Sari la conținut

sirsq

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    CRF1100

Vizitatori Recenți Profil

525 citiri profil

sirsq's Achievements

  1. Arunca un ochii aici: https://www.weboost.com/products/drive-x-rv?gclid=EAIaIQobChMIsrGbnN-T9AIVdY9oCR3KqQuKEAAYAiAAEgLWP_D_BwE&locationType=Vehicle&vehicleType=rv&rv=moving Asta e cel mai raspandit printre campervan-istii din afara. Trebuie studiat/intrebat daca functioneaza si la noi in tara (pe frecventele noastre, de manele)
  2. sirsq

    Sugestie casca

    +1 Referitor la viziera, poti lua cu viziera fumurie si daca iti vei lua si o geanta de rezervor poti avea una clara cu tine pe care s-o pui pe casca in caz de scade vizibilitatea.
  3. Intre timp a venit si geaca, mi se pare foarte misto. Vesta airbag inca nu, sunt pe ganduri ce sa comand ori Shoei Neotec II ori Airbagu'. Si mobra a primit tail tidy, semnale yamaha led plus parbriz si niste protectii. Sunt in cautarea unui releu de semnalizare pentru leduri care sa fie plug-n-play sa renunt la rezistori ca sunt mari si greu de ascuns, daca stie cineva de unde pot comanda sau un part no. apreciez.
  4. Click. S-a declansat instinctul animal... Sanatate riderului. Poate totusi reuseste si o sa-si poata sprijinii familia in continuare.
  5. Salut, Multumesc de raspunsuri. Semnalele nu le-am montat, n-au ajuns inca. Daca erau pe mobra nu mai conta
  6. Nu stiu daca te-ai hotarat inca, eu am Z906. Din punctul meu de vedere nu se preteaza pentru filme, centralul nu se aude suficient de tare pe medii cand te uiti la filme. La muzica in schimb e alta poveste, sunt suficiente intr-un apartament.
  7. Salut, Ai idee daca la MT-07 functia pt quickshifter e disponibila din fabrica in ECU? Cand am cumparat moto mi-au zis de la yamaha ca se poate monta dar as vrea sa stiu ce implica pentru mobra mea. Inca o intrebare, Yamaha LED Blinkers Plus vin cu instructiuni de montaj? Eu le-am comandat deja si-am tot cautat pe goagle instructiuni de montaj dar n-am gasit. In service manual nu e specificat nimic. Multumesc LE: Am uitat sa intreb daca as vrea sa schimb evacuarea, e necesara resoftare?
  8. Doua tipe vorbeau la cafea: 1: Cum ti-ai dat seama ca-i cioban? 2: Cand m-am pus capra m-a tuns
  9. Bravo tata. La mai multe! PS: Imi place Shoei’u ala. Sper sa mai gasesc si eu un Neotec TC-3 pe undeva cand ajung acasa.
  10. Deplasarile in oras la mine vor fi minime, doar daca este absolut necesar, cu toate ca exista taxiuri si nu vad de ce as iesi cu mobra, asta in cazul in care nici la masina n-am acces. Mai au o geaca conceputa pt vesta asta care este de touring dar pe mine nu ma atrage deloc. Ajung in oras joi si trec pe la magazin sa vad care ar fi termenu de livrare. » Post actualizat in 02 Oct 2017 00:31 Salut, uite de la ei de pe site: DO I NEED TO REPLACE COMPONENTS AFTER A CRASH? Following a crash Alpinestars can replace the airbag and inflators. Post-crash the system should be returned for evaluation and assessment from an Alpinestars technician, who will advise the customer of the appropriate next steps. Cred ca depinde de situatie. HOW LONG DOES IT TAKE FOR THE AIRBAG TO DEPLOY? Depending on the type of crash Tech-Air™ typically detects an impact from between 30-60 milliseconds, and fully inflates its airbag in 25 milliseconds. WHAT PARTS OF THE BODY ARE PROTECTED? The airbag system gives comprehensive, instant inflatable upper body protection to the back, shoulders, kidney areas and chest. » Post actualizat in 21 Oct 2017 07:07 Ca un update, Am luat pana acum: Manusi Alpinestars SP-2 (mi se par excelente, comode, tin la vant) Ghete Alpinestars SMX-1 R (comode, in mers daca sunt orientante intr-un anumit unghi chiar se ventileaza) Geaca Alpinestars Missile Leather Jacket Tech-Air compatibila (ajunge in 2 saptamani) pe galben sa se asorteze cu mobra. Blugi de la Adrenaline cu cevlar si protectii la genunchi (tin la frig, nu sunt cei mai comozi, o sa caut alte optiuni) MOBRA: Yamaha MT-07 - Principalul motiv a fost pretul, evident.
  11. Multumesc de info, ma mai documentez. Ce-mi place la cei de la Alpinestars si la cei de la Dainese este ca nu trebuie sa te ancorezi de motocicleta. Au dezvoltat sistemul sa declanseze in momentul in care sesizeaza ''caderea''. Comparand niste videoclipuri pe care le-am gasit, cel de la Aplinestars parca acopera mai multa suprafata decat Dainese. Este foarte probabil sa raman la ce am listat mai sus, asta daca nu vine nimeni cu argumente de ce nu ar fi bun.
  12. Sistemul cu Airbag se pune pe sub geaca, geaca are conexiuni speciale cu vesta. Iti afiseaza pe maneca stanga starea airbagului, nivelul bateriei si tot de acolo activezi si opresti airbagu. Are zone speciale de expandare, pt cazurile in care se declanseaza airbagu. Sunt dispus sa cumpar orice sporeste nivelul de siguranta.
  13. Va salut, Dupa o lunga perioada in care n-am mai mers pe mobra, as vrea sa revin in sa. Cum inafara de o casca SHOEI RAID II nu mai am nimic tre sa achizitionez si echipament. Intreb pe cei cu mai multa experienta ce parere au de urmatoarele: Vesta airbag - TECH-AIR™ STREET AIRBAG SYSTEM (CLICK) Geaca - MISSILE LEATHER JACKET TECH-AIR™ COMPATIBLE (CLICK) Pantaloni - MISSILE LEATHER PANTS (CLICK) Stiu ca si cei de la Dainese au un sistem similar. Mobra o sa fie un CBR650FA care ajunge undeva in Aprilie... Multumesc
  14. Honda CBR PC31 AN: 1995 KM: 55000 Toba originala Oglinzi, semnalizari, sa noi. Ulei schimbat, filtru de ulei. Stare tehnica si estetica foarte buna (vezi poze) TEL : 0728100843 ID Y! : sirsq Pret : 2100E
×
×
  • Creează nouă...