airbagu. O ironie la adresa 'maestrilor' motociclismului care se cred miezu problemei in orice situatie si nu sint capabili sa se obiectiveze si sa-si recunoasca macar vreo urma de culpabilitate in pofida evidentelor. Sa ajungi sa dai vina pe niste stalpi cand tu violezi din cele mai kamasutra pozitii vocea interioara a instictului de conservare mi se pare un gest extrem de pueril. In astfel de cazuri dramatice precum cel descris mai sus oricine si orice poarta o vina mai mica sau mai mare mai putin actorul suprem, ghostriderul. Absolut ridicol.
  3. Cand zici ca nu-i lucratura calitativ japoneza asta inseamna ca nu-s produse in Japonia? Da unde-s facute versiunile astea noi?
  4. Ce parere aveti despre versiunile noi (>2010) de XT660Z? Cum sta cu fiabilitatea?
  5. localghost

    Cu si despre accidente

    dupe cum arata conserva si fiind o linie dreapta misto pacolo, motoreanu nostru nu cred sa fi avut nici 30km/h ... peste suta si cum prioritatea o fo de partea eroului nostru putem sa clasam incidentu in dosaru gros pa care scrie 'moarte conservarilor!'
  6. localghost

    Cu si despre accidente

    trecand peste faptu ca faza pe care o patit-o omuletzul pe str izlazului e clasica si apare in manualul incepatorului chiar pe coperta (depasirea pe dreapta - cum sa da, cum sa nu etc) mie mi se pare foarte interesant cum faptul ca al nostru nu o vazut semnalizarea conservei e o chestie instantaneu scuzabila pe cand conservaru n-are nici un drept sa nu-l vada in oglinda. oricum si daca nu semnaliza tipa, tot pe coperta manualului scrie clar ca daca vezi o conserva mergand incet si ezitant apai ori se baga la parcat out of the blue unde apare parking spotu sau intoarce pe dubla continua. oricum acolo banda 1 e jumate ocupata de masini pacare oblic deci chiar de nu erea nime pe banda 2 tot tre mers f prudent ca oricand poa sa iasa unu cu spatele din parcare peste tine. deci mai tipule, imi pare rau ca ai patit-o dar faza asta e prea clasica si eo nu prea iti gasesc scuza decat aia ca poate manualu tau de moto nu avea coperti? evident nu vorbesc aici dpdv al legalitatii. pe mine legalitatea ma lasa rece, important e sa scap bine mersi din orice imprejurare nu sa am dreptate in fata legii. stii tu vorba aia: "aici zace nea istrate care-avea prioritate".
  7. localghost

    Cu si despre accidente

    ba kamikaz tu nu trebia sa fii in suedia la ora asta? sau s-o schimbat ceva in legislatia lor si nu mai accepta aia someri de import?
  8. localghost

    Cu si despre accidente

    eo nu poci decat sa raman perplex vizavi de cea mai inedita rezolvare a binecunoscutei ecuatii 'tinar si nelinistit(ca sa nu zic vorba aia) + vitezana + Topa'. de data asta nu tu conservar dujmanos si diabolic amplasat in trafic, nu tu pata de ulei, cacao, nisip etc ci de-a dreptu SMURDU domle o iesit vinovat. ca de obicei nici un cuvant despre viteza embesalului caci nu-i asa, despre eroii traficului numa de bine.
  9. localghost

    Ajutor&asistenta moto!

    am patit si eo asa. incearca intai sa maresti relantiul (e un surub sub rezervor mai in fata unde e legat cablul de acceleratie) ca poate s-o dereglat surubu ala si e prea mic relantiul. verifica si bateria si bujiile, daca nu-s in stare buna e un motiv pt care nu sta la relanti. la mine dupa ce am schimbat bateria si bujiile problema o disparut. buninteles mai poate fi daca e mizerie multa in carburator. eu cand am avut problema asta am facut prima data, am desfacut carburatoru sa-l curat dar nu erea murdar. abia apoi am verificat bateria si bujiile.
  10. amen to that! inca un laureat al competitiei 'selectia naturala'!
  11. localghost

