Sari la conținut

kudd

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kudd

  1. Confirm, inainte de a pleca in orice tura, dau saua jos si strang suruburile alea. Unul din ele, cel de pe dreapta, e cel mai jucaus. In alta ordine de idei, astazi mi s-a resetat bordul, inclusiv ceasul, la o franare mai puternica. V-ati confruntat cu asa ceva? Am vazut ceva scris in reply-urile anterioare, dar se refereau la mufele/mufa din spatele bordului, care nu reseteaza si ceasul. Multumesc!
  2. Salut, Ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta piesa sau cum as putea repara? Nu stiu daca este marimea suportului original, caci oglinzile nu sunt cele stock si asa am cumparat-o. Nu am nici un cunoscut cu vstrom sa pot proba la el surubul de sustinere a oglinzii sa stiu daca este aceeasi marime si pas a filetului, sa iau suportul original... Multumesc anticipat
  3. kudd

    + 1 V-Strom

    Salut Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente. Tot de la Ion Moto am luat si eu anul trecut un V-Strom DL650 dar nici acum nu am apucat sa ii fac inmatricularea. Abia joi am scos a doua serie de numere rosii sa o pot purta pe la RAR si sa ii schimb cauciucurile... Din curiozitate, de cat timp ai avut nevoie sa o inmatriculezi (reusesti sa faci tot intr-o zi) ? Vis a vis de discutia TDM - V-Strom: tot dintre aceste doua modele am ales si eu si am ramas pe V-Strom deoarece pozitia pe TDM mi s-a parut mai "cocosata" si m-am gandit ca nu ma ajuta la drumuri de 300km... (chiar daca banii erau aceeasi, tdm-ul era de 900 si avea si abs)
  4. kudd

    BURSA LOCALA

    caut sa fac comanda de un set motor pentru o Gilera Dakota 350 din 1986. Poate imi puteti da un site pe care as putea face comanda! ms!
  5. Am o problema la motocicleta ... mi s-a blocat motorul si nu stiu de unde as putea face rost de un set motor pentru ea: Gilera Dakota 350 din 1986. Rugamintea mea e sa imi spuneti si mie un site bun de unde as putea face comenzi de piese si set motor. Multumesc anticipat!
  6. intrebare: se tzine sau nu se tzine ? nu mai vb nimeni despre intrunirea de la BV ?
  7. dragutza cu draci motoreta ! sa o stapanesti sanatos !
×
×
  • Creează nouă...