Sari la conținut

cristi.bmw

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    bmw f 650
  • Numar Moto
    ........

cristi.bmw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca tot s-a terminat BAC-ul poate zilele astea nu uiti sa faci o reclamatie si la POLITIA ROMANA. Sa le spui ca nu aplica legea in Romania si ca nu te-au amendat si nu ti-au confiscat motocicleta cand a trebuit pt ca legea tie NU ITI PERMITE sa conduci o motocicleta mai mare de 25 kw in primii doi ani (iar testul ala de care se vorbeste e valabil daca ai peste 21 de ani). Sa faci o plangere ca nu ti-au luat permisul cand ai depasit cu peste 50 km/h limita admisa. Cat de nesimtit si prost trebuie sa fii sa spui asa ceva (chiar daca ti-a scris un amic tot tu ai spus-o)??? Daca nu aveai viteza (asa cum spui tu) de ce nu ai oprit cand ai vazut masina alba? Sau macar reduceai viteza si il lasai sa treaca. Asta se numeste condus preventiv, dar pt tine cuvantul asta nu exista ca doar esti "MAESTRU". Dumnezeu sa ii ierte pacatele fetei si sa le dea putere parintilor, care, din pacate, nu vor mai avea liniste toata viata.
  2. Cei care considera ca soferul daciei a fost vinovat ori nu au categoria B ori nu au condus decat in scoala si atat. Intra-adevar, conform semnului, trebuia sa cedeze trecerea, dar cui daca Gigi merge cu 150??? Stiti ce inseamna asta? Ca intr-o secunda Gigi a facut 40 de metri, sau ca in 4-5 secunde, de cand soferul s-a asigurat si pana ar fi trecut drumul, Gigi a parcurs 200 m. Acum faceti voi calculele daca ar fi mers macar cu 90km/h nu cu 70 cat era legal avea sanse sa fie vazut si sa i se dea prioritate? Daca ar fi dupa cum spunti voi, inseamna ca ori circuli doar pe drum prioritar ori atunci cand ai cedeaza nu mai iesi niciodata ca poate vine unul cu 250 la ora si nu ai timp sa treci strada. BAI ASTIA CARE VA CREDETI EXPERTI cand mergeti cu 200/h in Romania, sau cand taiati curbele fara vizibilitate, sau cand mergeti printre masini cu viteza, daca nu ati patit nimic pana acum nu e datorita experienei, ci datorita NOROCULUI. Dar sa nu va credeti zmei ca intr-o zi NOROCUL nu va mai fi langa voi cand gresiti si atunci sa va rugati sa fie atat de grav incat sa muriti ca daca ramaneti paralizati sa va stearga parintii la fund toata viata, degeaba ati fost ZMEI de 1000 de ori.
  3. Cand am vazut prima data pe site-ul lor prezentarea pavilioanelor scria ca salonul se desfasura in perioada 20-24 aprilie sau ceva de genul asta, ca dupa aia sa vad ca l-au pus in prima saptamana. Ce sa-i faci, au vrut sa joace murdar dupa parerea mea si sa atraga mai multi participanti. Urat din partea lor. Nu vad cu ce ma ajuta pe mine concurenta dintre doi organizatori, ba mai mult poate expozantii nu mai fac atatea reduceri ca vor sa le mai ramana si pentru celelalte expozitii. Sa se faca unul mare si bun, cu toata lumea, toti importatorii de motociclete noi si second, accesorii si tot ce inseamna piata moto. Asa nu stau sa pierd doua weekenduri sa vad aceiasi participanti cu mici diferente. In privinta reclamei mi se pare normal sa nu apara aici ca doar nu ei platesc cheltuielile forumului. Toate cele bune, Cristi S.
×
×
  • Creează nouă...