    Cu si despre accidente

    eroare maestre, aia cu vesta ereau scuteristi
  12. localghost

    Cu si despre accidente

    @criticilor mei: nu inteleg de ce nu folositi functia ignore a forumului vizavi de interventiile mele. e simplu si eficient, eo am aplicat-o asupra domnului Kamikaz si merge perfect. @on topic: ideea de baza a manifestarilor mele e iritatia profunda ce mi-o provoaca chestia asta omniprezenta: 'conservarii, nu ne vede' ei sint de vina intodeauna. de asemenea 'workaround'-urile acestei false probleme imi provoaca risul (vesta, paradele etc). eo rar am auzit de accident moto in care motoreanu sa nu fi participat si el la propria-i belea, ori prin viteza excesiva ori prin increderea (din pacate nejustificata in conditiile traficului de la noi) in propria prioritate. din pacate multi de-ai nostri isi fac acum somnu de veci la umbra epitafului: 'aici zace nea istrate care-avea prioritate'. in acest context teorema lu galen 'nu avem nicaieri prioritate' este de fapt o axioma si trebuie aplicata in orice imprejurare, chiar de catre domnia sa. cat am fost biciclist prin cj am invatat o regula de aur care ma ajuta si acum sa merg cu motoru pe oriunde prin cj fara nici cel mai mic stres: e total irelevant daca soferii te vad sau nu, colosal de important e sa-i vezi tu si sa stii ce le poate pielea. inchei cu urarea lu gyuri pascu: la revedere, inima, iubire, bere!
  13. localghost

    Cu si despre accidente

    iata ca zeul s-a milostivit si ne-a binecuvantat cu o noo predica, aj numi-o predica dupe muntele berii in care un nenorocit cu matiz este vindecat miraculos de orbul gainii prin contactu tangential si protejat (nu va ganditi la prostii) cu regele motoretismului local. iubiti motocicleni, in aceasta parabola suculenta mantuitoriu si izbavitoriu breslei noastre ne esplica asa in treacat si cum fonctioneaza ochiu care vez bine e luminatoru nu numai al trupului dar si al asfaltului in cazu nostru. aflam acilea cum ca ochiu fie el chiar dumnezeiesc mai da rateuri iar fenalul parabolei(greu de agiuns la el caci e grea munca cu scroll-u pe caldurile astea) face toti banii: nu tu parada gay, nu tu subliniat gropile din asfaltu patriei cu marcheru ci ... o chestie mult mai simpla: vesta anticonservar de coloare roz boom-boom cu rahatele (de pasare) ca sa poarte noroc. sa ne traiti multi ani augustate ca far de domnia voastra nu-sh ce dreak ne-am face. ps: concursu literar se anuleaza din cauza futilitatii sale: n-ai cum sa bati o predica balzaciana de-a lu galen oricat te-ai screme.
  14. localghost

    Cu si despre accidente

    ca sa revenim la topic va puteti imagina cam ce predica ne-ar fi servit don galen daca protagonistul acelui incident de la fabrica de bere ar fi fost vreun regular joe blow al motoretismului local? cam cate pagini ar fi avut predica? cam de cate ori ne-ar fi explicat cum ca noi cei pe doo roti n-avem niciodat prioritate, cum ca musai trebuia chemata potera etc, all that good stuff we already know. da' asa fiinca de data asta chiar dansu a fost cel care s-a implantat ca un noob in bezmeticu ala cu matiz e evident ca melodrama a luat-o pe arhicunoscuta traiectorie: 'conservarii nu ne vede'. concurs literar de vacanta: elaborati o predica scrisa din perspectiva lu don galen corespunzatoare evenimentului cu pricina in situatia in care protagonistul pe doo roti ar fi fost un neica nimeni al motoretismului local. as incepe eo da tocma ce ma striga nevasta si boracii, cred ca iarasi o iau in freza...
  15. localghost

