Sari la conținut

voicila_radu

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Varadero 1000
  • Club
    ....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Bandit 400,Gsx 750 F

Vizitatori Recenți Profil

425 citiri profil
  • SpS

voicila_radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vazut pe un site cineva care vinde una cu instalatie de GPL.Acum ce sa zic,nu stiu daca e vreo gluma sau doar a dus-o la extrem...
  2. Salutare baieti!Multumesc mult pentru urari!O mica bubita...de ce nu-si pastreaza ceasul memoria???Curent slab in baterie si nu o pastreaza?Eu alta explicatie nu gasesc.
  3. Buna seara domnilor!Incepand de astazi sunt posesor cu acte in regula de Varadero.Povestea noastra a inceput fix acum doua saptamani cand m-am dus la Cluj dupa ea.Incepand de astazi am facut-o prahoveanca!Nu stiu daca doar m-a luat pe mine flama (de un an de zile imi ploua in gura dupa asa ceva) sau chiar e a dracu de faina.Pot spune ca merge foarte bine,frane,ciclistica,pozitie,totul este supe.Pana si consumul de 7% in afara este rezonabil tinand cont ca e ditai huiduma.
  4. Salut.Trebuie cascate carenele,respectiv desfaci suruburile care tin carenele pe suportul de baterie si cele 2 suruburi din partea supeioara(de sub ghidon).Carenele au pe fiecare parte cate un tamburus care se infige in rezervor,plus locasul pe unde iese canaua.Ca sa scoti filtrul de aer,daca nu ma insel,trebuie sa scoti suportul care tine bateria.
  5. Salut!A schimbat careva pana acum doar cablul dintre fisa bujiei si bobina de inductie?
  6. Salut,verifica contactele de la cric si maneta de ambreiaj,o simpla baie de wd40 ar trebuie sa le curete sau vezi ca pe partea dreapta cum stai pe ea,pe sub codita parca,trebuie sa fie o siguranta mare de 30A este generala.
  7. Desi probabil ai rezolvat pana acum,exact acelasi lucru l-am patit si eu,la mine erau oxidati papucii din mufa de face legatura intre manunchiul de fire ce pleaca din far si manunchiul de fire ce pleaca de la comanda,asta dupa ce am muncit ca boul toata ziua desfacand comanda si farul...Daca imi aduc bine aminte este mufa neagra,NU galbena.
  8. Salutare!Aveti idee,se potriveste jugul inferior de la modelul dinainte de '98 celui de dupa '98?
  9. Salut.Vezi ca trebuie sa scrie pe rulment seria.La mine de ex daca nu ma insel sunt 6203.
  10. Nu,functioneaza numai cu contactul pus.E cel mai bine asa pt ca nu o data am gasit dat de butoane cand parcam de undeva.Daca vine vreun "iestet" si-l fascineaza cum clipeste stai dupa aia sa impingi la ea.Si cele din fabrica vin pe contact,cred ca o masura si asta.Daca ai electrician poate sa-ti faca si pe direct.
  11. Salut,am montat eu,merge perfect.Trebuie sa-ti iei buton,eu am gasit la magazin de scutere,chiar cu inscriptia de "avarii" pe el.A fost 15 lei.Trebuie sa fie cu 3 fire la capat...am vazut unele cu 4,5..nu ma intreba de ce,nu stiu sa zic.Firele care iti intra in butonul de semnalizare,3 la numa le vei lega si la acel buton.De pozitionarea butonului si prinderea lui fiecare se descurca cum poate.Eu l-am agatat sub cel de claxon.
  12. Salutare,ma bag si eu ca musca...am incercat eu sa pun jugul superior de la un Bandit 600 din '97 pe a mea draga,diametrul jambelor este la fel,41mm,difera distanta dintre jambe,la Bandit telescoapele sunt mai apropiate.
  13. Salut.Ghinion mare,nu ma pricep prea tare dar trebuie sa dai jos TOATE carenele din fata,lateral...e munca dracu.Daca stie alt coleg mai bine,hai sa ajutam omul...
  14. Salutare,stie cineva,a auzit careva de o pereche de telescoape si juguri (superior si inferior) pt gsxf model dupa 98 si daca da pret ceva???Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...