Sari la conținut

shuta

INACTIV
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    suta_valy@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    gixxer - moto potente

shuta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. set carene (fibra, nu originale) gsx r 1000 k7-k8 carenele se pot folosi si pe strada, au spatiile (gaurile) necesare pt: far, stop, semnalizari si oglinzi set compus din: 1 carena frontala ; partea care tine oglinzile si farul, cea care acopera (nu acopera, tine) gurile de aer si partea de dedesupt, care vine paralela cu jugul mic, sunt toate o bucata, spre deosebire de carenele originale, 2 cele doua carene laterale stanga si dreapta 3 codita : stanga, dreapta si partea din mijloc, care tine seaua pasagerului,NU am partea de dedesubt (sub codita, sau cum se numeste); bucatile astea sunt originale doar vopsite alb, mijlocul are gaurile pt suruburile ce tin stopul si lateralele pt semnalizari, partea stanga are gaura pt cheie (pun poza) 4 protectie peste rezervor pret 300
  2. 100 pe hungaro(lejer de tot),se merita dar... e destul de aglomerat si nu fac mai mult de o zi pe saptamana pt motociclete, nicodata 2 zile legate ... Mesaj completat la prima toti dam cu bata-n balta )
  3. Pai daca de aia ai bani , normal ca ti se pare faina. PS: Cata aici. idolu' tau. __________________________ Motocicleta e fenomenala pe hartie. Si la look arata foarte bine, nu-mi place codita, dar dupa ce dai 14-15000 pe ea, parca te obisnuiesti. In viitorul indepartat(4 ani) mi-as cumpara-o. Legat de userul Metalwarrior sau ceva de genul, pacat ca moderatorii au sters postul in care spunea ca fiabilitatea se dezvolta in cursele de motoGP,unde Kawa e praf. Sper sa citesti ,poate inveti ceva: In cursele de motoGP castiga producatorii mari pentru ca investesc. Kawasaki Heavy Industries e un producator-gigant ce face de la trenuri rapide,elicoptere,submarine pana la armament ,roboti industriali. Printre astea are si o filiala ce face mototciclete, ATV-uri,jet-ski-uri.(Nu,nu face cositoare sau scutere). Ei bine,aceasta filiala ca si capital este sub ceilalti producatori si implicit mai putin capital de investie in motogp.
  4. Pai daca de aia ai bani , normal ca ti se pare faina. PS: Cata aici. idolu' tau. __________________________ Motocicleta e fenomenala pe hartie. Si la look arata foarte bine, nu-mi place codita, dar dupa ce dai 14-15000 pe ea, parca te obisnuiesti. In viitorul indepartat(4 ani) mi-as cumpara-o. Legat de userul Metalwarrior sau ceva de genul, pacat ca moderatorii au sters postul in care spunea ca fiabilitatea se dezvolta in cursele de motoGP,unde Kawa e praf. Sper sa citesti ,poate inveti ceva: In cursele de motoGP castiga producatorii mari pentru ca investesc. Kawasaki Heavy Industries e un producator-gigant ce face de la trenuri rapide,elicoptere,submarine pana la armament ,roboti industriali. Printre astea are si o filiala ce face mototciclete, ATV-uri,jet-ski-uri.(Nu,nu face cositoare sau scutere). Ei bine,aceasta filiala ca si capital este sub ceilalti producatori si implicit mai putin capital de investie in motogp.
  5. Dan 0723730165 vorbeste cu el sa te ajute cu furca
  6. shuta

    Facerea de bine...

    Am eu un set, daca te mai intereseaza. Am si de pe k7, merg si pe k8, toate 600-750-1000
  7. shuta

    Facerea de bine...

    ai gasit vopsitorii aia buni pana la urma? si pe cineva care exceleaza in fabricarea stickerelor.... multumesc anticipat Mesaj completat ai gasit vopsitorii aia buni pana la urma? si pe cineva care exceleaza in fabricarea stickerelor.... multumesc anticipat
  8. de acord, the best ..... pana in 2007
  9. 1000 k7 merge 158-9-8-9 ar trebuii sa "toarne" la fel si k6-le Mesaj completat Sa ai parte de ea, frumoasa pe rosu Mesaj completat Bravo tie si bine ai venit!!! ps: blana poza de la avatar;)
  10. shuta

    Facerea de bine...

    Buna, se poate repara asta? si pret va rog (pe privat nu pot trimite poze de asta am postat aici )
  11. bugpity ce mandru esti de ea, sa aveti parte unul de altu`
  12. shuta

    Accident mortal Onesti

    offff, Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei.
  13. vinde cineva bardahl xtc c60 ??? am nevoie de 11L, 10w50 , daca DA, rog pret pe litru sau total! multam!
×
×
  • Creează nouă...