Sari la conținut

bebelusa_20

INACTIV
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    bebelusa_20

Profil

  • Locatie
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Interests
    -

bebelusa_20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. bebelusa_20

    Poze

    Cateva poze de la penultima aventura pe munte ! De data asta cu un ATV. Ultima nu trebuie povestita. Sper ca am pus bine pozele.
  3. Multa bafta celor care au fost si anul trecut si pun pariu ca si anul asta vor participa ! Nu de alta, dar nu scapa ei ocazia . Asa ca, va tin pumnii, Ionut, Cata, Amir si Luca.
  4. Intr-adevar ! F. reusite instantaneele. Rezolutia si lumina - Si inca nu te-a contactat nimeni pt. o eventuala colaborare ? Fara gluma.
  5. Eu am aflat azi din intamplare. Recunosc ca nu am mai vizitat asa des forumul. Deh, serviciul asta. Iar azi dimineata m-a intrebat un coleg daca o cunosc pe Alina si mi-a dat link-ul de mai sus. Si eu am fost pasagera, dar m-a ferit Dumnezeu de accidente. R.I.P., Alina, si sa stii ca ai lasat un gol in sufletele celor dragi care, din cate vedem noi, cu greu mai poate fi umplut !
  6. Felicitari ! Cunosc cat de cat traseul si nu e usor, mai ales cu pasager si care mai si filmeaza. Cunosc senzatia. Apropo de asta, acum vreo 3-4 saptamani in urma cineva a urcat cu un Olcit, dar pana la Costila. Pe bune. Si pe portiunea Costila-Caraiman la un moment dat e o panta destul de abrupta. Nu va spun ce reactii au avut cei care asistau la spectacol.
  7. Felicitari ! S-o stapanesti sanatos ! Pe cand inaugurarea la Azuga ? Daca am mai ratat cateva din intalnirile cu voi (cam multe la numar ), sper sa nu mai treaca mult timp pana cand ne vom mai vedea prin zona. Pupici lui Vio !
  8. In viata nu poti avea chiar totul ! Dumnezeu sa-i odihneasca !
  9. Salutare ! Numele meu este Nico, nou intrata pe forum, viitoare candidata (cine stie?) la un motor. Am 24 de ani (care nu se vad), sunt din Sinaia si in prezent sunt asistent manager (a nu se confunda cu rolul de secretara). De ce motoarele ? Nu din cauza zgarieturilor ci a vitezei. Si a prietenilor care m-au "molipsit". Mi-am facut cont anul trecut pe motociclism, dar din varii motive nu mi-am facut "simtita" prezenta. Imi place muzica si ador plimbarile. Iar la barfe cred ca pot ajunge cu usurinta pe primul loc. Deh, trebuie sa aiba si omu un cusur. Va salut pe toti si poate cu unii dintre voi o sa am ocazia sa ma si intalnesc.
×
×
  • Creează nouă...