Sari la conținut

markko40

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    markko40@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Motocicleta
    Honda ST 1300 A
  • Numar Moto
    VN 01 MKO
  • Club
    MTCE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF 600; Suzuki GSR 600; Honda VFR 800 V-tec; Yamaha FZ 6; Kawasaki ZZR 1200

Vizitatori Recenți Profil

565 citiri profil

markko40's Achievements

  1. Salut, cam slabă activitatea pe aici! Am dat peste voi total întâmplător. Pan-ul meu e fabricație 2007 și l-am achiziționat în 2017. Avea 34.000 km. Are o listă lungă de accesorii începând de la Superbrace (o brățară care leagă furca față deasupra aripii - îmbunătățește manevrabilitatea), șa Bagster dedicată făcută în Franța cu spumă cu memo Bultex, port navi Migsel dedicat ST 1300, port navigație Touratech, Navi Garmin XT, semnalizări led pe oglinzi la exterior (martorii din bord dificil de văzut) înălțătoare coarne Helibar dedicate, claxon goarna, Cruise control KAOKO dedicat și mai nou gume Michelin Road 5 car mi se par f mișto. Parbrizul este policarbonat de la Național Cycle cu brevet V-stream (USA product), încălzire mânere Oxford, monitorizare pneuri Tyre Boy, afișaj schimbător viteze GiPro și ce-o mai fi...
  2. Foarte frumos si felicitari pentru talentul narativ care nu poate trece neobservat! Anul asta a fost plin si pentru mine. Am fost la intrunirea cu colegii mei din MTCE (Moto Turing Club Europe) din primavara in Croatia pe la mijlocul lunii lui mai! Am ramas cu un gust amar, ros de invidie, dar in acelasi timp plin de admiratie, ce-au putut face altii cu tarisoara lor tot comunista odinioara! Dragi prieteni suntem foarte in urma! Au strazi, autostrazi, tunele si ce mai vreti voi IMPECABILE! Punctul de intalnire a fost Crikvenica, o statiune cocheta de pe malul Marii Adriaitice. Ruta pe care am abordat-o, spre deosebire de stimabilul meu prieten, a fost Focsani-Sibiu-Timisoara (am dormit la unchiul meu) - Budapesta- Balaton (a 2-a noapte - o pensiune 3 stele) Zagreb - Crikvenica. Total km aprox. 1400. Am ales pe cat posibil autostrada fiind mai pe gustul meu. La destinatie deja eram asteptati de organizator, Olav, un neamt simpatic posesor al unei mobre yamaha fjr 1300, membru fondator in board-ul clubului. Rand pe rand soseau alti colegi osteniti de atata drum dar cu zambetele asternute pe fata, fericiti ca au ajuns unde trebuia si asteptati cu halba de bere rece, traditionala, in fata pensiunii unde trona o masa mare inalta si rotunda din lemn masiv inconjurata de scaune, ca la bar, tot asa de inalte si rotunde. Acest Olav - 58 de ani - isi facuse temele fara greseala (oare de ce nu sunt mirat). Seara la un pahar de vorba, in sala de mese a pensiunii, am primit tricoul personalizat cu sigla clubului si ne-a fost prezentat tot programul gandit pana in cele mai marunte detalii atat verbal (limba de conversatie - engleza) cat si pe un pliant editat unde erau explicate succint zilele, traseul si nr de km aproximativ in care ieseam impreuna. Regula era o zi calare (vreo 300 km) a doua zi relaxare base-camp-ul fiind pensiunea. Altfel spus, toate drumurile duceau la pensiune. Interesanta mi s-a parut tehnica in care ieseam la plimbare. Primul motociclist si ultimul purtau veste reflectorizante fiind inchizator/deschizator de coloana mersul fiind, dupa cum bine ati banuit in coloana pe un sir, 13 motociclete si 18 participanti. La fiecare schimbare de directie prima motocicleta dupa deschizatorul de coloana, tragea pe dreapta asteptand sa treaca tot sirul pentru ca mai apoi sa iasa in fata inchizatorului de coloana, in felul asta neexistand teoretic practic nicio posibilitate ca cineva sa se piarda.
  3. Mda..., cineva asocia sangele cu benzina la modul "sa-ti curga benzina-n vene!" Pai aici s-a infundat carburatoru`!! E de vina clima probabil! » Post actualizat in 13 May 2015 10:51 UIte ca "io" dau o fuga cu capra pana-n Croatia sa ma intalnesc cu niste cavaleri de prin EU! In felu` asta mai spal obrazu`! De plecat o sa fie vineri dimineata! Promit poze!
  4. markko40

