Sari la conținut

ochitu

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ochitu

  1. Salut, Daca e cineva interesat de un SV 650 S, 2004, al meu este gata sa isi gaseasca un prieten nou de joaca. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=624969
  2. Salut, Am de dat o pereche de ghete moto XPD H2Out, marime 43, purtate pret de vreo 3 sezoane. Nu mai sunt impermeabile, dar nu sunt cazute, raschetate sau cine mai stie ce. Indeplinesc in continuare, cu brio, rolul de protectie. Stiu ca nu sunt "noi" sau "o adevarata ocazie", dar poate ii sunt de folos cuiva. Sireturile si velcro-ul sunt in regula. Talpa e OK. Se pot vedea/proba/ridica din Bucuresti, Sector 1, zona Piata Chibrit, seara sau in zona Mall Promenada in timpul zilei, cu notificare in prealabil. Mai multe detalii pe privat.
  3. Salutare. De ceva vreme ma tot uit cu jind inspre aceasta motocicleta, dar am mici dubii din cauza gabaritului, inaltimii seii si a pozitiei. Daca vreun proprietar din Bucuresti este dispus sa ma lase sa o incalec, PE LOC, (nu vreau sa o misc), i-as ramane profund indatorat si as fi mai mult decat bucuros sa il cinstesc.
  4. Daca nu gasesti la dezmembrari si iti permiti sa astepti 2-3, poti cauta pe ebay (cred ca din co.uk vin chiar mai repede). Preturile sunt considerabil sub ofertele de pe la noi, Dihania iti poate da destule exemple
  5. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Nici nu fac asfaltul sul la semafor, nici nu ma depaseste autobuzul
  6. Am "scos" cam 22000 de km dintr-o pereche de Michelin - Pilot Road 2. Nu am avut nicio problema cu ele, se simt foarte OK in conditii de "ud spre foarte ud". Durabilitatea mi-a depasit asteptarile. Le-am inlocuit cu o pereche de Pilot Road 3. Au doar vreo 3000 de km, inca nu am prins vreo ploaie serioasa, dar nu ma astept sa fie diferite de PR2.
  7. Pentru cei din Bucuresti, am vorbit cu Didi si Florin si ne-am gandit sa punem de o bere/ceai/vin fiert de vorba, diseara in jur de 18:00-18:30, la fostul Ursu, actual Casa noastra, pe Matei Voievod.
  8. Pentru intrebarea cu semnalizatoarele pe LED. Eu am luat motorul cu semnalizatoarele originale pe fata si led-uri pe spate. Stimabilul german nu a pus rezistente in plus, ci a optat pentru adaugarea inca unui releu, special pentru semnalizatoare pe LED. Modelul pe care l-a pus este acesta. Nu stiu exact ce modificari au fost aduse instalatiei, e posibil sa fie pus "in paralel" cu releul original de semnalizare. Stiu doar ca este tras un fir pana in codita, unde este montat releul. Poate aici te pot indruma cei mai orientati spre partea electrica, Radu sau Tija.
  9. Inca le mai am. Michelin PilotRoad 2CT. Intr-adevar, spatele s-a uzat usor inegal pe partea stanga, dar, asta din toamna, cand aveau 17000 cel putin, iar uzura tind sa cred ca a fost din cauza mea (presiune slaba). Cauciucurile inca mai au desutla "carne" in rest, "talpa" arata foarte bine. Nu le-am schimbat inca, urmeaza sa o fac prin vara, dar voi merge pe acelasi model cu maxima incredere, deoarece nu am absolut nimic sa le reprosez.
  10. Da, dar doar cu genunchiul stang, ca la dreptul m-am lovit cand eram mic
  11. Oricum eram impacat cu ideea de a lua alt cauciuc/cauciucuri la primavara, doream doar sa ma edific in legatura cu diferenta vizibila intre uzura de pe stanga si cea de pe dreapta. In concluzie, nu am nimic busit la alinierea rotilor, doar "m-am dat mai tare pe stanga" ?
  12. Cam 1.5 atm, il mai umflam, se mai dezumfla, etc. Eram "la plimbare" si nu aveam kit de pana la mine, + ca nu stiu pe unde rasufla, dar, asta e alta discutie. Dar, daca e de la asta, de ce numai pe stanga?
