Jump to content

guzmanelu

Membru
 • Posts

  179
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg Mures
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  K1600GTL
 • Numar Moto
  de mures

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Royal200cc, Shadow ACE 750 RC44,

Recent Profile Visitors

471 profile views

guzmanelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Am inteles ca oficial se va dechide in aceasta toamna altfel pierd fonduri.
 2. guzmanelu

  Ture Moto

  faceti un drum pina la Sovata. merita.
 3. Din pacate am fost mult plecat si nu am apucat sa iti raspund. Intre timp - am comandat si montat deja noua grila de radiator. Aluminiu, buna calitate si e relativ usor de montat, Dar daca vreti - va recomand modelul negru si comanda cu tracking number (ajunge mai repede & la usa nu trebuie sa mergeti voi la posta dupa colet). » Post actualizat in 19 Jun 2017 14:50 Ce mi-ar fi placut sa fie varianta asta de culoare si pt GTL. E bestiala. Sa o folosesti sanatos Ca sa nu fie discutia pe uscat, iata si cateva poze.
 4. guzmanelu

  Util

  Un pic mai precise indicatiile, daca se poate, avind in vedere ca sunt din Tg Mures. Multumesc
 5. guzmanelu

  Util

  Oups Jante
 6. guzmanelu

  Util

  Stiti cumv unde se pot indrepta, in Cluj, genti moto din aliaj? Am inteles ca in Mures ar fi masina doar pt genti auto nu si moto. Eventual daca ar si vinde cauciucuri moto sa fac 2 in 1 ar fi si mai bine. Mersi, Radu
 7. Transilvania Motor-Ring - filmare cu drona 06 mai 2017 (Asociatia ProInfrastructura)
 8. Salut. Caut loc intr-un garaj , in zona Dimbu. 0743077022
 9. Grila rezervor ulei si grila radiator - http://www.radguard.com.au/products/bmw-k1600-gt-gtl-2011-2017-radiator-oil-guard.html?setCurrencyId=6 (Pe mine ma bate gindul sa imi aduc asa ca daca mai sunt doritori si injumatatim transportul - anuntati)
 10. guzmanelu

  Garaj

  neata. Chiar nu ma poate nimeni ajuta cu o cazare de motor usor accesibila, prin Dâmbu' ?
 11. Stai sa inteleg Daca motocicleta este Euro 3 si NU a fost inmatriculata in europa, NU o poti inmatriculata, chiar daca ea a fost inmatriculata in SUA si nu este noua ???? Are ABS, etc.... oare in Bulgaria se poate inmatricula?
 12. Neata. Nu are importanta cum o considera atit timp cit o inmatriculeaza. Pe mine asta ma doare. De fapt , dupa indelungi discutii cu politia romana se pare ca tot ce iese din tiparele lor necesita timp si investigatii suplimentare. ("Na daca documentul nu e la mine in norme ce sa fac" - citat politia RO. Putem fi in UE, ca recunoastem numa ce vrem din documentele emise de autoritatile din UE. Atit timp cit e in nomenclator. Si in normele interne ale lor.) Degeaba am eu de la vama din Germania certificat cate atesta ca vehiculul se poate inmatricula, ei trebuie sa ceara, prin canale oficiale, din SUA, confirmarea faptului ca vehiculul nu este furat. Asa ca, se inmatriculeaza provizoriu pina la venirea raspunsului de la americani (pina la 2 ani poate dura povestea), dupa care se inmatriculeaza definitiv in RO.
 13. Buna dimineata M-am lovit si eu de birocratia din Romania, asa ca am decis sa va cer un sfat (poate s-a mai intilnit cineva cu o problema similara si stie cum sa o rezolve). Problema pe scurt: motor achizitionat de o firma din Germania de la un american. Face neamtu' vama, primeste factura si chitanta, achita si TVA si o scoate la vinzare. Prostu' de roman (subsemnatul) o achizitioneaza, ca doar are toate actele facut in EU si astea sunt valabile si in RO. E acum ma duc voios la politie si le arat factura si chitanta de la vama impreuna cu "Unbedenklichkeitsbescheinigung für die Zulassung eines Kraftfahrzeugs oder Kraftfahrzeug Anhängers" si ii intreb ce acte mai am nevoie in afara de cartea de la RAR si cele din dosarul facut la biroul de copiat acte. Raspunsul politaiului roman (citez) - Dute domle' si inregistreazo in germania si hai cu brifu' ca ai actele romanesti intr-o dupa-masa. Asa daca nu imi aduci declaratia vamala dureaza si 2 ani pina o inmatriculezi (POFTIM?!?!?!). Sun in Germania - Neamtu nu are alte acte, vama germania zice ca habar nu au ce vor romanii si ca actele date de ei sunt toate si sunt valabile in EU....... Ei, acum cum sa dovedesc ca "Certificat de înregistrare a unei remorci sau vehicul cu motor" e valabil si in RO si nu mai trebuie alte acte, ca zau nu m-as duce in nemtia sa o imatriculez. Mersi de ajutor si de rabdare.
 14. guzmanelu

  Garaj

  Salut. Ma intereseaza, incepind din martie, un garaj in Cartierul 1848, in partea dinspre Piata de zi - Izvor - str Ciucas As prefera un garaj la care sa am acces usor, sa nu deranjez pe nimeni daca ajung mai tirziu. Daca aveti info - PM please sa putem discuta Mersi, Radu
×
×
 • Create New...