Sari la conținut

dandrei

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

284 citiri profil

dandrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Cat si ce. Nu ma pricep eu prea mult la reparatii, doar ma uitam ca un necunoscator, plus nu vreau sa ma gandesc cum luam sau ce mai luam daca o lasam dimineata sa o iau seara.
  2. Si NU Goracing! Am fost la ei pentru o constatare mecanica si electrica, la cald nu-mi sta la ralanti (Honda Cbr 600 F3). Am platit 2 ore pentru aceasta diagnoza si am plecat nemultumit. Mi-a curatat mufa de la alternator, si a descoperit ca-mi lipsea un fel de dop de la un carburator si de aceea nu-mi statea la ralanti. Cert e ca atunci cand am vrut sa plec de la ei, mufa de la cric era scoasa (mi se oprea motorul cand dadeam a intaia). Am ajuns acasa iar a doua zi am plecat la munca cu ea, si ce observ? turometrul o luase razna pana intr-un final cand la unirea mi-a taiat curentul, dupa 20 min de impins ma uit la mufe si observ ca mufa de la alternator era scoasa, o montez a pornit imediat. Cand ajung acasa dau rezervorul jos sa o pozitionez in locul ei, ce descopar? ....furtunul de preaplin de la rezervor lipsa si mi-e tare greu sa cred ca a cazut el asa ... Evident ca nu am primit nici un diagnostic, am pierdut o zi de concediu si banii pe 2 ore de manopera, dar m-am ales cu acel dop la carburator. Am fost la ei "cu inima deschisa" ba chiar, mecanicul mi-a zis de vreo 2 ori sa plec de langa motocicleta si am respectat lucrul asta, am zis ca stie omul ce face ...
  3. In dimineata asta iar era sa se intample un accident, identic!!! ...clar e ceva in zona asta ...
  4. Salut, Astazi am fost pana acolo sa vad daca cei din zona respectiva au voie sa faca stanga cand ies, pentru ca m-am gandit ca o fi doar indicator pentru obligatoriu dreapta dar au "uitat" sa modifice linia discontinua, ca sa nu mai zic ca la iesirea din sema langa banca transilvania sunt stalpi, la restul iesirilor de ce nu exista asa ceva?(Fix aceeasi problema o am si la mine in zona, Jean Steriadi cu Th. Pallady, exista indicator cu obligatoriu dreapta si sunt foarte multi care fac stanga, era sa o patesc si eu acolo, desi in acea zona exista o camera video 360 pusa pe un bloc, este degeaba!) De ce au voie sa faca stanga la iesirile aceastea doua? (vezi poze) De ce nu exista un sens giratoriu intre aceste 2 intrari? pentru ar avea loc sa faca, mai ales pe ca e 1 sens sunt 3 benzi(din care una e parcare)si pe celalalt sunt 2. Cat timp m-am invartit in dimineata asta pe acolo au intors peste 5 autovehicule in acelasi loc, in aceeasi metoda, BRUSC! Stiam ca intr-un timp statea rutiera prin zona, fix pentru intorsul asta si pentru viteza, nu am mai vazut asta. Il cunosteam pe tip, Condoleante!
  5. Hmm... fiind cam apropiate la pret sunt intre michelin pilot 4, din pacate trebuie sa caut bine pentru ca am vazut ca sunt de 3 tipuri pentru strada si vreau sa vad diferenta, iar de racetec k3, imi plac, vad ca sunt tot cam la fel la duritate dar tind sa cred ca michelin ar fi mai bun pe ploaie si vad ca peste tot scrie ca uzura lor ar fi redusa cam cu 20% fata de alte marci... dificil ... Cautam cautam. Multumesc de ajutor!
  6. Salut. Am un F3 si as dori sa-i schimb si eu anvelopele si sunt foarte indecis, mentionez ca acum 2 ani si acum 1 an am ajuns, in fiecare an 1 weekend, la Bacau, Speed Park, anul asta nu stiu, ideea e ca as dori niste anvelope bune mai mult pentru strada (dar nici pe circuit sa dea cu mine de pamant), sa nu se toceasca repede si un pic si de ploaie ...pe cine am intrebat mi-a zis de Metzeler, dar stiu ca producatorul face mai mult pentru circuit (asa stiu eu...). In domeniul moto chiar nu stiu ce sa aleg, nu stiu nici unde caut si mai ales unde sa le montez/echilibrez ... Va multumesc.
  7. Tot acolo e...acum am vazut-o ...daca nu ma insel venea destul de des in apaca. Bine toata lumea e ok. Asfalt uscat!
  8. Serios?! ...nu stiu cum am dedus eu ca era sambata ...asta e ...mi-am luat-o ... Sambata era la shaorma dristor cumva?!? ...parca asa vazusem la un moment dat ...
  9. dandrei

