Sari la conținut

Flanker

Membru
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Vstrom 650
  • Numar Moto
    Matusica
  • Club
    Freedom Motors

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jupiter 5, GS 500E, SV650s, SV650s, Vstrom650, CBF 600 S, Majesty 150, Vstrom 650
  • Interests
    Getting the daily dose!!!

Vizitatori Recenți Profil

1.580 citiri profil

Flanker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare! Careva a montat GiPro? Am luat unu de pe aici dar m-am pacalit ca e cu cablaj de KTM, n-am stiut si cand a venit pachetul m-am trezit cu traznaia. Se poate folosi asta la Vstrom, sau caut sa-l dau si iau ce trebuie? Multumesc! Sanatate!
  2. Sincer sa fiu pe tine te asteptam sa ne spui ceva. E f.u.t.a.i sa o schimbi? Se gaseste? Exista elementul in manual sa-l pot identifica? Multa sanatate!
  3. Si asta e adevarat, dar a avut 2 SV-uri si 2 Vstroame, toate de 650, Asta e primu care face asta, si dupa doi ani decand il detin. Are si vre-o 80 si ceva de mii de km, poate a imbatranit
  4. Asa e, doar ca evacueaza si stand pe loc . Ma scuzati, pe langa tragicul problemei, mi se pare amuzant.
  5. Super! Merci mult! Am mai demontat motorul singur, mentenanta mi-o fac singur, din carente financiare, ulei, filtre, bujii, furca. La chestia asta ma gandeam si eu dar nu-mi amintesc de furtunelul ala asa ca o sa desfac cutia filtrului sa vad ce e pe acolo. Sanatate! Sa nu uit, asta iese din pompa de apa, daia nu cred ca e ala.
  6. Nu, eu am zis, sunt doua furtune care intra din bloc in airbox, am presupus ca la alea va referiti, si am presupus ca sunt pt recirculare gazelor. Atat am putut si eu .
  7. Nu am incercat, dar nu este unul din cele doua furtune de gaze, alea-s groase, asta e subtirel rau. Pe alea le-am verificat ca am patit la SV-ul unui prieten sa uitam unu afara dupa demontare si picura calumea pe la el. Asta da foarte putin, o picatura doua pe zi
  8. Multam fain de sfaturi! Intradevar sunt doar doua supraplinurile in manunchi pe dreapta, dar asta efectiv nu are cum sa ajunga acolo ca-i prea scurt si forma si iesirea din pompa nu-i permit, ma rog, presetupă sa fie. N-am demontat pompa niciodata dar cat poa sa fie de complicat . Am comandat si Karoourile. Va salut!
  9. Va salut! Domnilor, rugaminte, sfat si intrebare va rog, tot gaseam picaturi de ulei in scut, acu iarna fara sa-l pornesc din 2020, ca sa schimb uleiul am dat si scutul jos sapt trecuta dar am vazut ca nu de la busonul din baie curge, cum am presupus, ci de la furtunelul asta din poza, care nu imi dau seama de ce iese din pompa de apa si curge ulei pe el, era plasat pe deasupra filtrului de ulei si pe acolo pic....pic. Trebuie sa intre indeva asta? La ce foloseste? Si a doua chestiune, scuze ca va cer sfatul desi sunt sigur ca s-a scris, intre Metzeler Karoo street si Tourance-ul vechi, mers predominant pe strada, iesiri off ocazional dar sigur. Multam anticipat! Fac cinste!
  10. Farmacie ce sa mai! Desi te-ai dus mai departe de centru, asta implicand si naveta, sper ca toate sa fie fix cum iti doresti tu si fix cum trebuie! Sanatate!
  11. Salutare! Hai ca aseara eram la servici si va scriam, apoi cand sa plec, pun contactul si nu s-a intamplat nimic interesant, adica ioc lumini injectie orice, muta toata, doar semnalizarile s-au aprins nitel si lent ca la pomu de craciun. Am dat saua sa ma uit, bezna, am zgaltait nitel relee si semnalizari si a mers, da parca spre casa, relantiul a cam scazut pe la 1000 si farurile in intensitate. Mufa din stanga am mai refacut-o si vechiul Vstrom cand am ramas fara faza scurta, acu sper sa fie doar aia si nu vre-un releu de incarcare sau stator rotor si alte traznai. Nus cand am timp sa ma uit. Motorul a venit cu mansoane incalzite, priza 12 v, si proiectoare, e o aglomerare de fire la baterie de te doare capu.
  12. Multam mult! Am fost derutat, pornneste foarte bine cu bateria asta iar motorul mai mult sta decat merge, deci nu prea se incarca. O fi vre-o masa naspa. Numa bine!
  13. Va salut! O intrebare pentru voi as avea daca se poate: cum sa fac sau unde am gresit de se reseteaza ceasul de fiecare data cand pornesc motocicleta? Observat anu asta dupa iarna can am pus iarasi bateria pe motor. Multam! Sanatate! Am dat si search dar nimic asemanator in rezultate.
  14. Buna seara! O rugaminte as avea, pentru o priza de alimentare 12V de unde luati un plus de contact, sau se pune pe baterie? Treaba-i ca asta de o am eu are si lumina. Multumesc!
  15. Hai salut! Ma prefac ca n-am citit ultimile doua pagini si intreb daca a cumparat cineva de aici: https://advalp.pl/en/ Merci! Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...