Sari la conținut

Paul_C

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Paul_C

  1. Batranico, cand mai merem la un suc? PS: Ia-l si pe mos cu tine )))))))
  2. Carpatica , 6 luni , B/M B8 : 105.31 RON Conteaza multe lucruri la pretul asigurarii.Daca intrati pe rca-ieftin si completati pe acolo o sa vedeti ca intreaba multe si marunte. PS: Hai cu ieseala
  3. Si portbagajul meu arata bine ( in prima poza) Hai cu berica/sucul/maslina ... ceva
  4. Am vrut sa-ti dau un mesaj privat , dar nu mere : "The following errors were found The member Tija cannot receive any new messages This personal message has not been sent" Sa-mi dai nr de tel sa te sun.
  5. Haha,macar n-ai prins padure cu noroi Nu cred ca erau de la mine injuraturile , ca la 6 luni se prescriu Vezi ca vin pe la Sibiu la raliu(19-21 iulie) poate ne vedem.
  6. Care e faza cu Bulgaria ? Ati terminat cu Romanica de vizitat si trecem la vecini ? Hai cu ieseala ca in alti ani erau si 2 pe sezon Poate mergem pe la munte , sa ma mai ratacesc prin munti trimis pe poteci bine cunoscute si umblate
  7. Hai ca am vorbit si cu Vic si a zis ca vine si el.Deci azi un cicorico la Ursu pe la 19:00 , e ok ?
  8. Salut, Am o aprilia pegaso 650 si am probleme cu aprinderea.Banuiesc CDI-ul. Cine ma poate ajuta sa fac o proba in Bucuresti.Ori CDI-ul meu pe alt motor , ori alt CDI pe motorul meu. Multumesc, Paul
  9. O fi auzit ca se inchide Transfagarasanul si Transalpina ) Ti-am zis sa n-o mai lasi la televizor ca invata toate prostiile.
  10. Salut, Aveti idee unde gasesc un releu de pornire pentru Aprilia Pegaso 650 cube din 99 ? 12V 150A (asa scrie pe un sait cu piese originale)
  11. Salut, Aveti idee unde gasesc un releu de pornire pentru Aprilia Pegaso 650 cube din 99 ? Am sunat la dillypoint si au zis ca ajunge in 7 zile.(175 ron aftermarket).
  12. Salut, Am si eu o problema cu o Aprilia Pegaso 650 Cube din '99.Unde pot gasi un electromotor? Din cate am inteles nu mai e nimic intreg din el ,decat carbunii. Multumesc PS:am intrebat la dillypoint si au zis ca au o chinezarie 500 ron si original 700 ron. Nu am gasit inca la dezmambrari.Am dat cateva mail-uri.
  13. Eu nu am poze.Nu am cablu de date la telefon Dar va pun traseul God_as_i_walk_through_the_valley_of_the_shadow_of_death_i_will_fear_no_evil.doc
  14. Si REMEMBER : Claudiu Raducanu -"Canicula a mai facut facut doua victime? Sper ca politia sa-si faca datoria si s-o prinda"
  15. Auzi infofolit-o ))))))))))) Mai da jos din haine cand e cald , ca nu trebuie sa fii robotel )))))))))))))))) Hai la 7:30 in Petrom.Macar sa ma trezesc la 7 )))))))))))))))) Cati ne vedem la Petrom? LE:Si vezi ca ai reglaje la casca ca sa intre si aer ))))))))))))))))))) Si traseul cred ca asta e :Traseu
  16. E pe PROTV,daca au televizor trebuie sa prinda. Da , e trist ca mai avem atat de putini campioni,la care trebuie sa te uiti cand te duci la munte.Asta vroiai sa spui , nu ? Sa inteleg ca totul e aranjat si trebuie doar sa mai stabilim ora si locul unde ne intalnim , nu ?
  17. Apropos , era sa uit: -sper ca avem unde sa vedem meciul de box sambata ???
  18. De enduro nu e problema.Are sefu daca e ceva Nu ma opun la nicio alta varianta , noi sa fim fericiti
  19. Eu zic ca se presupune ca s-ar fi spus de la inceput cine vine cu gagica sau gagiul ))))) Deci cupleaza si tu oamenii pe camere. Si cand faci rezervarea intreaba si ca fapt divers cate ar mai fi libere , daca se trezeste vreo printesa ca a uitat si vine sa stim cum stam.
  20. Inca ceva.Eu vin singur,deci daca e poate ne cuplam la cemere ,ca sa nu stam 5 in ametiti in 5 camere de 2 paturi , ok ?
  21. Gata mosu, nu mai tipa )))))))))) Prezent , camera.De vineri(n-am pus cererea de concediu , dar ii sparg daca fac fite ) - adica ma imbolnavesc Deci am raspuns ok ?
  22. Ce face baietii ??? Hai ca am intrat si eu pe forum , ha , sa moara dusmanii )) Merg si eu , dar poate va hotarati cu data aia. Heero(Alex) merge bre mobra ? )) Hai ca om o cheie originala cu numele tau pe ea )))))) Cand mai merem la o bere ?
  23. WTF Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de un cal http://www.libertatea.ro/stire/un-tanar-a-...tm_campaign=rss
×
×
  • Creează nouă...