Sari la conținut

horatiu...

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    jonny80_26@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Bmw R 1100 RT
  • Numar Moto
    cu DAC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    voshod 175 /honda cbr 600 /kawasaki gpz 500s/kawasaki zx6r

horatiu...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut ! Servisati si motociclete Bmw? In cazul meu, ar fi vorba de o ,,batranica'' 1100 RT. Daca raspunsul este in favoarea mea, va rog sa imi lasati un nr. de tel. Va multumesc!
  2. Multumesc mult! Dator de cinste » Post actualizat in 16 Nov 2017 08:19 Va salut ! In week-end ,, am luat taurasul de coarne'' si o am bagat o tura pana in Sibiu! La intoarcere insa, a inceput sa imi palpaie becul de la ulei...in special la relanti. Turatia e undeva in jurul 950-1050..., iar nivelul uleiului e in parametri. In plus, m-am trezit cu un ,, zumzet'' al pompei de benzina (cred) , atunci cand pornesc motorul (la rece) . Daca ma puteti indruma...raman recunoscator !
  3. Aveti idee daca "butoiul,, respectiv vine cu tot cu cablu? Si unde as putea comanda? In afara de AB, cu care nu am avut o colaborare reusita... » Post actualizat in 08 Nov 2017 13:51 Si...uitasem ! De fapt, am uitat sa intreb...stiu ca (in trecut) se organizau niste reuniuni Bmw Camp, mai sunt de actualitate? Pareau foarte faine ?
  4. Initial, asa m-am gandit si eu, recunosc ...oricum multumesc de sfat
  5. Multam fain » Post actualizat in 08 Nov 2017 12:37 Dupa achizitionare, asa cum se impunea, am dus-o la mecanic pt mici reglaje / schimburi...etc. Toate bune...reglaje facute, schimburi efectuate, dar m-am ales cu o noua problema! Dis-de-dimineata o pornesc (pe cricul central), cu socul tras ...toate ok , pana cand misc putin ghidonul si se opreste ! Misc ghidonul din nou, revine ...in fine o pornesc ...ajung la serviciu(dupa 2 opriri in timpul mersului) si constat ca am un contact imperfect / fir intrerupt chiar sub butucul contactului(sau cum s-o numi el) ...N-as vrea sa mai ajung la mecanic, credeti ca se poate remedia usor, ma gandeam la o cositorire ceva? Multumesc anticipat pt sfaturi !
  6. Va salut ! De aceasta data, in calitate de posesor de RT(1100) ..si cu un zambet in coltul gurii datorat faptului ca am gasit un topic dedicat
  7. Ca și interval ....nu as avea o limita de km....îl schimb la sezon.....dar pana acum îl schimbam înainte de iernat....Anul ăsta vroiam sa încerc sa îl schimb în primăvara, însă am auzit/citit niște păreri cum ca ar fi mai bine sa ierneze cu ulei "new"☺
  8. Vă salut în primul rand .....iar în al doilea rand va rog sa mă sfatuiti/lămuriți cum e mai ok ? Părerile sunt împărțite. ...unii spun ca e sănătos pentru motor schimbarea uleiului înainte de "iernat" alții sunt de părere ca după ieșirea din anotimpul rece!! Așadar. ....daca aveți puțin timp , va propun o scurta (dar folositoare) dezbatere pe aceasta tema !
×
×
  • Creează nouă...