Sari la conținut

ViruSS

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Dominator + Yamaha Super Tenere

ViruSS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Am nevoie de cotele rulmentilor rotii spate. Ma puteti ajuta?
  2. Salut. Mi-am luat de curand XTZ 750 si am constatat la RAR ca am toba modificata si din cauza asta nu voi primi 'autentificarea'. Vreau sa imprumut pentru o zi sau sa cumpar o toba originala, nemodificata. Ma poate ajuta cineva? Sunt din Bucuresti.
  3. Cum ziceam: eu ma bag la etapa a 3-a, zisa si cea din Dolominti, fie ca se tine sau nu. Pana atunci hai totusi sa facem o etapa a 2,5-a in, pardon de expresie, Bucegi.
  4. Hai ca ma facui curios. Cine esti tu, o! bardule? La multi ani tuturor!
  5. Eu unul is cu toate rotile in parcare. KIDROCK, sa traiesti! Ne-ai lipsit. La mine nu vrea si pace sa uploadeze poze, asa ca ma las pagubas. Dati-mi PM adresele de mail sa va trimit arhiva.
  6. Cred ca ai o problema la incarcare... o tensiune mai mare de 14,5-14,7 este deja semnul unei defectiuni la regulator. Nu fierbe bateria ta, ma refer la cea de la motor... Intamplator ma uitam pe un manual de alta Honda. Transalp mai exact. Si zice acolo la capitotul despre regulator/rectifier ca regulator voltage trebuie sa fie '13,3 - 15,5 V at 5.000 rpm'. Eu cred ca la japonezii astia lucrurile-s ca-n desenele lor animate (manga, anime sau, de ce nu, hentai): in realitate ei au ochii mici, dar pe hartie toate personajele animate au ochii cat cepele. Altfel nu inteleg de ce nu-mi fierbe bateria. Mai masuram, mai cercetam...
  7. Aici gasesti dispersor nou pentru '94+: http://vicma.ro/lampa-stop-moto-honda-cod-...5a88c647495df75. La fel arata si a mea ('91), dar nu stiu daca sunt aceleasi dimensiuni. Daca a ta e ma veche de atat, intreaba-i pe chat, ca au catalog stufos. Pentru cei interesati, tot acolo se mai gasesc dispersoare pentru semnalizatoare, semnale complete, oglinzi si multe altele.
  8. Mai, eu nu ma pricep la supermotard, dar uite mai jos peste ce am dat intamplator stulewa, denumirea corecta ar fi SPERMINATOR. Parerea mea.
  9. Viata LED-ului este influentata foarte mult de tensiunea de alimentare. Segmentele de 3 LED-uri + o rezistenta sunt facute sa mearga la 12V. Eu am masurat la mine 16V pe incarcare (si se pare ca-i normal), asa ca as recomanda un filtru sau regulator de tensiune sau cum i-o mai zice, care sa stabilizeze voltajul pe la 12. In far nu cred ca are sens pentru ca acoperi oglinda si mai bine ca farul nu vor bate (nu se reflecta in oglinda). Inca nu s-a facut LED-ul care sa concureze becul - pentru asta s-a inventat HID-ul (xenonul). Totusi, daca vrei sa reduci consumul poti inlocui becul de pozitie cu unul facut din LED-uri, dar cu acelasi soclu (ca sa intre in gaurica din far si sa se mufeze bine). Nu cred ca-ti ia talonul daca pui suplimentar lumini conform legii: albe pe fata, galbene pe semnalizari si rosii pe pozitii spate si frana. Ca altfel ii luau docomentu' lu' Switch ca si-a pus proiectoare. Traseul de duminica: http://maps.google.co.uk/maps?f=d&sour...978912&z=10
  10. Cred ca a vazut "Calaretul Electric" de curand: http://www.youtube.com/watch?v=mTLoRbLaSBA...feature=related Ma intreb daca si-a lasat mustata, ca parca aduce a Robert Redford. Pentru cei nascuti dupa '79:
  11. Campina, corect. Am mers pe DN-uri, DJ-uri si - sa se zicem asa - forestiere satesti. As mai face Bezdead & imprejurimi sambata asta. Harta nu mai am timp, ca ies din birou. Vedem diseara si postam 'dincolo', pe saitul de calatorii si poze. Mesaj completat Cam asa ceva, Purice, doar ca am impins, nu am tras si era la deal, nu la vale. Motorul insa era tot alb/albastru. Si am răzbit!
×
×
  • Creează nouă...