Sari la conținut

motoadventures.ro

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motoadventures.ro

Profil

  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Transalp 650
  • Numar Moto
    BH08CCI

motoadventures.ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pina in 30 iunie, reducere de pret la placutele de frina Brenta (Italia), va facem cadou TVA-ul. de ex. placute fata pt un GSX R la pretul de 35 lei. Vaasteptam. Pt programari 0720 471674
  2. Intalnirea se tine! Am vorbit cu organizatorul. Zvonerii si raspindacii insa isi fac de lucru.
  3. OFERTA LUNII MAI -Ulei Motorex Top Speed 10W40 - full sintetic - 29 lei/litru
  4. Iti dam noi un tablou de Honda. Exista pe stoc.
  5. Fuchs Silkolene sau Motorex - 35 lei/ litru
  6. In curind sezonul va incepe. Iata citeva preturi la cauciucurile Pirelli. Desigur va stam la dispozitie cu tot ceea ce presupune schimbatul cauciucurilor (montat/demontat/echilibrat)
  7. In mod normal, daca doresti sa mentii viata bateriei, cele cu gel se incarca cu un incarcator special cu functie de desulfitare.
  8. Pana acum vre-o luna cand am avut ceva treaba la RAR nu am remarcat sa fie nici ei dotati cu ceva stand deosebit. Traim in Romania unde numa cine e corect si cinstit nu se descurca si vei vedea ca vor fi autorizate in continuare si statiile care fac Itp la motoare. In momentul in care ne-am facut agreerea RAR la service, inspectorul RAR care a facut auditul ne-a aratat necesarul pentru statie ITP. Deasemenea la secventa cu legislatie a site-ului rar gasesti ordonanta care impune aceste modificari incepind cu 1.01.2010. Decelerometrul nu este ceva stand special. Se poate modifica linia ITP auto prin adaugarea unu stand portabil, dar care costa aprox 7000 E. Buninteles, eu nu doresc sa conving pe nimeni, doar impartasesc din ceea ce stiu ca va fi modificat. Fiecare este liber sa-si ia in considerare optiunile.
  9. Se pot face statistici cu statiile ITP, dar nu vor mai fi utile dupa 1.01.2010 caci intra noile norme si pina in prezent inafara de RAR nu cred ca are nimeni. Respectiv stand de frinare, accelerare-decelerare, etc. Asa ca cei care "expirati", grabiti-va anul acesta caci de la anul mergem la RAR.
  10. Cromari se fac vis a vis de Romeur, pe Clujului. ...dar, pentru ca sa iasa bine, trebuie o foarte buna finisare inainte de cromare, aspect pe care nu il fac ca lumea. Deci daca ai rabdare sa iti cureti/finisezi bine toba inainte..., caci altfl in timp cromul se "cojeste".
  11. Indreptam sasie de moto, inclusiv unele deltabox (trebuie vazut in prealabil), cu garantie. Service Moto Adventure, str O Densusianu nr.1 (poligonul SCAD). Zilnic 9 - 17, S 10 - 14. Bogdan, 0720-471674
  12. Chestia aceasta cu confiscatul exista in USA si in Canada, dar cu siguranta este aplicata cu multa grija. Ai nostrii ca de obicei cred ca ar exagera si evident se vor gasii oportunistii care vor pune ochii pe vreo masina/motor , + pile si gata confiscat si vindut la licitatie catre...doritorul cu pile. Cam asa vad eu lucrurile la noi in tara. In special cind se vede politaiul romanesc , coborit de la coada vacii, cu pita si cutitul in mina.
  13. Eu l-am reparat la PC Plus, vis a vis de Crisul , in demisol (unde este statia de autobus)
  14. Bafta!....si ochii cit sarmaua pe minunatele noastre sosele.
×
×
  • Creează nouă...