Sari la conținut

big_inu

INACTIV
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    big_inu_007@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    kawasaki zzr 600

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia sr, aprilia sr factory, aprilia leonardo 250 st, kawasaki zzr 600

big_inu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cumpar motor de husqwarna sm610s sau platoul cu bobine si magnetou. 0767886275
  2. salut, tocmai mi-am luat si eu supermoto, cand da caldura poate ies si eu cu voi la joaca!
  3. am citit undeva pe un alt forum ca nu e obligatoriu sa faci traducere legalizata daca motoreta este adusa dintr-o tara partenera UE, de asta intreb, si proprietarul la fel mi-a spus insa la el e mai normal sa minta... insa daca cineva a fost cu actele netraduse si a fost trimis inapoi e clar, vorbim de RAR Afumati. va salut, am fost si am facut traducere legalizata dupa cartea de irlanda insa nici macar nu s-au uitat la ea cei de la RAR ,dar fac pariu ca daca nu o aveam era o mare problema, inainte sa ajung la rar am confectionat niste capace din tabla pt tobe pe care le-am fixat in interior sa nu mai bubuie asa tare(si bine am facut!!). pana la urma au gasit sa se ia de faptul ca pe stopul de frana cand aveam pozitia aprinsa nu se vedea foarte tare cand apasam frana si faptul ca avea oglinda doar pe dreapta, am remediat bubele si am reusit sa trec de autentificare si rar. toate astea m-au costat cam 550 ron + 70 ron traducerea. maine ma duc sa o bag la financiar apoi ma duc la pipera sa iau talonul si numarul. multumesc tuturor pt ajutor.
  4. la financiar pot merge doar cu cartea de irlanda si contractul? sau mai intai trebe inscrisa?
  5. ms mult, ai reusit in 20 de randuri scrise sa imi dai mai multe imformatii de cat aveam nevoie. inca o intrebare, stiu ca nu are legatura cu marca insa nu stiu ce sa fac si poate cineva s-a mai lovit de treaba asta. moto cumparata de mine este adusa din irlanda, am cartea si contractul de vanzare /cumparare intre mine si proprietar(irlandez), intrebarea este daca trebuie sa o inmatriculez acum sau pot astepta pana la primavara fara sa platesc vreo amenda?
  6. iti trebuie cont PAY PAL, am incercat cu Visa Electronic si nu mere gata, am reusit. ms.
  7. va salut! cam liniste pe aici, de curand am devenit si eu posesor de husqvarna sm 610s din 2000, din ce am citit pe diverse forumuri e destul de fiabila si usor de intretinut. inainte am avut un zzr de 600 deci nu sunt obijnuit cu sm/enduro. ceva sfaturi de la veterani sau lucruri "bine de stiut"? am inteles ca lantul de distributie se schimba la 10 000 la modelul meu, iar motoreta are 23 000 si nu cred ca cineva a schimbat lantul, e cazul sa il schimb? cum imi dau seama cand trebuie schimbat si mai ales de unde cumpar piese? un site din romania cu piese avem? stie cineva un site cu piese husqvarna din ro? un manual de intretinere/reparatie de unde descarc?
  8. nu mi-a picat pe x9, am o oferta de la cineva. leonardo am avut si este ok dar nu prea se mai gasesc de vanzare, sunt cateva pe bikeshop insa sunt destul de departe fata de bucuresti, plus de asta sunt de 125/150. eu am avut de 250. kymco... nu prea imi place sincer, burgmanul este preferatul meu insa nu prea am bani, se stie ca este cel mai calitativ din toate punctele de vedere.
  9. am inteles, mai ies din cand in cand din oras si plus de asta vreau un scuter cu portbagaj propriu destul de incapator iar saua cat mai comoda. am observat ca ai un x9, ce cilindree are? cel de 180 ai avut ocazia sa il testezi? e ok?
  10. pai cam aia e ideea, am de ales intre un x9 de 180cc si aprilia atlantic de 250cc. ambele imi plac insa vroiam sa stiu ce probleme au fiecare, care sunt "minusurile si plusurile " fiecarui model. nu am aflat inca de X9 daca are racire pe lichid sau pe aer, pt oras ar cam trebui pe lichid zic eu, nu?
  11. am inteles, nu m-am gandit ca o sa imi fie greu de manevrat prin trafic din cauza dimensiunilor, de fapt asta m-a si atras la el, saua foarte mare da senzatia de confort ridicat. multumesc pt raspunsuri.
  12. multumesc pt ajutor! x9 180 are racire pe aer? si 4,2 l/100km imi pare destul de mult mai ales ca ai spus ca e mixt consumul,afara+ oras, numai in oras crezi ca sari de 5? leonardo de 250 st imi consuma maxim 4 in oras.
  13. eu pt oras il vreau, ma interesa daca au ceva bube specifice modelului, de ex la sr factory r dupa ce l-am cumparat am aflat ca au probleme cu injectia...
  14. nu stiu cat de pacatos e rs-ul de 125 insa tind sa cred ca e destul sa inteleg ca balanta trage spre x9...
×
×
  • Creează nouă...