Sari la conținut

ady_zzr

Membru
  • Număr conținut

    401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ady_zzr

  1. Gasesc si eu pe cineva cu un k7 de 1000 sa imi masoare si mie axul roata fata din piulita in piulita si axul spate la fel? Imi trebuiesc cotele sa pot monta niste protectii de jambe/bascula cu tija filetata si trebuie sa stiu lungimile axurilor. Daca e careva care are miar...astept un PM sau sa imi zica aici. Multumesc frumos.

  2. Deci..vineri seara in urma unei actiuni a pulitiei rutiere in colaborare cu arr, al vostru coleg a ramas fara talon. Motivul actiunii a fost ca cetatenii s-au revoltat din cauza zgomotului produs de motociclete seara tarziu. De aceea am nevoie de putin ajutor. As avea nevoie de o toba stock de gsx-r, este cea in flansa cu 3 prezoane, si de un cauciuc de 180/55...fix cel din carte. As vrea sa termin rarul in perioada de 15 zile cat tine dovada, ca daca nu ijmi va trimite talonul in BZ acolo unde este inmatriculata mobra. Cine are si ma poate ajuta cu toba si cauciuc....contracost, as fii tare recunoascator.

  3. Deci..vineri seara in urma unei actiuni a pulitiei rutiere in colaborare cu arr, al vostru coleg a ramas fara talon. Motivul actiunii a fost ca cetatenii s-au revoltat din cauza zgomotului produs de motociclete seara tarziu. De aceea am nevoie de putin ajutor. As avea nevoie de o toba stock de gsx-r, este cea in flansa cu 3 prezoane, si de un cauciuc de 180/55...fix cel din carte. As vrea sa termin rarul in perioada de 15 zile cat tine dovada, ca daca nu ijmi va trimite talonul in BZ acolo unde este inmatriculata mobra. Cine are si ma poate ajuta cu toba si cauciuc....contracost, as fii tare recunoascator.

  4. Problema este din carburatoare, este posibil ca un cui pontou sa nu mai inchida cum trebuie si sa iti inunde camera de ardere...asta este una...doi......amestecul este bogat in benzina, putin aer...iar la decelelare, iti baga benzina cu japca in bujie, o uda...si cam asta e.Fugi la un mecanic cu ea, o carburatie facuta conform manualului.....si se rezolva problema.

  5. Ieri am iesit cu suzeta mea...si dupa vreo 150 de km, cand am intrat in oras....am observat ca la plecarea de pe loc se subtureaza, da sa se opreasca si nu are vlaga in ea.Ca sa pot pleca cu ea de pe loc fara sa faca cestia asta, trebuie sa o accelerez peste 3000. Daca se pune in mers nu are nici o problema, in sarcina trage. Saptamana trecuta am schimbat filtrul de benzina, am pus unul mai mare, sa fie oare de la filtrul ala ca ai baga prea multa benzina? Ideea e ca atunci cand face chestia asta...miroase si a benzina. Este vorba de un SRAD din 1997.Daca aveti vreun sfat sau sugestie....as ramane recunoscator.

  6. Ieri am iesit cu suzeta mea...si dupa vreo 150 de km, cand am intrat in oras....am observat ca la plecarea de pe loc se subtureaza, da sa se opreasca si nu are vlaga in ea. Daca se pune in mers nu are nici o problema, in sarcina trage. Saptamana trecuta am schimbat filtrul de benzina, am pus unul mai mare, sa fie oare de la filtrul ala ca ai baga prea multa benzina? Ideea e ca atunci cand face chestia asta...miroase si a benzina. Daca aveti vreun sfat sau sugestie....as ramane recunoscator.

  7. @litTle waine - ms frumos de pont , dar le-a dat de ieri .

    @ady_zzr - astept cu interes , dar modelul meu are semnalul inclus .

    O sa ma uit pe net sa vad daca se potrivesc .

    Multumesc .

     

    P.S.: cel putin din ce "spune" netul , se potrivesc .

    am gasit oglinda, dar din pacate e de dreapta, nu cred ca te ajuta.

  8. Salut ,

    Am nevoie de oglinda stanga (cum stai pe motor) .

    Sau daca are cineva bratul deteriorat si nu mai are ce face cu ea .......mi-ar trebuii doar carcasa , fara semnal , fara sticla (se intelege ca platesc chiar si asa).

    Se potriveste de la K6 si K7 de 600 .

    Se poate si de la alte modele , din ce imi aduc aminte .....K4 si K5 de 1000 .

    Multumesc .

     

    Mail : radu_marinus@yahoo.com

    Tel : 0724223031

    am eu pe acasa o oglinda de k6 de 1000, cred ca se potriveste. O caut si iti scriu pe messenger

  9. ohoo..ola shpeedy....ne vedem si pe aici?:)



    Si de azi incepe balciul:

    Schimbat toba, tot ce se numeste mufa din instalatia electrica desfacuta, spray contact si curatate, kit de lant nou DID, placute de frana C.L. A3 (fata-spate), cosmetizare carena laterala + carena frontala (zgariate in urma unui incident), cabluri acceleratie curatate, manson acceleratie curatat si degresat. Carenele duse la vopsitor sa le repare si sa le vopseasca. Acum....sa vina cladura...zic!!!

     

     

     

    post-45006-0-19478900-1392483089_thumb.jpg

    post-45006-0-62845900-1392483093_thumb.jpg

    post-45006-0-43271100-1392483099_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...