Sari la conținut

gusty_templus

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Corbeanca
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder C800/2007
  • Numar Moto
    IF27RBK
  • Club
    Romanitc Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Quinqi 125 cmc - 2005-2007 Intruder C800 - 2007 -prezent

gusty_templus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Participanti pana acum: 1. Augustin si Daniela (Intruder C800) 2. ..locuri libere 3. iulianera (Virago 750) 4. Marliiiiiiin (Hornet 600) 5. fra'su (Ktm 690 SM) 5. Septimiu Kenedy (GSR 600) 6. Alexandra (ducati monster 400) pending... 7. Lemnengard (GSR 600) ...loc liber 8. Fabio (VeStrom 650) din Tamadau incolo...
  2. Am fost si anul trecut la petrecerea voastra si m-am udat pana la piele prin ploaie si baltoace dar a meritat. Zambetul vostru sincer si bucuria cu care ne-ati intampinat merita tot "efortul". Asta ca sa nu mai pomenesc de palinca. De fiecare data ma simt bine alaturi de lupi. Chiar daca noi suntem mai romantici. Voi fi prezent eu si sotia si bineinteles Mr. Intruder si speram sa convingem cat mai multi romantici. Salutari de la Ploiesti - o sa comand de aici niste curenti de aer favorabili care sa imprastie norii si sa avem cer senin si zii si noapte... ...asa ca sa vedem lupii mai usor la lumina lunii. Stima lupilor. Venim. Am inceput deja sa pregatim bagajul .
  3. Sunt cu voi. Eu si sotia calare pe un Intruder. Sper sa fm cat mai multi. Plecarea pe care o alegem 8.30.
  4. Am mers la Petrecerea Lupilor pentru: - atmosfera moto - si am avut din belsug - parada - foarte frumoasa - mare -cat cuprinde - am facut baie si m-am si ars de soare - concerte -indiferent cine canta se incadreaza in atmosfera moto Am avut parte de o organizare excelenta, un club organizator responsabil, prietenos si harnic ce s-a straduit sa ne ofere tot confortul si siguranta necesare. Felicitari pentru: Locatie, rom, aranjamentele cu cazarea (preturile de la Lido au fost excelente), organizarea paradei si pentru zambetul sincer si dezinvolt al lupilor. Duminica mi-a parut rau ca ne-am despartit de ei. Eu, sotia si inca cativa "bikeri romantici" buni tovarasi de petrecere ne-am simtit excelent. Am plecat intristati ca a durat prea putin. Despre vreme - am avut tot ce ne-am dorit - ploaia a avut farmecul ei si oricum datorita atmosferei nici nu am sesizat-o prea tare. Excelent lupilor -la anu venim din nou. La muti ani ! Toata stima pentru efortul vostru deosebit.
  5. Super Intalnire. O sa vin in fiecare an. De la ploiesti 2006 si 2007 nu m-am mai simtit asa de bine. Cu toata ploaia care a speriat atat de tare, am facut baie si plaja. cazarea la Lido -super negociere. Camera cu vedere la mare. Am venit cu cortul si am "campat" la un super pret la hotel. De parada ce sa mai spunem: foarte frumoasa Baieti: "La multi ani" din toata inima si sa va "tina" in fiecare an. Organizare beton -lucru facut cu suflet . Jos palaria Lupilor. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  6. Am un C800/2007 - super motor 15 000 km si nici o problema. Numai bun de calatorii lungi prin tara si peste hotare. I-am pus de curand parbriz - am pierdut un pic alura de luptator dar am descoperit ca se poate merge fara maini bine infipte in ghidon si cu 120 km /h. Este al doilea motor si cred (sper ) ca va fi si ultimul. Nu cred ca ma poate satisface mai mult un alt motor. Cand ne intalnim toti posesorii de intruder ? Chiar ar fi deosebita o astfel de intalnire.
×
×
  • Creează nouă...