Sari la conținut

gruparea de gherila

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1973
  • Motocicleta
    kawasaki-suzuki-yamaha
  • Numar Moto
    de tulcea
  • Club
    gruparea de gherila

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij,jawa,nipru,yamaha,kawasaki,suzuki

gruparea de gherila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da ma,vrem sa vedem postul lui! Mesaj completat Hei...trezestete,ce reactii vrei sa vezi de la ceva sau cineva ce nu mai exista! Mesaj completat Incepator Group: Membru Posts: 266 Joined: 2-December 06 From: TULCEA Member No.: 14.485 Moto: yamaha midnightstar 1300 Numar: tl 13 wtf Club: REBELS of DANUBE Nu cred ca cineva local ar putea fi impartial ,nepartinitor in rezolvarea unor situatii de criza locale ,atata timp cat si el apartine de un grup de prieteni si eventual are idei preconcepute despre altii .As merge pe varianta : "Nu conteaza atat timp cat se modereaza dupa reguli fixe;" de bun simt ,cu o completare : chiar sa modereze ,pentru a elimina situatiile de genul comunitatii locale Tulcea ,unde cateva persoane ," puse pe distrugere " ,au transformat intr-un circ ,gen OTV ,tot subforumul .Eventual sa se suplimenteze si numarul moderatorilor pentru a se face fata acestei munci colosale .( cred ca s-ar gasi destui voluntari in acest scop). Respect ! domnule admin,te rugam mult sa ei in considerare ce ti-a raspuns colegul nostru! este foarte important ptr noi!
  2. Bunu,...tot bun ramane Mesaj completat ca ambele parti vor fi filosofi. ...si se vor da laoparte unul din fata celuilalt...atunci cine trece primul?
  3. Domnule administartor,de ce ati facut un asemenea sondaj "Cine ar trebui sa modereze "Comunitatile Moto Regionale"? Si inca o intrebare...ce mai stiti de clubul din Tulcea? Raspuns....nimic nu stiti,ptr ca nu stiti! Acum in sfirsit va-ti dat seama ca nu stiti si vreti sa scapati basma curata...normal si tipic romanesc... Gruparea de Gherila va ureaza mult Succes!
  4. O intrebare buna ar fi,care este diferenta dintre vechiul testament si noul testament.....de ce exista aceasta diferenta?
  5. De tot rasul...unii motociclisti??? din Tulcea, dupa ce au fost cu jalba la primar, politie au ajuns cu jalba si la adminii de pe forum.... excelent demers,...pe cand la Bruxel sa O nu? Pe altii (tot motociclisti si tot din Tulcea) nu-i deranjaza spiritul combativ , si in plus au si simtul umorului... A! si era sa uit.... nu au club si nici Presedinte...
  6. -1- Draga domnule Titi,noi Gruparea de Gherila nu ne aducem aminte de tine si de restul clubului tau,ne aducem aminte de Dan Iancu Nicolae si Avram Valentin. Cu respect,2 afoni in ale motociclismului,dar ce conteaza,sunt mai valabili ca tine! -2-Poate ai curajul si ne spui si noua cine este gruparea de berila si cati membri are,noi nu stim! -3-Noi,Gruparea de Gherila,suntem restul motociclistilor din Tulcea,care nu doresc sa faca parte din clubul vostru,crezi ca te satisface acest raspuns? -4-Sincer,nu vedem de ce sunteti asa opariti,voi astia din club daca noi nu vrem sa luam parte la miscarea voastra,in care fara sa vreti sau poate vreti ne implicati si pe noi prin actiunile pe care le faceti. -5-Noi,Gruparea de Gherila,va invitam pe voi membri clubului,membri fondatori si presedintele clubului la o bere,ce spuneti,va bagati? Mesaj completat Si-a mai trecut ceva vreme, dar n-am mai auzit nimic despre ispravile rebelilor din clubul tulcean (nu spui care, club important). De auzit n-am auzit, dar de intimplat s-a intimplat. Membrul Florin (Active Rebel) s-a facut putin muci in timp ce se intrecea cu umbra lui la o liniuta. Sa-i fie reparatia usoara. Amin! PS Si RESPECT, desigur.
  7. Asa cum se vede, fatalaii piriciosi din clubul cu 3 membri s-au dus din nou cu jalba in protap. Respectam decizia administratorului, in conditiile in care sintem musafiri aici, si speram sa-si pastreze obiectivitatea fata de situatia din Tulcea.
  8. FATALAI....nici macar o demisie nu sint in stare sa-si dea ca lumea. La ce sa te astepti de la un cioparist cu lupi si bandana cu scheleti Kama Sutra ? Mesaj completat Hai noroc, taran insetat de functii si putere !
  9. Tinand cont ca un club are si cheltuieli ptr a promova actiunile ce vor a fi promovate de clubaci,toata afacerea se bazeaza si pe lovele,bani,parai sau cum li se mai spune! Deci in concluzie toata treaba asta se bazeaza pe bani si ambitie! Ambitie este destula,vedem asta,dar bani? Suntem curiosi de unde or sa mai stringa clubaci fonduri ptr actiunile lor gen cele cu mos craciun si aia de 8 martie in care arata ei cat de barbati sunt. Din cate stim noi,doar un singur membru este capabil sa investeasca in asa ceva,dar nu credem ca o va face deoarece este constient si stie rezultatul! Credem ca este dezamagit,doar i s-a explicat ca in situatia de fata se va ajunge dar cum spuneam,este ambitie! Restul,mai multi pun termopane,altii angajati,altii isi cauta de munca,o echipa bine cladita si bine pusa la punct! LA MAI MULT BAIETI! SE POATE! In caz de urgenta nu ezitati sa cereti ajutorul Gruparii de Gherila! ptr acest an am pregatit pungute ptr un membru fondator si un presedinte sau ex-presedinte! LA MULTI ANI!
  10. Ai vazut tu ASTA SCRIS IN PROPRIATI URINA .... Nu. Am vazut asta in propria voastra RUINA.... (anagrama perfecta)
×
×
  • Creează nouă...