Sari la conținut

Toody

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Toody

  1. Toody

    Piaggio Mp3 125

    Salut, astazi mi-am facut ceva timp pt a verifica motorul. Si cautand o explicatie am gasit asta... Multumesc tuturor pt sugestii, va tin la curent dupa ce rezolv problema.
  2. Toody

    Piaggio Mp3 125

    Da, am verificat asta. Am pus bujia in fisa si tinuta la aproximativ 1cm de motor da scantaie ok.
  3. Salutare, Am un Piaggio Mp3 125 din 2006 caruia i-am schimbat motorul, problema e ca nu reusesc sa il pornesc. Am pus bujie noua, am verificat scanteia si e ok. Benzina ajunge in carburator. Bateria e buna, am incercat si cu o bateria auto. Dupa cateva incercari de pornire bujia e umeda, asta ma face sa cred ca se ineaca dar nu inteleg motivul. Uneori cand incerc sa-l pornesc da rateuri in carburator. Pompa de benzina functioneaza pe vaccum dar daca ajunge benzina in carburator inteleg ca functioneaza!? Ma puteti ajuta cu ceva informatii sau idei? Multumesc!
  4. Motociclismul e vazut ca o ilegalitate in Romania.Si cum se intampla de multe ori se gaseste vinovat mortul. De aceea se pune accentul pe ce a facut sau nu a facut motociclistul. Majoritatea oamenilor nu sunt motociclisti, iar articolele sunt scrise exact pe placul lor. Din cate am inteles persoana respectiva (o femeie de 75 ani) a traversat neregulamentar iar el incercand sa evite s-a produs nenorocirea. (Astea sunt informatii auzite de la altii, nu pot spune cat sunt sau nu de reale)
  5. Toody

    Hondita Cbr F3

    Omu a zis "chiar daca e din '98, vreau sa am grija de ea, ba chiar am fost si la popa cu ea"
  6. Toody

    Hondita Cbr F3

    Felicitari pentru Hondita, observ ca ai grija de ea si asta e important si pentru siguranta ta. Cat mai multe plimbari iti doresc! Cat ai dat pe ea? P.S. La faza cu popa chiar am ras ... si mie mi-a trecut prin cap odata asta !
  7. Felicitari! Tocmai ce am terminat de citi tot topicul. Am ramas profund impresionat. Esti un om mare! Ti-ai implinit visul, prin asta m-ai facut sa cred mai mult in visele mele. Succes in tot ceea ce faci!
×
×
  • Creează nouă...