Sari la conținut

radu.bogdan

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radu.bogdan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CB500

radu.bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce bujii ai? Eu am avut ceva probleme asemanatoare cu bujii Iridium, nu sunt bune la motoarele cu carburatie. E de ajuns sa se inece odata. Dupa ce le-am schimbat nu am mai avut probleme. Dar e posibil si sa fi prins benzina proasta.
  2. Si eu am intrat in al 3'le sezon si sunt multumit. Dar eu mi'as schimba totusi oglinzile la el. De la viteza mi se aduna tot timpu si ma deranjeaza ca trebuie sa le ajustez inapoi in mers ca sa vad si alceva in afara de coatele mele. Ati avut si voi probleme asemanatoare? Aveti vreo solutie sa le intepenesc cumva, sau imi puteti recomanda/vinde niste oglinzi mai bune?
  3. Am cumparat si eu iridium dar nu recomand. Daca se ineaca cu benzina si se uda bujiile le poti arunca, niciodata nu o sa mai mearga bine. Mai bine cumparati normale. Iridium sunt facute pt motoare pe injectie. Acum am cumparat un set nou de bujii normale si merge perfect de 1 an, a pornit imediat primavara asta, dupa ce nu a mai fost miscat din toamna. p.s. daca le vrea cineva pe cele iridium vechi stau degeaba, le-am folosit 2 luni si le donez cu placere.
  4. Depinde la ce vrei sa il folosesti. Eu am un Givi V46 in care incap 2 casti si sunt foarte multumit de el. Trebuie sa te gandesti si la prindere. Uite o poza cu el sa iti faci idee cat de mare e:
  5. Eu cred ca suntem destui sa ne intalim odata pe an toti undeva intr-un weekend.. mai schimbam impresii si din experienta. Acum e cam tarziu ca e sfarsit de sezon, dar poate ne gandim mai din timp la anul.
  6. Ai masurat bateria? Sau chiar contactul de la borne? Electromotorul papa mult curent si daca contactul nu e bun se poate comporta cum ai descris tu.
  7. Eu sunt un pic mai inalt, 1,87. Dar vroiam sa aud o paparere, daca merita investitia, ca la drumuri lungi ma cam bate vantul. Si in alta ordine de idei.. si eu am pierdut un capat de ghidon azi! Daca are cineva un set poate il imparte in 2 si face doi oameni fericiti
  8. Salut, Am un CB500 naked si la drumuri mai lungi ma cam bate vantul. Ma gandesc sa ii pun un parbriz. Poate cineva sa imi recomande unul anume din experienta?
  9. Mi-am inlocuit-o din primavara. Cred ca e mai vechi mesajul. Nu mai sunt interesat.

  10. salut, am vazut ca erai interesat luna trecuta de o toba originala de honda cb500. eu am una de vanzare, folosita pe cb-ul meu pana recent. mai esti interesat ? este culoarea argintie

  11. Se poate, gasesti la romimoto, in catalogul de mai jos, la pagina 8 sunt pt CB500. Sustin acolo ca coboara "ride height" cu 50mm la CB500 si cu 53mm la CB500S. Telescoape Hagon Stereo.pdf Salut, am o intrebare: Am nevoie de o toba noua, cea veche e coapta si trebuie schimbata. A schimbat-o cineva pe cea stock si vrea sa o vanda (daca nu e ciuruita ca a mea), sau daca nu unde pot sa imi fac una cat mai aproape de cea originala? nu imi doresc o toba zgomotoasa.
  12. Am pus eu acum 2 sapt 10W de la Motul si e ok. (10w scrie si in manualul Haynes pt HondaCB500)
  13. radu.bogdan

    Service Moto

    Salut am de curand o Honda CB500 si am mai multe de facut la ea: 1.vreau sa imi schimb semeringul de la furca din fata (curge) + schimb ulei furca 2.schimbat roti + echilibrat 3.sincronizat carburatoare 4.si am o toba care cred ca ar trebui un pic peticita Unde as putea sa fac astea? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...