    Accidente

    Asa se intampla de cele mai multe ori cand strada e confundata cu pista!! Insanatosire grabnica si ma bucur ca a fost "doar" atat!! Este prea tanar si ar fi fost pacat!!
  5. Frumos si ispititor Nordkapp-ul asta!! Mai greu e cu programarea anticipata! Parca niciodata nu te simti suficient de pregatit pentru un asemenea drum!! Dar cunoastem oameni fara frica!! Eu mi-s cu gandul tot la Millau Bridge, Midi-Pyrénées, France 277 m inaltime
  6. markko40

    BURSA LOCALA

    Se vinde: http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=520482
  7. markko40

    Reparatii sei

    Salut Darian! Revin obsedant si imi cer scuze, as dori sa stiu cat de aglomerat esti! M-am hotarat sa-mi modific saua, /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/page__st__960__gopid__3028937, si doream sa stiu daca ai materialul ala de imitatie carbon cu care tot te-am batut la cap si evident daca ai timp si nu esti aglomerat! Mersi frumos si RESPECT pt ceea ce faci! Mi-am aruncat un ochi pe oferta de la bagster si chiar au un model frumos pentru Kawasaki ZZR 1200 - 2004. Customizarea am facut-o astfel: 1,4,6,8 - imitatie carbon negru, 2,3 si 7 negru mat iar vipushca gri.. Saua putin scobita la pilot si pasager si adaugat burete sau spuma - nu ma pricep - si gel pana la 2 cm (am de unde - 1,80 m). Astept un semn de la tine. Cu salutari! http://www.bagster.com/moduleselle/application2007/color-normal.php?lang=uk
  8. R.I.P. Cuvintele nu-si au rostul! D-zeu sa te odihneasca!
  9. markko40

    Reparatii sei

    Ok, astept un semnal de la tine!
  10. markko40

    Reparatii sei

    Salut Darian! Pentru Sefan care mi-e prieten si coleg de sala o sa postez eu creatzia ta "magna cum laude" lasand pozele sa vorbeasca chiar daca nu sunt prea bine facute (am fost impreuna si am pus saua pe motor)! In alta ordine de idei as fi vrut sa stiu daca ti-a venit materialul imitatie carbon! Inca o data felicitari pentru ceea ce faci!
  11. Ce rau ti-o mai fi! Mai c-as da si eu o fuga sa ma balacesc in piscina aia!!
  12. markko40

    Reparatii sei

    Salut Darian! E foarte bine asa, nu am nicio graba, cat despre inaltat nu am obiectiuni intrucat statura imi permite mai ales ca vizez in mod deosebit confortul (in primavara am un drum de Praga). Ramane atunci sa-mi dai un semnal sau eventual "o sa te mai verific" din cand in cand. Nu are sens sa-ti trimit saua sa te impiedici de ea pe acolo! Toate bune si spor maxim!
  13. markko40

    Reparatii sei

    Salut Darian, vin cu precizari in sensul ca am 180 si vreo 86 kile daca asta mai conteaza si ar fi interesanta varianta cu imitatie de carbon integrala inaltata fiind partea din spate pentru pilot (mi s-a reprosat la franare tendinta de alunecare a pasagerului), chedere gri discrete fara alte briz-briz-uri. Daca ai ceva foto exemplificatoare n-ar fi rau sa postezi ca idee. Din afara ti-as sugera pe fiecare lucrare o iscalitura (gen logo) care sa constituie ulterior imaginea ta! Ti-am urmarit lucrarile si cuvintele sunt de prisos!
  14. markko40

    Reparatii sei

    Salut Dorian! Spune-mi te rog pentru un Kawasaki ZZR 1200 model 2004 gri metalizat ce s-ar putea face?
×
×
  • Creează nouă...