Sari la conținut

Black-Corsair

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    mangalia

Black-Corsair's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ok, tot nu e inteleasa treaba . mi-am luat acum 2 ani notebook , am dat 30 mil , acum nu face nici 10 mil sh . vreti sa dati la acelasi pret sau poate foarte putin sub (mai grav altii cer mai mult ) pe un lucru , nu ai cum ,decat prin unele exceptii . masinile , motoarele , e trist... dar au devenit un bun de larg consum ca si telefoanele mobile sau orice electronice , se devalorizeaza repede ptr ca apare ceva nou . asta dc e trist sau nu , nu stiu , dc e schimbare sau nu , posibil , dar imi place ... ca mi-am luat un tdm la bani buni si moto buna , cu asta imbatranesc dc nu se strica . asta a fost si ''frustrarea'' mea . v-am salutat keepin' the touch .
  2. nu mai fii nostalgic si potrivnic schimbarilor , sunt alte motoare cu preturi mai mari. ia-ti o motocicleta scumpa dc pui accent pe valoarea pecuniara , dc nu savureaza-ti hobby-ul la pretul care face. ideea e ca motorul valoreaza cat ii pui tu pretul , al meu valoreaza exact cat alta motocicleta care indeplineste caracteristicile tdm-ului. topic closed .
  3. k , eu intrebasem dc stie careva direct un cod , daca si-a mai comandat cineva ceva asemanator si de unde ! Sau poate e un dealer de piese tdm pe aici . Ms fain !
  4. Salut , stie cineva ce fel de capace pentru bujii ( piesa din aceasta http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...52&start=27 ) se potrivesc pentru TDM 850 din 98 ? caci pe original costa f mult , adik 180 lei bucata ; caut totusi un aftermarket mai ieftin . Multumesc frumos !
  5. Multumesc de sfaturi , utile.... treaba e in felul urmator : am facut cei 100 km mers linistit , schimbat pana in 3500ture , asa batraneste si acelasi consum 11 l in oras . Deci ma intereseaza fix parerea unuia are a avut prob asta si dc a reglat-o , cum a facut-o . Mersi fain .
  6. Salutare , sunt proaspat posesor de TDM850 , sunt extaziat sa zic asa , nu se compara cu nimic ce am condus pana acum , in fine , am o buba cred , poate va dati cu parerea : imi iese un consum de 10--11L/100 km in oras , stil de mers - turatii numai peste 4000 pana in 7000 . Totusi e cam mare consumul , prima data am zis a ma fura astia la pompa la petrom , dar am facut consum si de la lukoil si de la mol , mai ramane rompetrol . Deci ? ceva pareri ? ms anticipat .
  7. Cel mai probabil s-a rupt filamentul de faza scurta , deci sa verifici becul si daca este asa ,trebuie doar shimbat .
  8. Salut , cei care mai sunteti cu moto din mangalia si din imprejurimi , pe mine ma gasiti la Corsarul Negru(vis-a-vis de scena ''Callatis'') pe plaja Mangalia , aproape tot timpul sunt pe aici si mai mereu disponibil la plimbari moto. Pentru cei care nu ma cunosc, Dan ma numesc, puteti trece pe aici sa facem o trupa mai mare , salutari cu ocazia asta tuturor motociclistilor de pe litoral . Asfalt uscat !
  9. Salut gs-isti , mai am o intrebare dc stiti pe cineva sa fi montat in vreun fel un senzor care indica exact temperatura uleiului , cam asa ceva am gasit pe louis cod- 10034327 . De mentionat ca gs-ul meu e din 94 si nu are decat un beculet care , banuiesc , se va aprinde in momentul in care temp uleiului este f mare . Ce ziceti ? are cineva montat asa ceva ?
  10. Mersi baieti , varugica , am facut comanda de la bbmoto , are ceva pe stoc fumuriu la 89 de lei cu tot cu sistem de prindere, cel mai ieftin ) , ajunge azi sau maine . Abia astept sa il montez , mai trebuie o toba sport de la vick si gata pe primavara asta . )
  11. Salut sunt proaspat posesor al unui Gs 500 din '94 , as dori sa-i montez un geam fata , de preferabil fumuriu , idei careva, ceva oferte !? lasati pm cu detalii de contact si preturi la oferte . Mersi anticipat !
×
×
  • Creează nouă...