Sari la conținut

viezuresiret

INACTIV
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de viezuresiret

  1. si trebuie sa mai fac o completare la micuta lista de mai sus: -sistem de comunicare cu pasagerul, precum si cu alti utilizatori de walkie-talkie aflati in raza; legaturile se realizeaza prin cabluri, si nu prin wireless sau bluetooth.
  2. salutare acuma ca imi fac curatenie prin dulapuri, am mai gasit cateva lucruri, pt care astept vreo oferta, daca intereseaza pe cineva: -2x placutze de frana de fata carbone lorraine; -2x bujii iridium IX (cumparate din america). astea sunt bune cel putin pentru modelul 4TX.
  3. inca nu am pus anunt... ba nici macar nu am spalat-o. deci nu e pregatita, dar am luat decizia si asta era partea cea mai grea.
  4. se pare ca a sosit momentul (pe o parte asteptat cu multa nerabdare, pe alta, nu) in care trebuie sa ma despart de TDM-ul meu rosu. am amanat clipa asta cat de mult am putut, dar mi-e ca daca n-o dau la maritat acum, pana la primavara nici ca o mai cineva. ei voi pleca din tara la toamna, asa ca ma vad nevoit. daca stiti pe cineva curios sau interesat, indreptati-l spre mine. o sa fiu cu ochii pe forum ca sa mai prind cat mai multe ture daca mai iesiti din bucuresti.
  5. in sfarsit vad ca inceput sa se agite putin lumea bun asa... 1. Cavaleru + Ada 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Jerlo 9.Dan(97TDM)+Carmen 10. LinX + Adela 11. viezure + cort
  6. deci daa, sunt si eu pe aici.... nu v-am parasit !!! (cavalere :-P)
  7. asa rockere rasuceste cutitu in rana eu n-am bani sa-mi fac plinu si sa verific consumu in oras oricum la un 7-8% ma astept si eu... si mers batraneste, dar cat sa nu ma depaseasca scuterele (am si eu mandria mea)
  8. imi plac pozele (mai ales aia cu intrarea domnitelor) si cred ca a fost o tura frumoasa in rest, mi-a fost facuta sincronizarea (la emil@florin din drumul taberei - reclama pe fatza) si e clar o schimbare in bine (trage mai bine imediat ce schimb viteza si accelerez) e mult de munca si migalos, dar se merita (mai ales ca nu am muncit eu...)
  9. sarbatori pascale fericite va urez ! asfalt curat si vreme frumoasa celor fara astampar zilele astea. la intalnirea din iulie am sa zis pas... am nunta in fagaras FIX in weekendu ala.
  10. si eu si eu !!!! am profitat duminica de putinul soare din B sa mesteresc putin la motor. i-am pus bateria proaspat incarcata si intr-un final a pornit... impinsa. am tinut-o afara toata iarna, asa ca m-am bucurat foarte tare ieri chestia e ca i-am scos antigelu peste iarna si acuma cum fac s-o umplu ? ca nu trage din rezervoru ala de sub sa...
  11. va multumesc pt mesaje. mi-ar fi placut sa sarbatoresc cu o tura cu motoru. apropo... azi facem un an de cand ne cunoastem
  12. imi place despre voi ca aveti ganduri de duca planuri mi-am facut si eu ca omu... dar cand vad ca nu vine luna fara sa se anunte inca o nunta, imi vine sa-mi iau campii asa ca cel mult o sa fac o tura pe aici pe la noi, cu niste tovarasi. traseul ar fi cam asta, in sensul acelor de ceasornic. si cand vine vremea, o sa va intreb despre comorile ascunse pe care le vezi doar daca te abati putin de la drum
  13. la multi ani cu sanatate !!! drumurile inimii sa va fie line si usoare ca drumul dintre sibiu si orastie sa ne vedem si la anu sanatosi, grasi si frumosi, si bineinteles, in sa! la multi ani!
  14. cum zici ? ca suntem bine vazuti in ungaria ?
  15. nu sunt eu cel mai mare aventurier, asa ca de o tura asa consistenta nu am nici timp, nici bani... dar am o mica retinere. pt anu viitor vreau neaparat sa vad cat mai mult din moldova... s-ar putea sa-mi permit. am facut eu o tura pe cheia cu un tip care zicea ca vrea o plimbarica cam de o luna prin sudul europei impreuna cu un 1200GS... dar mi-am pierdut tel si nu mai am nici nr de tel. deci, la anul eu sunt pt romania... cel mult un suc sau cafea in bulgaria
  16. pt cine e din bucuresti... as avea nevoie de un indiciu unde as putea sa-mi bag motoru la hibernat peste iarna