    Cu si despre accidente

    aia se intampla demult, intre timp am mers la sala si acu sterg pe jos cu ea cand imi vine chefu. ps: ce mai faci tu erotiko? nu te-am mai zarit de sute de ani. tot prin bucale iti duci veacu?
  16. localghost

    Cu si despre accidente

    eo zic ca d'aia nu va vede dujmanii conservari in trafic pen'ca anu asta v-ati lenevit si n-ati mai organizat traditionala parada gay: 'motociclenii insista in trafic'. n-ati facut, asa va trebe, acu bagatzi banu si va luati fuste si cizme roz ca sa le apareti pa radar la taximetristi.
  17. localghost

    Cu si despre accidente

    doar 350km urban pe luna? eo fac 30-40km zilnic prin oras, acasa->job->cabana si retur. deci te-am beut ursule si nu din tastatura (ti-am vazut atelaju sapt trecuta pe str closca si simpla lui vedere m-o umplut de respect). crede-ma n-am absolut nici un stres prin oras. nu-mi trebe vesta si pantaloni roz sa ma vada conservarii. destul e ca ii vad eo si stiu ce le poate capu. atata doar ca eu chiar respect inteleptele tale invataturi nene ursule si in 3 ani de mers prin cluj cu motoru n-am avut nici un eveniment.
  18. localghost

    Cu si despre accidente

    deci tu tot n-ai inteles ca nu vorbim de un oarecare motorean acilea ci de insusi principele motoretismului local care mere tot timpu 'scanand traficu' (expresia ii apartine) si fiind tot timpu constient ca nu are nicaieri prioritate. deci ce tot ii dai ca erea sigur ca ala cu matizu nu are voie sa bla bla bla. sigur ereai tu sau alt pokemon tanar si tulburat hormonal insa nu mos galen. mos galen stie ca nu are nicaieri prioritate. @galen: daca tu din motilor pana acolo aveai deja 50-60 permite-mi sa ma prapadesc de ris cand ma gandesc ce tare esti la predicile de conduita preventiva si cat de moale ai fost la partea practica. in primu rand era intersectie nenea, deci reduci viteza instictiv, in apropiere e parcarea aia de unde poate da unu cu spatele intempestiv, in nici un caz n-ai ce cauta p-acolo cu 50 decat daca esti pokemon distrus mental.
  19. localghost

    Cu si despre accidente

    eu merg cu 40-50 prin oras. el n-avea voie nici legal nici moral sa aibe 80 pe rahatelu ala de strada. erea intersectie deci daca nu legea macar instictu de conservare plus vasta lui experienta pe doo roti il obliga sa bage macar o frana de motor. sa nu-mi zici tu ca unu cu 30 de ani pe motor nu putea sa iasa mai bine dintr-o faza de asta. da cum singur zice: erea relaxat si avea si viteza as completa eo. intersectia aia e f larga, ai loc de intors vaporu, vizibilitate buna deci eo nu-i gasesc nici o scuza ca n-o putut evita. evident vina ii apartine lu ala cu matizu dar fiinca don galen ne predica tot timpu (si are perfecta dreptate) ca nu avem nicaieri prioritate ma intreb pence n-o reusit el sa aplice inteleptele invataturi. inclusiv aia cu chematu politiei.
  20. localghost

    Cu si despre accidente

    cam slaba prestatia ta vizavi de evitarea accidentului avand in vedere ca ala nu putea avea cine stie ce viteza urmand sa ia viraj de 90grd. numa daca nu cumva domnia voastra, principele motoretismului local, fiind excesiv de 'relaxat' (penca tocma ati scapat cu viata din infernu de pe motilor ) n-ati bagat cumva prea adanc laba de urs in maneta cu pricina. eo nu ma tin cine stie ce motociclean da pe cuvant ca n-am nici un stres prin cluj ori pe unde as merge. in schimb is f stresat in rare ocazii cand merg inafara orasului. acolo toti muschetarii baga peste suta si viata are alt ritm. in oras in schimb dreaku stie ce stresuri puteti avea la vitezele astea mici.
  21. out of my mind, back in five...

×
×
  • Creează nouă...