Sari la conținut

virusul

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de virusul

  1. Un thread de urmarit cu niste baieti din Singapore care au cam iesit off road, arata beton motoarele. http://www.singaporebikes.com/forums/showt...53&page=156
  2. Va multumesc, m-am linistit atunci, abia astept sa vad cum e
  3. Ma bate si pe mine gandul la un Transalp de dupa 97, dar nu stiu daca ma descurc cu inaltimea, am 1.74 si 90kg incepator iar daca o sa am si pasager mi ca o sa fie ciudat, am vazut ca mai sunt care au lasato mai jos, voi cam ce inaltime aveti si cum va descurcati? Multam.
  4. Am gasit si eu un site cu manuale numai despre HONDA http://hondatech.info/ fara (WWW)
  5. Tare imi place ce dotari are vulcanu de 750, numa daca ar avea si look de dragstar 650 macar ar fi beton, acuma o sa vad io ce va fi.
  6. Daca e cel galben e cam strident si nu ma tare vad pe el, arata bine dar pentru alte gusturi
  7. Ma tot uit si dupa un Shadow de 750 cu cardan si racire pe apa daca parca nu as da chiar asa mult pe motor, dar cine stie eu am 174 si 90 kg, nu prea stiu pe care mi-ar sta mai bine sa nu arat ridicol.
  8. Salut Ma documentez si eu de ceva vreme ca viitor incepator si ma gandeam sa incep cu un Yamaha Virago 535 sau un Kawasaki Vulcan 500, si sunt curios daca are careva in zona Baia Mare asa ceva si ma poate ajuta sa vad cum sunt in realitate. Multam.
  9. Am dat si eu peste situl asta cu manuale de service, ghiduri si altele, poate a mai fost.. http://www.manualz.info/
×
×
  • Creează nouă...