  17. vreau sa va spun chiar si asa julita si lovita, tot frumoasa e... am vazut-o eu azi dimineatza cand i-am facut cu ochiul ca abia se trezise cat despre bagatul la iernat, nu inca... nu nu. eu mai voiam o tura anul asta, dar daca nu tine vremea cu mine mai frec strazile din B iar despre aditiv, nici nu ma gandesc... rezervorul plin si asta e. noroc bun cavalere incearca sa ne ademenesti nu la bere, ca e frig afara, ci poate la un intaritor ceva...
  18. cavalere stii ca sunt amator... doar spune-mi unde si cand
  19. dap, frumos montaj. mai am putin, dar cand o sa ajung vedeta porno o sa iau regizor banditule acum sa va spun despre ceea ce sper ca a fost pt mine botezul focului si ultimul eveniment neplacut pe anul asta. eram eu, asta mica, un taxi in spate care imi statea pe creier, seara de duminica, ploaia de duminica seara si sina de tramvai, iesita putin din planul asfaltului. si cam pe la 20 km/h ca din senin m-am trezit harshaind pe sosea si impingind cat colo un element de plastic cu care se face delimitarea sensurilor de mers - mi-a fugit roata din fatza am fost total surprins, mai ales ca pe drumul ala ma duc la munca si pe ploaie si pe uscat... nush ce nu am facut bine daune : blugi dragi, praf carena stanga, praf semnalul stanga nefunctional o mica julitura aproape de genunchi... cred ca am scapat bine (dar nu ieftin) mi-a placut totusi ca imediat a oprit o masina langa mine si a coborat un tip care m-a ajutat sa o ridic si m-a intrebat de sanatate... si la fel de repede a si plecat ( si care nici nu era motociclist si-i multumesc si pe aceasta cale). cel mai naspa lucru, cred, e ca mi-a prins piciorul sub ea (in loc sa ma arunce sau altceva) - slava cerului de ghete cu protectii pt viitor cred ca o sa fiu super atent la shinele ude si o sa le atac cat mai perpendicular cu putinta. in rest, voi ce mai faceti? va simteti bine ? stie careva cine face/are/procura/vinde/repara carene de 4TX ?
  20. ca bine zici cavalere... mi-a placut foarte mult. azi m-am tarat la servici... as fi vrut sa mai stau o zi... poate sa si gust din tzuica aia ce am luat-o aici sunt cele cateva poze ale mele de la locatie http://dl.transfer.ro/Locatia-3e56203f1.rar cateva de pe drumul de intoarcere, unde cavaleru nu s-a dezmintit si a trantit-o iar http://dl.transfer.ro/Drumul_de_intoarcere-285af14b9.rar cate am vazut o sa-mi ajunga pana la intrunirea viitoare. 1bandit, rockere, dacule, calin, cu respect va salut... pe curand!
  21. super tare viitoarea locatie si abia astept. asa cu glas subtire... nu putem sa facem intrunirea weekendu asta?... ca e vremea frumoasa si benzina 3.75 ziceam si eu... cavalere baga link-u cu protectiile de maini. dar oricand ar fi, poate vine si radu_tm sa auzim bijuteriile pe viu
  22. pozele ca pozele... dar poate incerci un film pe youtube, sa se auda si vocile. pt bucuresteni... se baga cineva daca e vremea frumoasa in weekend la un drum pana la cheia ? asta e ceva gen invitatie... ca daca vremea ne permite, eu si un grupuletz de vitezane ne ducem.
  23. 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Lordasen 10. 1Bandit 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh dar vreau sa va spun ca am fost weekendu asta o tura pana la fagaras, si pe langa falptul ca n-am scapat de ploaie, a fost si putin cam racoare... si ma gandesc putin cu teama la octombrie...
  24. uleiul e 10W40, de 4000 de km. pana acuma nu am exagerat la mers... adik maxim 140 km/h... cam asa in weekend tre sa ajung la fagaras, la o cununie, si o sa verific din nou consumul de ulei. in sfarsit o sa vad si eu transfagarasanul ms de informatii... asa ca saptamana vitoare in service cu ea... ca tocmai la segmenti nu ma bag eu.
  25. pana se hotaraste lumea, am zis sa intervin cu o problema de la asta mica... asa, ca o pata de culoare imi papa ulei grav... de vreo 1000 de km incoace, la fiecare 300 de km tre sa completez cam 250 ml de ulei. dupa simtul meu tehnic, subtire de altfel, nu prea pare bine. si mai e doar o luna pana la excursie ( deci, vreo parere?... sau service direct ?
×
×
  • Creează nouă...