Sari la conținut

robyn

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robyn

  1. vand oglinda Tanaka,piciorul prezinta pete rugina,pret 15 lei,trimit cu posta,transportul il plateste cumparatorul;
  2. Mai am 3 seturi de segmenti,pret 20 lei/set transport inclus cu posta romana.
  3. Au mai ramas cateva seturi,pret nou 20 lei/transport inclus.
  4. Au mai ramas cateva seturi,pret nou 20 lei/transport inclus.
  5. Vand 8 seturi segmenti noi mobra 50,cota 0,luati in '88,25 lei/setul,pretul are inclus si transportul cu Posta Romana.Contact pe PM.
  6. Vand 8 seturi segmenti noi Mobra 50,cota 0,luati in '88, 25 lei/setul ,in pret este inclus si transportul prin Posta Romana.Contact pe PM.
  7. Cumpar motor mobra 50, sh,functional/complet.Oferte pe PM.
  8. Cumpar motor mobra 50, sh,functional/complet.Oferte pe PM.
  9. Poate intereseaza pe cineva pt piese: http://mercador.ro/oferta/motor-mobra-IDjY7v.html
  10. Poate intereseaza pe cineva pt piese: http://mercador.ro/oferta/motor-mobra-IDjY7v.html
  11. robyn

    CZ

    Motocicleta este Cz 175 sport 477 din '72,motorul este cota 0,nu s-a schimbat nimic la motor,cutie,este completa.Are nr noi si dp ce ia schimbat nr a stat in garaj pana acum,fiind pornita din cand in cand. nu stiu dc are nevoie de piese pt mecanica,dar dc o iau as vrea de rezerva segmenti,ambreiaj,printre altele.Vreau sa o reconditionez,desi vopseaua arata foarte bine,nu cred ca a fost folosita abuziv,am uitat sa vad cati km are,primul propietar(tatal actualului prop.)a fost cel care a mers cu ea,el a decedat,fiul a facut actele,dar neavand carnet nu a mers cu ea. Acum astept sa se indrepte putin vremea,ca pe acolo inca viscoleste si ma duc sa o mai vad odata si sa vad dc o si cumpar.
  12. robyn

    CZ

    De piese nu stiu ce sa zic,eu am cautat si pe net si prin putinele magazine moto din Pitesti si nu am gasit.Stiu ca au motor in 2 timpi,dar citisem undeva de pompa de ulei separata si de aceea am intrebat de amestec.
  13. robyn

    CZ

    salut.Am si eu niste intrebari,pt cei care au motociclete CZ: Sunt fiabile motoarele, cutia de viteze la aceste motociclete? Se mai gasesc piese,in principal ambreiaj,piston,segmenti? Motorul functioneaza tot cu amestec de combustibil, ca la mobra? Au baterie sau sunt fara? Intreb pt ca vreau sa cumpar un Cz 175 Sport si nu prea am avut de a face cu motociletele 'comuniste'(am avut doar o mobra hoinar).
  14. robyn

    BURSA LOCALA

    chiar nu are numeni?
  15. robyn

    BURSA LOCALA

    salutare .are cineva pe aici un motor+cutie complete(cu aprindere+carburator) si in stare buna de funtionare de comunista ,de vanzare?daca da astept oferte pe PM.
  16. ok,mersi. momentan astept raspuns de la el si alte oferte.
  17. ce capacitate cilindrica are?pret?la tula astea se mai gasesc piese de schimb,ca parca nu.
  18. salutare.am si eu nevoie de un motor+cutie(complet),nu conteaza marca sau cilindreea ,sa fie de comunista si sa fie in stare buna de functionare.
×
×
  • Creează nouă...