Sari la conținut

nitrostar

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.universmoto.ro

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

nitrostar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" sanatosi si frumosi!!!
  2. Din pacate pt unii si din fericire pentru altii, mi-am dat demisia de la Motor Presse in septembrie 2006. Se adunasera prea multe printre care si tot balamucul care era de fiecare data cu premiile si cu concursurile, dar nu vreau sa redeschid subiectul. Imi pare rau ca au intarziat premiile, nu a fost rea vointa. Sper ca pana la urma ai intrat in posesia premiului! Numa' bine si asfalt uscat!
  3. Rezultatele voturilor de la Best Bikes 2006 vor fi publicate in numarul 5, mai 2006 care va fi pe piata din 18 aprilie.
  4. Intr-adevar, anumite informatii apar mai rapid pe alte situri straine, dar iti garantez ca si pe universmoto.ro apar multe pe care nu le gasiti in alta parte sau intai apar pe um.ro si apoi in alte situri. Oricum, nu asta e important, unde apar prima oara. Prin lansarea sitului um.ro incercam sa va oferim cat mai multe info din lumea moto cat mai repede, atat info utile, cat si pentru divertisment. E normal ca informatii valabile in ianuarie 2005 sa fie gasite aici si nu pe um.ro. Sunt sigur ca "multe chestii au fost puse aici pe forum de mult", le vad, le citesc... forumul activeaza pe web din... august 2004... iar universmoto.ro doar de 2 luni. Dar ce mare se va face! Pentru ca va are pe voi, motociclistii romani, pe care trebuie sa va convinga de utilitatea sa. Salut si numa bine si tie! Iti respect opinia. opinia mea: nu e o datorie sa vizitezi um.ro sau sa cumperi revista si nici macar sa o citesti. nu ne credem speciali. speciali sunteti voi, potentialii cititori. a fost o invitatie facuta cu bun simt. ca de la om la om. cu respect, bai!
  5. stirea despre acest monstru a aparut pe situl univers moto acu 7 zile... (20-01-2006) http://www.universmoto.ro/article--Gunbus_...tri--10220.html daca ati vizita mai des acel site v-ati putea informa mai rapid despre multe subiecte interesante
  6. Cand au fost castigate abonamentele la evenimentul din Backstage de la sfarsitul lunii decembrie 2005, revista UM nr.1/2006 (cea cu posterul) era deja pe piata. Abonamentele intra in vigoare odata cu editia urmatoare, in cazul de fata cu editia nr 2 din 2006 si se vor incheia odata cu editia nr 1/2007 care va apare pe piata in 14 decembrie 2006. (Nu e o gluma, este deja planificat.) Iar revistele (editia de februarie) pentru abonati (inclusiv pentru cei care au castigat in decembrie) au fost deja trimise. Lectura placuta! Nu uitati sa votati motocicletele voastre preferate din cele 7 categorii! Numai in aceasta editie (nr 2/2006) a revistei Univers Moto sunt inserate taloanele de vot! Votati motocicletele anului 2006 in Romania!
  7. Asteptam in continuare pareri pro si contra legate de Univers Moto. Si bineinteles votul in functie de parerea voastra despre revista. Multumim tuturor... si celor ce ne critica si celor ce ne lauda.
  8. s-a notat. trebuie sa ne apucam de lucru. alte sfaturi/pareri/opinii...???
  9. nu esti singurul... ... si ma refer aici la mine...
  10. Dorim in primul rand sa realizam in mod profesionist o revista cu INFORMATII DE CALITATE, intr-un format modern (grafica, layout etc), chiar daca are mai putine pagini decat s-ar dori de catre voi. Bineinteles si noi tintim ca intr-un timp cat mai scurt posibil sa va oferim o revista Univers Moto de o calitate deosebita, in special dpdv al continutului informational si grafic, cu un numar de pagini generos si la un pret accesibil. Si vom reusi. Pt ca meritati.
  11. Pentru ce anume ati vizita site-ul Univers Moto? Ce rubrici ati vrea sa fie?
  12. In primul rand, iti multumim pentru alegerea facuta. Ne dorim sa nu fie si ultimul achizitionat. Sper sa-ti placa ceea ce oferim si sa devii un cititor constant al UM. S-a notat. Nu este normal, bineinteles. Noi anuntam mereu care este data de aparitie a editiei respective, iar aceea este data cand revista ar trebui sa fie la vanzare in toata tara. Problema este difuzarea, intr-adevar. Nu la noi in companie. La nivelul intregii tari. Ca infrastructura, ca organizare a difuzorilor de presa, ca profesionalism etc. De exemplu, fiind inca o revista cu vanzari mai mici comparativ cu publicatiile de masa, foarte multi difuzori de presa, din lipsa de profesionalism, nu o distribuie tarabelor pe care le detin si nu o expun la tarabe asa cum ar fi normal. Un alt aspect al difuzarii de presa in Romania este ca revistele lunare sunt expuse in prima faza cat mai in fata, iar la fiecare saptamana se muta din ce in ce mai in spate... in "randul 2", apoi si mai in spate, pana cand, cam in a treia saptamana a unei editii pe piata, e deja bagata sub tejghea. Pana la urma vom rezolva defectele difuzarii. Va cerem ca si pe viitor sa ne semnalati orice problema pentru a putea sa le remediem cat mai repede. In alta ordine de idei, daca nu gasiti revista pe piata, stiind ca ea ar trebui sa fie, trimite-ti un scurt e-mail la redactie. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore.
  13. In ultimul numar al UM nu avea cum sa vezi ceva despre comemorarea de la 1 iulie deoarece editia era deja inchisa si "pleca" din tara. Revista se tipareste in Cehia, la Moravia Press. Editia s-a inchis miercuri, 29 iunie. De cand am avut ultimele discutii am devenit foarte atent la comportamentul si conduita altor motociclisti. Nu am vazut decat un singur motociclist (din circa 40-50 observati) care sa fie echipat corespunzator. In cel mai fericit caz aveau casca. Iar daca un motor face slalom stanga-dreapta printre masini nu m-as mira sa nu fie simtit/vazut de catre soferi de auto. Ma uit intai la noi, motociclistii, si apoi incep sa arunc cu pietre. Campanie o sa fie. Dar trebuie facuta cu cap de la inceput pentru a avea efect. Si ca sa vezi ca m-am gandit deja la asta iti spun si cand o sa aiba loc: SALONUL AUTO BUCURESTI. Cel mai mare eveniment auto. Densitate mare de soferi pe kmp. Te-ai prins acum? Te bagi? Pana in august n-o sa mai pot raspunde la mesaje, dar cine are ceva sa-mi zica sa o faca. Multam penru intelegere.
×
×
  • Creează nouă...