Sari la conținut

Iona

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    cand o fi sa fie....mai vedem

Iona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Minunate poze! Multumesc ca mi-ai facut ziua frumoasa si m-am dus cu gandul din nou spre locurile mele de bastina. Va recomand din tot sufletul sa mergeti sa vedeti minunatiile din jud. Valcea, ceramica de la Horezu, Culele de la Maldaresi, nenumaratele manastiri si schituri, peisajele extraordinare de pe Valea Oltului si nu numai.... Multumesc inca o data pentru fotografiile cu adevarat minunate. O treaba excelenta si tine-o tot asa.
  2. Imi pare rau sa o spun, dar se pare ca nu ati vazut prea multe concerte Iris... Mie una mi s-a parut destul de slab...mai ales solo-urile, cu exceptia celui al lui Valter Popa. Concertul s-a dorit unul mult prea pretentios pentru un concert rock si pentru publicul din Romania. Destul de neinpirate interventiile acelea ale diverselor personalitati. Deplasat ca intr-un concert sa arati asemenea lucruri. Inteleg sa se petreaca astfel daca ar fi fost vorba de vreo emisiune dedicata lor. Din trei ore de concert, doar jumatate de ora pot sa spun ca m-a incantat. Una peste alta, a meritat, fie numai pentru a reasculta in concert vechile piese gen Pe ape, Casino, Strada ta...
  3. Unde ai donat? Cum de nu te-au cantarit? Ce greutate ai? E asa evident ca esti peste greutatea admisa? Eu sunt sub greutate, insa maine o sa incerc sa ma imbrac cu ceva care sa ma arate mai grasa si o sa incerc si eu. Sper sa reusesc.
  4. recunosc ca nu am destule cunostinte in domeniu. Insa stiu ca in corpul uman exista intotdeauna o cantitate de sange, asa zis de rezerva, in jurul a 400-500 ml. Nu inteleg de ce trebuie sa conditionam donarea de sange de greutatea corporala, atata timp cat sunt o persoana perfect sanatoasa, fara nici un fel de antecedente medicale. Imi pare rau ca nu pot ajuta.
  5. Tocmai am sunat la Centul de Recoltare din Bucuresti. Din pacate, nu pot dona pentru ca nu indeplinesc conditiile de greutate. Sincer, mi se pare o mare tampenie. Sa conditionezi donarea de sange de greutate, fara a lua in considerare si inaltimea persoanei. Eu am 1,67 si 50 kg si nu pot dona Imi pare sincer rau. Sper sa mergeti cat mai multi. Insanatosire grabnica lui Dan.
  6. Excelent post D-le FLEX. Extreardinara idee. Cred ca asta e cel mai bun mod de a actiona.
×
×
  • Creează nouă...