  13. Motorul e luat in noiembrie 2008, cauciucurile sunt puse in martie 2009, au "doar 21000 de km". Nu l-am tarsait, driftat, burnout-uit sau chestii asemanatoare. Nu il simt sa mearga / traga dubios sau diferit. Singurul lucru mai neortodox cred ca a fost faptul ca am mers cu spatele un pic mai moale o perioada, dar nu foarte lunga.
  14. Se pare ca a venit momentul sa ma scarpin si eu in cap si sa ma intreb: de la ce oare? Am observat in urma cu putina vreme faptul ca anvelopa mea spate este vizibil mai uzata pe partea stanga. Practic, desi pe centru si pe dreapta cauciucul mai are "destula carne", pe partea stanga a aparut o tesitura, in zona respectiva canalele din cauciuc fiind foarte mici. Cauciucurile s-au comportat extraordinar pana in acest moment, aceasta uzura asimetrica aparand in ultimele 3-4 luni (ca sa il citez pe Radu, la intrunire n-aveau nici pe dracu). Din ce vad, ar mai fi tinut destul, dar, cu tesitura asta nu stiu ce sa zic / fac. Am verificat de mai multe ori daca roata spate e aliniata, iar gradajul de pe bascula imi spune ca este. Aveti si alte idei? La ce ar mai trebui sa ma uit? Intreb pentru ca nu as vrea sa imi iau un cauciuc nou si sa vad ca pateste la fel. Pareri? Impresii? Opinii?
  15. Bere sa fie, ca de atatea nunti-botezuri-cumetrii nu va mai vede omul
  16. Salutare, am fost saptamana trecuta prin Dobrogea si as vrea sa aduc urmatoarele completari pentru niste sectoare de drum pe care nu le-am gasit marcate pe harta moto: Vitezele sunt estimative, am fost 2 motoare de strada DJ 222C de la Tulcea la Murighiol si mai departre spre Dunavat este foarte ok, de la Murighiol spre Agighiol este acceptabil, cateva gropi, se poate merge ~80 km/h si chiar mai bine pe alocuri DJ 223A de la Babadag la Enisala "pare nou" DJ 223 dinspre Harsova spre Capidava este "utilizabil" spre bun, cu cateva denivelari pe alocuri,~80 DJ 222 Mihail Kogalniceanu - Targusor - Cheia (Cheile Dobrogei) este bunicel, cu gropi pe ici pe colo, 80 - 100, poate Targusor - Mireasa - Pantelimon - DN 2A bun
  17. Stiu ca unii le asteapta cu sufletul la gura, asadar, in zgomot de tobe atasez arhivele unu si doi cu pozele de la Obarsia Lotrului. Sunt doar poze cu oamenii si motoarele, vor urma si pozele cu peisaje si fluturasi (special pentru Florin), intr-una din zilele viitoare. Enjoy!
  18. @ Didi: vin din pat.Drumul nu e lung, dar e anevoios Serios acum, nu fac juma de ora de acasa, sper sa ma trezesc cu talent maine dimineata, dar incerc sa acopar posibilitatea ca iar arunc telefonul departe si imi pun perna in cap. Prefer sa ma injuri acum decat maine dimineata. E mai ok daca zic 07:30 in peco astfel incat cel tarziu la 8 sa plecam?
  19. Asa imi suna si mie bine, sambata ne plimbam in voie pe Transalpina. Daca timpul ne permite, putem sa facem o tura mai lunguta sambata: coboram spre Ranca, facem defileul Jiului si apoi dupa Petrosani sa intram pe valea Jietului, care ne scoate tot la Obarsia Lotrului. HARTA Sunt 181 km, spune Google Maps. E doar o idee, nu aruncati cu pietre. Tatal meu spune ca valea Jietului e foarte faina, sau cel putin asa era cand a fost el ultima data, acum vreo 8-9 ani. E prea tarziu 8 dimineata in acel Petrom de dinainte de autostrada? (ca sa ajung la 7 ar tb sa ma trezesc pe la 5:30... aveti mila)
  20. Nu-i cam prea matinal? Nici pt birou nu ma trezesc la ora asta
  21. Gratarul e sfant! Macar unul, de gust, sa facem. Asa presupun ca au si bere la bar, dar nu strica sa luam si ceva la noi. Noi suntem OK cu impartitul camerei.
  22. Mancare sa fie, noi mancam Bautura sa fie, noi bem In alta ordine de idei, pt cei care pleaca din Bucuresti, ne organizam in vreun fel? O ora, un loc de intalnire.
  23. Ok, pentru a clarifica lucrurile, trecut mai sus ca "tavi din bucuresti", ocup toata camera cu pasagera din dotare. (a se citi "Paul, nu iti mai 'susur' in ureche")
  24. Radu, eu zisesem camera, dar... noi sa fim sanatosi
×
×
  • Creează nouă...