Sari la conținut

75ygy

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    luigy2008

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda PanEuropean ST 1100

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Deauville NT 650

75ygy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. honda paneuropean st 1100...................................sau de, st 1300 .....dupa buget. cu exceptia greutatii un pik elevate, panul ...... o vad cea mai echilibrata, si durabila si cu stil si frumoasaaaaaaaaa.
  2. paneuropean_ul.......cu diferenta...se conduce ff usor.....si e o ,, gheisha ,, adevaratra. aspect, calitate si stil......impecabil. eu am un pan 1100......si singura moto cu care as schimbao, ar fi.....pan 1300. Asta daca ar fi buget. bmw_ul e f greu de fata si e mai obositor. e aproapr imposibil sa_l ridici de fata.
  3. touringul perfect ......... honda paneuropean 1100 , sau 1300 ( an functie de buget ) pan_ul modern, e superb ........dar, nici cel anterior, nu se lasa mai prejos. vad pe aici, opinii, ....... dar din pacate, multi opineaza, din auzite, sau ....ca sa_u dar o tura cu un anume motor si ....cred ei..... au o concluzie, sant cunoscatori, spun ei. Hai sa fim seriosi...... Sant posesorul unui pan 1100 ...... eu l_am condus si prin afara si pe la noi ......... e o senzatie deosebita, si mult mai usor de condus, si mai elegant, decat bmw_ul. Panul nu te oboseste la drum lung ....... si de motor ...... aici se ancheie smecheria...fara antretinere. adica, trebuie sa te straduiesti mult, sa strici un paneuropean 1100. . . .e mult de vorbit pe tema asta. opinia mea, si a multor altora, touringul perfect ........honda paneuropean.
  4. honda deauville 650 .......... are 2 cilindri, an V ....... cu 2 bujii pe cilindru. e un superb touring, cu cardan ...... am de vanzare ... una neanmatriculata......si f multe piese ....motor, grup cardanic, roti, furca fata, far, bordul si ceva carene etc.
  5. radu, ptr un paneuropean, 220.000, nu sant prea multi km......... am antrebat la serviciul tehnic din spania, si a spus, ca.....la un paneuropean, nu ai voie sa umbli la nimic, pana an 300.000. asta nu anseamna, ca.........nu pot aparea defectiuni minore. dar, poate duce, fara probleme, peste 400.000 cureaua de distributie, cred ca se schimba la 300.000 de mii.... nu sant sigur.......dar, consult manualul. am vazut una, la seful unui magazin de motociclete, noi si de mana a doua, avea un pan st 1100, cu aproape 400.000.......si mergea perfect. o avea de 7 ani, si era super multumit de ea......avea vreo 80 de moto la vanzare.....asa ca, ar fi avut de unde sa aleaga. e...... mi_a zis ca........cum se comporta pan_ul , putine moto o pot face.......si credema, stia ce spune. eu am un st 1100, de 3 ani..........si, sant f f multumit.
  6. honda paneuropean st 1100 .................... e unul dintre mai rezistente si capabile v4. al am .... si e super.
  7. salutare...eu nu stiu cum e cazul ala din anglia, dar la madrid , politia municipala, au pan st 1100 si deauville 650 si acum le schimba din mers cu modelele noi. Si mai important e ca, politia trafic (guardia civil de trafico)....pana acum, au avut bmw rt 1100, si acum.....au bagat pan 1300........nu an toti au trecut la bmw, dar......cei care au trecut, sant mult mai multumiti. bmw, sre pozitia de mers, prea dreapta......paca e choper, si (spun ei) ca se defecteaza si mai frecvent. le place mult mai mult...panul. Sant convins, ca.....trecerea de la bmw, la pan....au facuto, dupa un studiu si probe, severe. Eu am un pan 1100, am coborat suspensia de fata, 1,5 cm .......si e super. castiga, aaerodinamica, datorita, anclinatiei, si.......chiar pozitia motoccletei, sa schimbat oarecum. Stiu ca, e deja prea joasa, dar......ptr si pe la noi, sant sosele super. nu as schimbao, NICIODATA, cu un bmw, din gama ei (rt 1100)... le_am condus pe amandoua ......... si am opiniile motociclistilor care poseda asa ceva, din madrid. PANEUROPEANUL, ... e mai bun, cu diferente.
  8. e super motorul, e un bun touring,din gama medie , simpatic si f f durabil. are 2 V si 2 bujii pe cilindru. ami place mult. al am si yo. . . . .
  9. 75ygy

    Honda Deauville

    ....am si o honda deauville 650 ........e neanmatriculata. am factura, cu serie de motor, si cadru.........si nu o pot anmatricula. am mai avut alta si am anscriso .... am si maritatoooooooo. mai am una ....... are 17 mii km.......e super.... aaa, si multe piese de rezerva...rotile, cardanul, far,cadru,furca din fata (nelovita)inclusiv motorul. daca al intereseaza pe cineva.......e la pret de crizaaaaaa. ....am si o honda deauville 650 ........e neanmatriculata. am factura, cu serie de motor, si cadru.........si nu o pot anmatricula. am mai avut alta si am anscriso .... am si maritatoooooooo. mai am una ....... are 17 mii km.......e super.... aaa, si multe piese de rezerva...rotile, cardanul, far,cadru,furca din fata (nelovita)inclusiv motorul. daca al intereseaza pe cineva.......e la pret de crizaaaaaa.
  10. salutare...... .......si eu, am un pan european, am modelul anterior st 1100 , anmatriculat en romani. e o uzina si sant f fmultumit de ea, e din 2000, cu abs, cbs...etc . anim pe oricine vrea un turing elegant si puternic, cu o tinuta de drum impecabila, si ptr traectorii scurte, dar mai ales lungi........ai anim sa_si cumpere un paneuropean. evident ca modelul nou, e....super, dar personal, sant fascinat de pan_ul meu. nu am mi vazut nici unul , prin romania........cu siguranta, ca de modelul asta, de la honda, nici nu prea sa auzit pe la noi. en fin...sant un fan touring....mai am (neanmatriculate), un pan si un deauville 650, tot cardan.
×
×
  • Creează nouă...