Sari la conținut

RussianTiger

INACTIV
  • Număr conținut

    292
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    who cares
  • Numar Moto
    fara numar
  • Club
    avion cu motor

RussianTiger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Donez costum de ploaie din doua piese, marime XS , luat de la Louis acum un an. L-am folosit o data, cand mai mult mi-a luat sa-l imbrac decat a durat ploaia. El zice ca e XS dar mi-e mare, eu am 1.70/ 58kg, cred ca se potriveste si cuiva care poarta M in marimi normale. Cine doreste cine are nevoie, please PM. s-a dat. Ii doresc noului proprietar sa nu aiba nevoie de el!
  2. Donez costum de ploaie din doua piese, marime XS , luat de la Louis acum un an. L-am folosit o data, cand mai mult mi-a luat sa-l imbrac decat a durat ploaia. El zice ca e XS dar mi-e mare, eu am 1.70/ 58kg, cred ca se potriveste si cuiva care poarta M in marimi normale. Cine doreste cine are nevoie, please PM. seara buna.
  3. @Tsunami si Belbody: nu ati inteles nimic! Pozele si alte detalii importante ale calatoriei nu se pun pe blog, se transmit pe calea para-psiho-pupu! altfel, la ce ar fi folosit pregatirea aia? deci...concentrati-va....ca vineeee.... ps. domnu modelator, va rog nu ma amendati, am plecat la joaca dar nu ma pot abtineee! ma duc la un curs de hai-shin, tre' sa plec prin vara la sovata
  4. 10 km sunt parfum, eu am alergat 12 in we si m-am oprit ca ma lovise foamea hai, ne mai trebuie inca doi si facem echipa. avem echipaaa, avem valoareee ..mai departe nu mai stiu poate gasim si sponsori pana atunci. cine vrea sa-i pun sigla pe tricou?
  5. I'm in! cati km/ cipilica sunt la stafeta? si mai e un maratonist pe aici care ne fugareste pe toti, nu cred ca se incurca cu stafeta...
  6. Daca esti Calator...enjoy your gift. Nu te opri doar de dragul "de a te stabili undeva". Atunci cand va fi momentul si timpul sa te opresti, vei sti asta fara atatea framantari interioare, fara cautari alambicate din care ramai cu vesnica intrebare "oare ce-i de partea cealalata a oceanului? ". Bucura-te de ceea ce poti face si trai acum. Oameni si locuri faine sunt peste tot, depinde numai de tine cat de mult vrei sa cunosti din fiecare.
  7. pe diagonala nu e ferry se poate traversa asa: Lapseki - Gelibolu si vitzavercea Eceabat - Canakkale si invers si gata
  8. @cria_p: masaj stiu eu sa fac, si inca bine, dar mi-e teama ca ne imprietenim si apoi vreau si eu in excursie! @dans: deja dai din casa?? ..e clar ceva dubios aici @ianachim: in loc sa ma bestelesti in public ar trebui sa te bucuri ca ti-am resuscitat topicul
  9. doamnelor si domnule, va marturisesc ca am descoperit acest topic intr-o zi cand eram racita moarta si am citit si m-am hlizit pana a iesit raceala din mine. De atunci a devenit un fel de "resursa de fun", mai arunc un ochi cand ma plictisesc. In ultima vreme suna a matrimoniacii reloaded, la inceput parca era altfel. Dar nu de asta va scriu, ca sa va laud talentul forumistic. M-a surprins felul in care i-ati dat reject lui rfd din gasca voastra, care este un om fain, si motociclist pe deasupra. Atata vreme cat in calatoria voastra merg masini, catei, poate isi ia si ianachim motanul in topcase, pe langa asta eu m-as gandi serios ce faceti cu pestisorii si plantele, felul in care ati trimis la plimbare un om care a dorit sa se alature grupului vostru spune multe despre voi si despre calatoria voastra. Oricum, din cate il stiu eu pe ianachim, prevad un lucru: ori va certati ca virgula chiorii si apoi nu va mai cunoasteti, ori o va lua inainte (distanta de doua zile asa ) si va lasa circul Gambini sa vina in urma. Dar, daca chiar veti pleca in aceasta calatorie, un lucru e sigur: abia astept sa citesc povestile de pe drum! soare cat cuprinde si drumuri de vis va doresc!
  10. OK, daca tu vii cu gripa, eu vin cu elefantelul de plus. E ultima jucarie din casa care poate fi donata copiilor. A, mai aveam si o coarda, dar sa mor daca stiu unde e...si nu-s asa sigura ca e pt copii..si e iarna oricum, unde sa sari coarda?
  11. Mare domn mare caracter Eu nu-mi fac program pentru sambata. Nici nu ma gandeam ca o sa avem parte de "after-party" atat de repede. Pentru mine a fost important ca mi-ai dus visele atat de departe si le-ai dat drumul sa zboare, ca pe zmee. Multumesc, Mihai!
  12. Poate iesim mai devreme, pentru ca atunci toata lumea intra in isteria pre-sarbatori.. So...cine e mester la facut trasee? ne vedem undeva la un suc/ vin fiert/ bere si punem tara la cale. mergem in Cheers ca tot miroase a proaspat.
  13. am pus pelican(olul) pe desktop la birou..nu prea vad eu desktopul cat muncesc dar tare frumos e atunci cand apare
×
×
  • Creează nouă...