Sari la conținut

mathew7

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    beratcomatei

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha XJ6(S) Diversion 2009
  • Numar Moto
    TM-80-MTI

Informații profil

  • Interests
    computers, cars, motorcycles

Vizitatori Recenți Profil

362 citiri profil

mathew7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc organizatorilor pentru aceasta ocazie. A fost excelent pentru prima mea experienta pe circuit cu motorul (a 2-a in general, ca orele de iRacing nu se pun). In sfarsit am atins scaritele pe asfalt, dar sunt totusi dezamagit ca am mai lasat 5mm de profil intact. Am pus pe youtube cateva ture facute de mine, sunt sigur ca multi se vor plictisi (si scuze de sunet, data viitoare nu voi folosi carcasa de "waterproofing"): Cel mai rapid tur din prima sesiune (a 8-a tura a mea): Cele mai bune 2 ture din ultima sesiune: Ca si scuze in plus: motorul are doar 80 de caluti si eu sunt la 100+kg. Sper sa nu se supere organizatorii ca pun linkuri la pozele lor pentru a indica "subiectul": eu si tot eu Deja mi-am setat un obiectiv pentru urmatoarea vizita: consistenta in franare. Acuma eram cam speriat ca se blocheaza frana (folosesc doar fata), cu toate ca stiu ca daca nu sunt inclinat, mai degraba ma dau peste cap. Si asta ducea si la probleme de intrare in curbe. Inca o data, multumesc. PS: daca sunt voluntari sa-mi ofere poze/filme cu "subiectul", dati-mi un PM si pot sa pregatesc serverul meu de acasa pentru upload. Asta va fi pentru mine exclusiv. Din pacate m-am gandit la asta abia acuma si nu e inca pregatit.
  2. N-am FB, deci vreau sa ma inscriu: Matei Beratco (Damn!, acuma exista o a 2-a legatura intre nume si cont...dar tot mai bine decat FB) Yamaha XJ6 PS: pe un alt site am vazut o alta metoda de organizare: PM la OP si OP administra lista in primul post. Astfel numai OP-ul stia legatura directa intre nume si cont, dar site-urile de indexare (google) nu puteau face legatura.
  3. Aici e link-ul la "bike database" pe louis.de. La final exista capitolul "Verkleidungsscheiben" unde sunt 4 produse. Primul cel putin cred ca e la fel cu originalul ("ORIGINALSCHEIBE"). Din pacate pozele nu sunt de la Pegaso. Dar am gasit aici imaginile de la producator (MRA, alege motorul si ar trebui sa vezi 3 produse). Mesaj completat Am montat ieri crashbarul. Uite aici niste poze.
  4. Eu recent mi-am luat crash-bar-uri si suport top-case Givi (Monokey). Eu le-am gasit la www.louis.de si www.polo-motorrad.de Am vazut acolo si parbriz inalt (facut de Givi) si suporturi laterale de genti. Partile proaste: 1. Crash-barul inconjoara doar motorul (inca nu l-am montat, deci nu am poze, dar parca exista pdf-uri sa vezi) 2. Suporturile laterale sunt de la H&B si nici nu stiu daca sunt pentru cutii (daca da, sunt pentru cutiile lor). Din motive financiare nu m-am uitat mai exact. Din cate am vazut, Givi avea un set pt. Pegaso, E179 (top case, ce mi-am luat) si PL179 (lateral), ambele pt. monokey. Din pacate, PL179 nu mai e fabricat (nu mai e in oferta Givi). Eu le-am comandat prin ROMIMOTO direct pe mail.
  5. Topicul de ulei motor poate fi inchis. Am vazut discutiile vechi (multumita cautarii dupa user). S-ar putea sa pun acuma 10W40 de urgenta si din motive financiare, dar data viitoare sigur voi pune 5W40.
  6. Dintre cei care aveti modelul '96-2000 (seria ML), imi spuneti ce ulei de motor folositi? Eu am gasit in manual recomandarea de 5W40. Daca dau pe louis moto-ul meu, apare 10W50. Nici nu mai stiu unde sa caut. Ce probleme ar fi cu 10W40?
  7. Pai aici nu e vorba doar de sfaturi. Aici e vorba de "identificarea greselilor" si sfaturi. Ce vreau sa spun: tu ca rider poti face greseli in manevre simple. Un instructor stie dupa ce sa se uite si e in stare sa le identifice. Si iti da sfaturi "directionate" pe greselile tale. Eu cel putin asa vad cursul. De ex: eu personal consider ca nu ma inclin destul de mult. Un alt motociclist care NU M-A VAZUT imi spune ca o motocicleta se inclina mult. Dar poate termenii difera in conceptiia fiecaruia. Si nu vreau sa incerc asa ceva pe drum public. Din pacate pt. mine, in Timisoara nu stiu unde as putea face asemenea curs.
  8. Salut tuturor! Ma adaug si eu in lista cu un Pegaso Cube 2000 achizitionat recent. Primul meu motor, deci nu am ce compara.
×
×
  • Creează nouă...