    Hondita Cbr F3

    Buna gluma, pacat ca m-ai anuntat tarziu Gata sezonul pentru mine, nu mai are asigurare. O chestie buna pentru a strange banuti si a o pune la punct la primavara ...pana la urma aveti idee, trebuiesc schimbate bujiile dupa reglarea carburatiei? In prima faza am de gand sa-i cumpar filtru de aer sport K&N si tot de la ei si filtru de ulei, am gasit un site cu piese si accesorii moto ( motovip.ro, probabil stiti de el ), care mi s-au parut cat de cat ok la pret, ce parere aveti despre ei? Merita investitia in motocicleta? Ideea este ca vara asta, fiind si incepator, am folosit-o doar in weekend-uri si am facut aproximativ 3000km si vreau sa o tin. Cea mai interesanta experienta pe care am avut-o a fost pe circuitul de la Bacau, Speed Park, desi am fost de multe ori de cei mai experimentati, imi pare rau ca am ajuns doar odata anul acesta. Momentan se afla putin cam "dezbracata" , am de gand sa-i schimb totusi antigelul, am constatat ca butoiasul cu lichid de frana din spate este cam gol, cand o sa-i schimb placutele o sa-i schimb si lichidul (25lei TRW kronau, unirea) Desi am auzit tot felul de vorbe, la inceput cautam cb500 sau gs500, care nu-mi placeau de nicio culoare,dar de toata lumea imi spunea ca sunt cele mai bune pentru un incepator. Chiar daca nu am avut bicicleta si nici nu am pentru un incepator, este o motocicleta ideala, am inteles ce inseamna sa fie iertatoare, se comporta absolut cum doresti tu. Mi-a fost foarte frica de ea la inceput ...si inca imi este, ma mai surprinde acceleratia uneori , dar daca o iei usor (si nu ma refer la mers cu 40-50km/h in oras) e totul ok. Nu stiu cum este una de 250 sau una de 1000, singura motocicleta care am ramas placut impresionat de pozitia pe ea, in afara de F3-ul meu a fost un 600RR din 2005 si cred ca va fi urmatoarea, dar dupa ceva vreme, nu prea curand.
  10. Sincere regrete, este primul an in care am motocicleta, imi place foarte mult, de fiecare data sambata la ora 19:00 incercam sa ajung si eu la intalniri, eu stau langa piata trapezului, din pacate sezonul s-a incheiat pentru mine,deoarece nu mai am asigurare, poate fi un lucru bun sau rau, eu il vad ca pe unul bun, vreau sa bag niste banuti in motocicleta, dar si un lucru rau ca nu am apucat sa ies cu voi. Sper ca la anul sa fie altfel. Asflat uscat!
  11. titan metrou sau shaorma dristor? ...sambata la 19:00 ? ...
  12. Ok, deci weekend-ul asta nu cred ca se poate, am auzit ca e "vreme buna" , saptamana viitoare
  13. eh ...acum na stiu ca e tarziu, poate mai era cineva totusi pe acolo ...in fine ...sambata viitoare? cineva?
×
×
  • Creează nouă...