Sari la conținut

Impulse

INACTIV
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Impulse

  1. Dar nimeni nu locuieste in leordeni numai in popesti? Sunt singurul din leordeni
  2. Am gasit in autovit cu 5 lei , daca mai cautam gaseam si in alte locuri poate si mai ieftin. Am auzit ca mai sunt si in dragonu rosu dar nu bag mana in foc. Iar de schimbat nu este greu, chiar foarte usor trebuie sa dezmembrezi bordu
  3. A mai intrebat cineva daca ne vedem si noi la salon dar vad ca nici un raspuns, ne vedem sau nu macar cu ocazia salonului sa ne intersectam daca cu alta ocazie nu se poate:deoarece intalniri ale sv-istilor vad ca nu sunt. Sau poate nu stiu eu de ele. Sambata sau duminica ce ziceti ne necunoaste, schimbam impresii ceva sau ramanem la tastatura?
  4. Este posibil sa fie dezlipit un fir sau ambele, eu asa am patit cand l-am desfacut(imi palpaia fara intrerupere). L-am desfacut, lipit,montat inapoi si acum merge fara probleme. P.S. Cat contine rezerva(Litri) la sv prima generatie.
  5. O curatare si sincronizare la carburatoare moto suzuki sv 650s din 99 cat ma costa? Mersi.
  6. A venit vremea sa curat si sa sincronizez carburatoarele,este prima data cand trebuie sa fac caurburatiadar si nu stiu unde sa ma duc ca's prea multe oferte si nu stiu pe care sa aleg. Voi pe la cine ati facut treaba cu carb va placut, treba buna dupa aceea, va da si garantie, preturi omenesti.
  7. Eu acum o am ''cam'' 3 nuante toate galben: rezervoru si aripa o nuanta, carenele lat spate alta nuanta si parbrizul o alta nuanta. Plm. ce conteaza ca este mai multe nuante, merge brici asta-i tot ce conteaza. Decat sa o vopsesti toata o alta culoare ca sa doamne fereste sa ai evenimente neplacute ''iar' in trafic mai bine o lasi asa, dar(dar) este doar parerea mea.
  8. Avand in vedere ca pe mine m-a costat 2 rezervorul si aripa cred ca pe tine te va duce undeva pe la 6 sau 7. Vrei sa ma interesez mai exact, motoreta este cea din poza?
  9. L-am dus la un nene pe care il cunoaste fratele meu(auzind ca vopseste bine) care lucreaza la un service auto si l-a facut dupa program putin cate putin, a fost gata in 3 zile impreuna cu aripa plus 2 zile care a trebuit uscarea lacului. Are service langa restaurant luminita pe bulevard theodor pallady. Tu ce ai de vopsit?
  10. Pana la urma l-am dus la vopsit impreuna cu aripa fata. M-a costat 2 mil dar nu a iesit culoarea ''naturala'' fiidn din 99 culoarea difera. Dar imi place cum a iesit.
  11. Am rezervorul albastru iar culoarea moto este galben si nu stiu ce sa fac:sa-l colantez sau sa-l vopsesc?Daca vreau sa colantez peste vopsea merge sau trebuie data jos? Tine mai mult vopseaua (in cazul vopsiri in galben) sau colantul?
  12. Mersi pentru raspunsuri, ma stresa un pic ca nu staim daca este ceva normal sau are probleme.
  13. Intrebare: De fiecare data cand am deschis cutia filtrului de aer si am ridicat filtru am observat ca este ulei (are vascozitatea uleiului)sau ceva de genu acesta, dar nu inteleg de unde ulei in cutia filtrului de aer pentru ca nu l-am uns niciodata si nici curatat anul trecut. La voi este la fel,este ceva normal sau.....
  14. Nici eu nu am cum sa ajung. Sunt ocupat cu cineva in spital asa ca o las pe alta data eu. Numai bine
  15. Subscriu si eu, ma bag si eu data viitoare. Nu am stiu ca este un topic ptr leordenarii ca altfel veneam de data trecuta. La fel am dat follow.
  16. Am ceva asemanator ca standul lui calin daca aveti nevoie de el vreodata vi-l imprumut sau daca vreti sa facetio copie dupa el si mai bine, plus ca este usor de manevrat pusa pe stand.
  17. A mea este invelita si la adapost. Dar de mult timp sta ca deh nu am mai avut asigurare
  18. Sau uitate la sigurante, sunt 2 verzi de 25 parca acolo mi se topise si nu mai facea contact bine chiar mi se oprea in mers(se taia alimentarea de curent dar apoi isi revenea) si nu stiam de ce pana m-am uitat si am inlocuit-o pe cea principala ca mai este a2 de nevoie cand se buleste princ. verifica tot ce tine de instalatie electrica:baterie cat are; sigurantele; releu;
  19. Vezi ca au cei de la kronau dar nu stiu daca se potriveste. Poti incerca.
  20. Am cumparat pana la urma din targ de la Vitan;pret 15 lei cele 3 becuri care lumineaza kilom si vitezo. dar sunt chinezarii, sa vedem cat ma tin.
  21. Bodul de la cele din 99-02 modelul S este luminat adica vezi noaptea km,turatii? Daca nu credeti ca se poate ceva o luminita ceva sa vad noaptea?
  22. Dam o tura pe undeva weekendul acesta asa intre sv-isti...se pot scapa si alte modele daca sunt binevoitori.
  23. Sambata sau duminca cred ca bag din nou o Cheia cu intoarcere pe Siriu (sau invers), daca nu ploua. Daca vrei sa ma insotesti, ne auzim pe aici Ok, ne auzim....poate mai multi sv-istii
×
×
  • Creează nouă...