Sari la conținut

ralucit_a

INACTIV
  • Număr conținut

    196
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ralucit_a

  1. Pentru unii a foast ceva mai frig???? nu nu...te-ai exprimat gresit, corect este ca toata lumea, cu exceptia ta, a inghetat in draci!!!! ma bucur ca accepti injuraturile pt ca eu cel putin ti-am umplut frigiderul...din nou
  2. eu am tinut motorul in curte la Midal Grup (parca asa se numea), e pe pantelimon la o statie de tranvai de la omv spre obor. cu o sticla de vin la portar se rezolva
  3. nu cred pana nu vad..ce crezi ca merge doar cu vorbe? si ca sa iti raspund la a doua intrebare...orice ce nu e romanesc merge (stii cum e cu lucrurile romanesti...cand te uiti la ambalaj esti incantat...cand il desfaci iti vine sa o iei la fuga)
  4. si in caz ca cineva nu stie cum se face o pana la motocicleta...
  5. aaa...pai... ce nu face o femeie pt o sticla de whisky?
  6. amitzule mama...pozele vorbesc..degeaba il tii pe NU in brate asta recunosti?
  7. super party, super distractie...mai multe detalii nu mai stiu (o fi bautura gratis de vina?)
  8. Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp. Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta. Femeia: Ma iubesti? Barbatul: Bineinteles! Tot timpul! Femeia: M-ai inselat vreodata? Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: Ai inebunit? Femeia: Pot sa am incredere in tine? Barbatul: Da! Femeia: Iubitule! si acum citeste de jos in sus..
  9. miiau...s-a mai dus o viata, am mai ramas cu 6
  10. si ce ar trebui sa dai pe acolo?ca sa stim ce pierdem
  11. este destul de dificil sa se mearga perfect si compact intr-un grup unde lumea nu se cunoaste si nu au aceeasi experienta. este aiurea pt cei care au ramas in urma, dar fiecare isi cunoaste modul de a merge. eu una decat sa merg cu 80 pe dn si cu 30 pe cheia prefer sa nu merg.
  12. super preturi, eu am dat 250-4 litri de ulei si am ajuns la 400 si ceva cu placutele
  13. imi amintesc cat de entuziasmata eram si eu la inceput, credeam ca toata lumea e a mea, ca m-am nascut ca sa merg pe motor, dupa primele 2 sedinte faceam poligonul complet, am dat examenul in 01.98 min, apoi am scos "pisicuta" mea de 200 kg la plimbare, eu avand 48, si la prima frana am inclinat motorul si m-am trantit. nu mi s-a mai parut ca zbor si ca nimic nu ma poate atinge, am fost la un pas sa renunt, imi era frica sa ies pe strada! era sa iau si o salvare inainte care trecuse pe rosu dar eu eram asa de preocupata de motor incat nu am vazut-o si nu am auzit-o. increderea asta nu e asa de buna, am patit-o pe pielea mea!norocul vine de cateva ori, dar nu mereu! multa bafta!
  14. eu habar nu am ce am..scrie undeva?
  15. orice pariu trebuie onorat fie ca pierzi fie ca o sa castigi
  16. eh..nu se cearta nimeni poate am sa am ocazia sa ii demonstrez ca zzr-ica prinde cel putin 200, pana atunci orice discutie pe tema asta e degeaba. pana atunci
  17. 195 kg in talon si 39 kw
  18. deal...daca persoana cu care am mers paralel si mi-a zis ca am ajuns la 220 nu m-a mintit, sunt sigura pe ce spun! oricand vrei ne dam..dar sa fie pe autostrada! daca pierd dau o naveta intreaga de bere Mesaj completat o naveta
  19. geaca de piele mi-am luat-o sh de pe net..si imi vine foarte bine, casca xs de la airoh, armura de la copii doar pentru baieti e valabila intalnirea ?
  20. am rezolvat fara sa schimb nimic pe ea, avea o problema cu carburatoarele si a dat un rateu mai puternic si atunci a sarit lantul, m-am panicat eu mai tare decat era cazul oricum ma gandea sa o schimb in primavara cu una de 600, si am 48 de kg Mesaj completat merge cu 220 chiar in caz ca nu stiai, facem o proba daca vrei, daca pierzi dai o bere protagonistei si sustinatorilor, agree?
  21. daca te referi la mine...nu fac misto
×
×
  • Creează nouă...