Sari la conținut

nazdravanul

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    BMW K1600 GT 2017

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW R 1200 C Montauk, BMW R 1200 RT, BMW R 1200 GSA 2006, BMW R1200 GSA 2017

nazdravanul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Atentie la transmission recall-ul vietii. Sariti voi pe dealeri, daca nu ati primit inca notificari. Motocicletele afectate incep cu data de fabricatie 22 Septembrie 2015 - absolut toata gama K1600. https://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/?event=viewProduct&reference=A12/1575/19&lng=en Mie, dealer-ul din UK, dupa ce a asteptat piese si instructiuni de la BMW cateva luni, mi-a bagat-o in service, a demontat toata cutia de viteze, a descoperit uzura prematura (14000 mile pe motocicleta) la mai multe piese decat alea pe care indica BMW ca ar trebui schimbate, si a obtinut schimbarea integrala a cutiei de viteze. (primul meu post nou pe forumul asta dupa mai bine de 10 ani, cred )
  2. ;) Sanatate , fericire si noroc alaturi de un sincer "La multi ani"!!!
  3. Adica vrei sa-mi spui ca Romania este murdara si plina de gunoaie doar in Bucuresti ? Ca dupa limitele judetului agricol ilfov incepe o tara frumoasa, fara haznale la tot pasul, manelisti, drumuri criminale, gunoaie grijuliu raspindite pe fiecare metru patrat de "paradis", fara paduri taiate si lacuri insalubre, fara constructii kitchoase si haotice, fara resturi penibile de istorie devastate pina la limita extinctiei totale, fara nemernici si putori, fara cersetori si aurolaci, fara servicii si produse infecte la preturi ireale ? Cred ca zboara cirduri de porci pe acolo pe unde stai tu ... te rog nu-i mana spre Bucuresti, ca si asa ne ucide mirosul in haznaua / pardon capitala europeana in care avem sansa sa ne fi nascut. Mesaj completat Natura a ramas un mit, caci daca vrei apa si iarba curata ca in Romania de acum 20 de ani, trebuie sa-ti misti fundul vreo 1000 de km spre alte destinatii.
  4. Avem un rahat ! Prietene, ia-ti pastilele, da-te jos din pat si incearca sa privesti dincolo de lungul nasului : acolo incepe lumea ... despre care e clar ca nu ai nici cea mai vaga idee. ... Trist si pagubos, in acelasi timp. Pina nu intelegem macar unde ne aflam, nu avem nici cea mai mica sansa sa iesim din groapa de gunoi, plina de manelisti si inepti in care ne gasim. Sorry de off topic, dar genul asta de balarii de o ignoranta extrema ma scot din minti.
  5. Sint inca prezent si momentan nu am nici o preferinta de data. Motocicleta mea are si coburi si topcase, numai ca va trebui sa vedem cu ce pot sa le umplu . Insa m-ar interesa traseul (aproximativ) si un plan eventual comun de achizitii (costume, dulciuri etc) .
  6. Wake up and smell the roses ! Datorita patternului unic de spite BMW nimeni nu stie sa ti le faca. Nimeni. Nici in Romania nici in Europa. Inafara de Germania (nu am reusit inca sa descopar unde exact, dar sper ca cineva acolo stie) , UK si USA eu nu am gasit nicaieri unde. Iti pot da adrese din UK/USA unde stiu sa le faca, dar nu va fi ieftin .
  7. In continuare sint interesat, asa ca haideti sa tinem topicul vioi . Poate iesim la un suc organizatoric in jur de 10-15 decembrie.
  8. O porcarie sinistra intr-adevar . Transalpu' sa traiasca, ala e baza . Tot ceea ce s-a creat dupa e redundant si futil . Ne bucuram pentru o contributie atit de pertinenta, de bine articulata si de superb argumentata ...
  9. Daca i-ai citi specificatiile cu atentie, si prezentarea, cu siguranta te-ai prinde .
  10. 14900 EUR varianta cea mai ieftina, dar dupa mine nu merita, the real goodies apar doar la 18900 EUR . Ai toate detaliile de pret in ultimul paragraf al articolului asta, in josul paginii : http://www.automoto.fr/salon-moto/salon-de...00-5533886.html
  11. Ignori complet remaparea motorului in modul enduro. Nu uita ca in modul enduro trece din 150 hp in 100 hp, probabil pierderea de hp traducindu-se intr-o crestere considerabila de cuplu in toate treptele.
  12. 1200 Mutistrada are un mod enduro foarte clar definit (vezi detalii), si eventual cel putin la fel de adecvat ca BMW-ul, daca nu chiar mai pertinent, datorita greutatii semnfiicativ reduse si a suspensiilor de mai buna calitate. Domnilor, lasati uitatu' la poze si cititi despre ce e vorba inainte sa postati. Iar cardanul, oricit de minunat ar fi, e in acelasi timp si calciiul lui Ahile la toate seriile de BMW-uri din ultimii mai multi ani, vezi si numarul mare de probleme inregistrate cu ele de utilizatori din toata lumea (google BMW FD failure, sau vezi toate site-urile de bmw din lume pe tema asta , incluzind cazurile locale ).
  13. Varianta S touring, adica aia cu tot dichisul, abs si coburi e 18900 EUR.
×
×
  • Creează nouă...