Sari la conținut

HONDAVF

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Navodari
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    tdm850 4tx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    vf1000f,cbrf3, tdm850 4tx,fzs1000, exc450r

HONDAVF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Orice cal de curse ajunge gloaba.
  2. Salutare la toti posesorii de tdm,sunt Dragos din Navodari si detin un tdm rosu .Am mai avut un tdm,de care m am despartit din dorinta de a incerca si altceva,dupa ceva timp am realizat tot tdmu e ce imi trebuie.2_3 poze cu fosta si actuala. PS:Incerc sa ma loghez pe tdmforum cu useru "myu" dar am uitat parola ,am procedat ca atare dar nu imi trimite in mail,rog daca ma poate ajuta careva.
  3. Azi FZu a primit o priza USB si vizita unui nou propietar de FZ.
  4. Fiind mai tare arcul (implicit amortizor aferent),te ajuta pe viraje si la plecari mai in fortza(nu mai descarca spatele) .La denivelari lucreaza fata si spatele concomitent(cu suspensia fata nemodificata dar in mintile ei).Cu pasager si bagaje nu se mai lasa mult spatele. Amortizorul bmw s1000rr 2010-2011 este cu 8mm mai lung si 2012-2013 este cu 12mm mai lung implicit trebuie alte dogbones mai lungi,lucru care face sa se simta mai rigida de spate, fata de amortizorul r6 2006-2007 .Nu trebuie largita gaura superioara la cel de s1000rr dar distantiere tot trebuie. PS_ Cateva poze din ultima tura.6% a consumat facand un calcul total.
  5. 954 rosu scotea 11,3 ,dar mai era alt 954 albastru care scotea 10,8,r6 galben si gri scoteau si ele 11sec iar cel negru 10,6 care a facut o figura frumoasa(No1) anu asta la Dunlop Romania Rookie 600 etapa din Grecia ,urmeaza etapa Adancata 24-25 luna asta. PS Cu protectiile pe radiator se simte o diminuare a curentului ,carene care sa imi placa inca nu am gasit ,cand o sa gasesc ceva sa imi placa ,probabil va avea carene.
  6. Eu am dat in ea maxim (si dupa finish 402m,11sec),cand am fost la drag ,nu am simtit instabilitate,dar am stat lasat maxim pe ea si am avut reglata tare la max suspensia spate . PS ,Cu arcuri progresive pe fata nu faci treaba completa fara supape de la K-tech sau altceva.La suspensia fata umbli dupa(sau odata) ce ai schimbat spatele .Cu spate de r6 merge mai ok.
  7. Daca tot veni vorba de suspensii: Suspensie r6 2008-2012(indiferent de culoare arcului) se potriveste pe fzs 1000 2001-2005 ,doar prin majorarea gaurii de prindere la partea superioara "din 10mm se face 12mm"(grija la bucsa de acolo) si prin adaugarea de 2 saibe(distantiere de 2-2,5mm fiecare) tot la partea superioara.Suspensia de r6 este putin mai scurta si ca sa compensam asta (adica sa aducem spatele la aceasi inaltime ca standardul), facem alte tije(dogbones) sustinatoare de suspensie care sa aibe 130mm intre gauri(din centru gaurii pana in centrul gaurii celeilalte).Dupa terminarea montarii ,se regleaza la standard si suspensia fata.
  8. Daca ai ce iti trebuie ,poti sa iti faci suspensie fata/spate ,nu trebuie sa iei gata facut . Eu nu am avut dispozitia si timpu necesar pentru a face upgrade ul asta ,poate iarna viitoare.
  9. Nu le am ,iar parerea despre cum merge cu suspensie spate de r6 am subscris ce au zis baietii din Anglia si cei de pe www.fz1oa.com
  10. Ventilatia nu ma intereseaza in mod special,pun accent pe liniste si ochelari .Accesorii pinlock noseguard,cinguar...se monteaza la oricare.Quest nu are ochelari.Mai interesat as fi de GT-air are ochelari dar nu stiu cum este cu zgomotu in pozitie touring . Daca tot modifici fata pui etrieri radiali ,si roata dupa care treci pe spate la suspensie de R6, cu care merge foarte bine "bicicleta" unde vii si cu roata ca sa fie la fel ca pe fata. Pe ebay gasesti o gama f diversificata de furtune si ok la pret.,Parbriz ZeroGravity DoubbleBubble am eu si este ok caruia i am adaugat prelugire Xcreen MRA de care sunt la fel de multumit.
  11. S1 pro ,din cate am citit pe diferite forumuri de profil este mai silentioasa ca S2 .S2 ar fi doar mai aspectuasa si unpic mai usoara ca S1pro .Ce am citit de GT-air ca ar fi silentioasa pe pozitii mai sport (mai aplecat).la fel am citit si de cele de ieri cu care am facut proba pe moto , Xr 1000 si xr1100 ,mi se par la fel cum le simti in cap adica ok dar nu Uau, ,suiera unpic amandoua.Ma interesaza la o casca sa fie cat mai silentioasa si sa aiba ochelari ,restu pinlock si restu de accesorii pot sa i le pun eu. Oare sa nu produca zgomotul specific Flip-up ?Am gasit si Neotec si Multitec la bani ok,dar nust ce sa zic. Dap,arata bine,imi place ,bravo colegu. Ce nuanta ai la bec. Telescoape,juguri,etrieri,roata,aripa si cateva ajustari pe la rulmenti jug si contact.
  12. Cu ce casti merge ti sau a ti mers ,vreau sa imi schimb casca si nu sunt hotarat.Vreau o casca pentru drumuri lungi , sa nu suiere ,sa nu se abureasca.Oscilez intre Schuberth s1 (s1 pro),Arai rx7 ,Shoei xr1000 sau xr1100.Eu folosesc un Shoeixr1000 care este cam uzat estetic si un Nolan n91 Flip pentru pasager care suiera unpic tipic flip up.
  13. Se gaseste o instalatie pentru fiecare bec H4 plug and play Ca sa fii sigur, roaga un posesor de fz1 sa masoare distanta intre gauri si faci comparatie cu a ta.
  14. Ai nevoie de balastrele alea pentru lupele tale, bat bine lupele cu xenon ,concentreaza bine lumina ,nu orbeste ceilalti particapnti la trafic si nu te ia politia pentru xenon ca ai lupe.
  15. Cauta pe youtube "Yamaha Fazer FZS 600 FZS1000 Bi xenon projector Mini H1 retrofit guide" si ai sa intelegi,eu am D2S(aduce cu H7) lupa si becul asta are H1
×
×
  • Creează nouă...