Sari la conținut

dubluefect

INACTIV
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dubluefect

  1. Mai e vreunu supermotard care mai iese, sau considerati ca s-a incheiat sezonul?

     

    Eu voi trece la programul de iarna si anume, sa ies la joaca seara prin parcarile magazinelor de la Baneasa si nu numai.

     

    Mai e careva interesat?

     

    Misu

     

    pai de abea a 1nceput sezonu mah, :)

    Mesaj completat

    esim 1n weekend si ne dam estrem :)

  2. e vb de presiune pistonul lucreaza cu o anumita vascozitate...conductele fiind mult mai inguste si asa se face presiunem ai mare si asa franeaza mai bine pus ca rezista la presiuni mai mari fiind metalice

     

     

    :lol: , n-are nici o legatura, presiunea nu depinde de diametrul conductei... Eu ma refeream la faptul ca, daca vrei sa folosesti frana 1n conditii race de ex pe Amkart, cu Dot 4 ala o sa ramai fara frane.

  3. azi a venit si conducta de frana metalica (reising) :lol: e albastru deschis dar....calitatea telefonul...o sa pun 2 poze sper sa se inteleaga ceva si sa nu uit de lichidul de frana de la motorex..trebuie si el schimbat to be continued cand o sa mai pun mana pe niste bani momentan am doar 7 lei in buzunar si motoru intra pe rezerva :crack: ale dreaq mobre...cine ne intelege?

     

     

    ...pai conducta frana race si dot 4?... de ce nu schimbi si lichidu 1n race?

  4. intrebare , am un motor desfacut si m-ar interesa daca pun silicon in loc de garnitura de la baia de ulei ar fi ceva probleme ? ce anume ar trebui sa fac ? P.S. nu am destui bani sa cumpar ceva nou

     

     

     

    Mi bine pui garnitura noua, nu cred ca te costa mai mult decat siliconu (3-5Euro) Si e mult mai curat sa lucrezi asa.

  5. ce limitare? motoru meu nu a vrut sa porneasca dupa ce l-am dat jos de pe remorca la RAR, si nici nu a fost nevoie ca oricum nu au stand de proba. A trecut cu succes. Numai actele si seria conteaza.

     

     

    pai ce leg are, ce daca nu ai carnet nu poti sa-l 1nscrii?

     

    pai ce leg are, ce daca nu ai carnet nu poti sa-l 1nscrii?

     

     

    cred ca omu vrea sa treaca 1n acte 11kw ca sa poata sa mearga

  6. Dar cel mai bine este sa puna fiecare mana si sa-si faca macar schimburile de ulei,lichid de frana,placute si

    alte mici reglaje.Si sa mergem la service cu probleme de service nu de intretinere.

    Parerea mea si atat!

     

     

    nu sunt de acord cu tine, trebuie sa ai cunostinte medii de mecanica ca sa faci un schimb de ulei sau lichid de frana si mai ales mici reglaje. Plus ca iti trebuie chei dinamometrice pentru suruburile de al etriere, busonu de golire al uleiului etc... mai devreme am vazut un post cu un filet rupt la baia de ulei, deci daca nu te pricepi nu trebuie sa te bagi desi pare simplu sa schimbi un ulei.

  7. Cand desfaci motorul e abia inceputul lucrarii, deci nu ai de unde sa stii cat dureaza si pentru ca nu stii cat dureaza si ce trebuie schimbat, nici pretul nu poti sa il faci.

    Si ma simt nevoit sa ma repet, cand repari motociclete stii cand o desfaci, nu stii si cand o faci la loc din cauza pieselor.

     

     

    nu ai cum sa stii, dar clientul trebuie informat cand se mai gaseste ceva defect, dupa care se reestimeaza durata si costul lucrarii.

  8. eu nu l-am verificat niciodata ca abia l-am cumparat si nu ma prea stiu la mecanica...problema e ca a mers cateva zile apoi n-a mai stat la relati....apoi a mers putin si cand s-a incalzit motorul...sa zic dupa 5-10 min de functionare n-a mai stat iar la relati si acum e mai rau...porneste....greu si nu sta la relati....

     

     

    merge 1n 3 , 1n 2 sau unu :cheers: . Du-l la cineva care stie , ca trebe aranjat putin :)

×
×
  • Creează nouă...