Sari la conținut

AlexSpeed

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    speedsterami88

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S
  • Numar Moto
    SUW

AlexSpeed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Iti dau eu un parbriz de sv, este cam zgariat dar este intreg, poate merge polishat ceva.

    Anunta-ma daca il vrei.

    Te salut!

  3. Salutare! Am avut si eu un sv650s albastru superb de care ma indragostisem...din pacate a dat ghinionul peste mine(un mic ML) si acum este in service, iar in curand la dezmembrat. Daca are cineva nevoie de placute de frana fata NISSIN noi pt ambele discuri si Oglinda stanga in tipla(model sv650s 99-02), lasa-ti-mi un mesaj va rog ca stau prin casa aiurea in loc sa fie folosite... Asfalt uscat!
  4. Sigur nu am fost in unghiul mort. Mi-a zis: "am crezut ca o sa pui tu frana". Casca, un Shark RSF2 Race, si-a facut datoria perfect. Nici eu nu voi mai pleca de acasa fara geaca pe mine...iar dupa patania asta o sa-mi iau echipament cum trebuie. Pacat ca trebuia sa se intaple ceva ca sa realizez cat de periculos e fara geaca si genunchiere. Nu mi-am facut tomografie...doar radiografie. Mi-au spus ca daca am probleme(ameteli, scap lucruri din mana) sa ma intorc la ei. Am fost si la Medico-legal sa-mi scot fisa. Spaniolul azi a zis ca nu se considera vinovat asa ca cel mai probabil se va lasa cu instanta...ramane de vazut.Maine am intalnire cu el si avocatii la politie. Sper sa se rezolve cat mai repede.
  5. Din pacate ieri, la ora 12:30 am fost victima unui accident. Veneam din directia Stirbei Voda. La stopul din fata Ateneului eram eu, un scuterist si un Mercedes ML. Am pornit, Mercedesul mergea pe banda a 3-a (numarat dinspre ateneu), eu pe banda a 2-a. Aproape de intersectia cu C.A. Rosetti ma trezesc ca ML-ul semnalizeaza si trage de volan. In incercarea de a evita, i-am dat de gaz, si am tras de motor spre stanga (daca puneam frana intram direct in el), moment in care m-a acrosat in toba. Motorul n-am mai putut sa-l controlez, am cazut pe dreapta, m-am tarsait vreo 20m pe asfalt, iar motorul s-a dus 37m (dupa masuratorile politiei) si s-a oprit in parcare. Am avut mare noroc ca nu era trafic si ca nu m-am lovit de ceva. Piele exfoliata pe bratul drept, genunchii amandoi loviti, zgariati si glezna dreapta putin sifonata. Ambulanta a venit in 3-4 min, politia in 5min. Pe mine m-au dus la spitalul Floreasca iar politistii au ramas pt masuratori si cercetari. La spital mi-au facut toate radiografiile si o ecografie, dar am momente in care ametesc si am urechile infundate asa ca o sa ma intorc sa imi faca si o topografie. Tipu' care m-a lovit, este spaniol, numere de Spania, foarte speriat si ingrijorat de soarta mea, a colaborat cu politia, nu a mintit....deci sper sa rezolv ceva azi cu el. Motorul este intr-o stare deplorabila...carene, parbriz, toba, semnale, rezervor, frana spate+suport scarita, faruri, maneta schimbator, oglinzi,carena spate dreapta etc...si asta numai vizual. Pe langa asta mai curgea si benzina din rezervor. Cam atat...ma simt chiar norocos ca nu am patit lucruri mai grave. Asfalt uscat...drive safe! Am uitat sa precizez ca scuteristul este martor in acest caz.
  6. Salutare. Am un loc la mine in garaj pt o motocicleta cel putin pt iarna, poate si primavara. Garajul este langa City Mall, vizavi de liceul Sf Iosif. Inchiriatul este 100ron deci vine 50ron de caciula. Daca intereseaza pe cineva PM sau un tel la 0724584048.
  7. Mi-am reparat motorul asa ca o sa vin si eu la intalnire daca nu vinerea asta, vinerea viitoare sigur. Nu s-au rezolvat prea multe cu petitia si protestul vad...se uda cu aceeasi apa in nestire.
  8. Am semnat de cand s-a facut petitia Dar sincer nu cred ca o sa aiba vreun efect...ramane de vazut.
  9. Cand m-am ridicat de jos imi alunecau si ghetele pe apa aia imputita din Dambovita...deci nu ma mir ca s-a intamplat asta. In alta ordine de idei...daca poate cineva sa-mi recomande un meserias care lipeste carene bine si nici nu foarte scump, dau o bere. Eventual in zona Berceni.
  10. eh...niste zgarieturi minore la genunchi. Motorul e nasol ca a intrat sub masina si carena e facuta praf + tot angrenajul de la schimbator rupt. Am impins-o 3 statii de tramvai, pana acasa, cu ambreiajul apasat ca n-am putut sa o mai bag in N. Eu de obicei pastrez distanta fata de masina din fata, dar acum nu stiu ce a fost in capul meu...nu m-am gandit ca o sa vina vreun pieton si m-a luat prin surprindere.
  11. nu mai pot veni vinerea asta...am facut accident azi dimineata la cutitul de argint, exact in statia de tramvai . Tocmai udasera dobitocii asfaltul, masina din fata mea a pus frana brusc pt ca intrase un pieton pe trecere si mie mi-a derapat roata fata cand am pus frana....eu pe jos, motorul sub masina. Daca dezmembreaza cineva SV650S ar fi bine de stiu ca o sa am nevoie de piese si n-am bani sa le iau noi.
  12. salutare! cred ca o sa vin si eu vinerea viitoare. cam cati va strangeti in medie?
×
×
  • Creează nouă...