Sari la conținut

mariusvirusat

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariusvirusat

  1. Ma bucur ca ai rezolvat! Pe viitor sa nu dai curent de la masina cu motorul pornit ca risti sa arzi releul regulator al mobrei... Asfalt uscat!
  2. Sper sa nu te superi, in caz de esti incepator in domeniu, butonul rosu din dreapta de pe maner( contactul general sa-i zic asa) este in pozitia on? Daca da, si nici nu se aude tacanitul cand dai la pornire, este posibil sa ai o siguranta cu probleme sau bateria e descarcata rau....poti da curent de la alta moto sau de la o baterie de masina insa motorul masinii sa fie oprit!!! O alta cauza posibila ar fi senzorul de la cric ...poti incerca sa-i scoti mufa si sa incerci sa,-I dai cheie cu el decuplat.
  3. Salut! Cand pui contact ai curent in bord, se aprinde farul? Cand dai la demaror se aude un tacanit?
  4. Sal little wayne, mi-ar fi de mare ajutor daca l-ai gasi! poti sa-mi lasi un pm cu nr tau de tel? Cumpar buson radiator compatibil honda cbf600S, model 2005 Saluatare! Gata, am facut rost de buson, totul este in regula, el era vinovatul!!! Asfalt uscat tuturor!
  5. dap, numai cand se raceste la suctiune imi trage si aer in istalatie, supapa nu mai inchide cum trebuie, imi bolboroseste...nu stiu daca m-am exprimat corect.... ideea e ca imi da afar din vas mult antigel si apoi la racire imi ramane vasul gol...lichidul din vas trebuie sa fie intre semne , el trebuie sa preia doar diferenta de dilatatie de pe componentele instalatie la cald...daca nu am dreptate nu dati cu parul!!!)
  6. si asa e bine, sa le trimit poza ca model al produsului cumparat de tine....si mai stii ce pret a avut?
  7. ok, merci mult o sa-i contactez
  8. Salut! Imi trebuie si mie un buson bun de radiator, are cineva unul in plus? al meu scapa presiune pe la supapa si cand se incinge motorul imi arunca antigelul prin vas la supraplin...
  9. Salutare! Are cineva de vanzare un buson bun de radiator sa-l pun si eu la un cbf 600 din 2005? Al meu pierde presiune pe la supapa si imi arunca antigelul in vas pana da afara cand se incinge mototrul...
  10. dap, exact acestea sunt simptomele...am desfacut pompa de apa si este ok, am desfacut si testat termostatul si este ok( am incercat si fara termostat montat si aceleasi simptome), verificat coliere si furtune si sunt ok, nu curge pe nicaieri in afara de supraplin cand arunca din vas dupa ce se incinge motorul, garnitura de chiuloasa nu cred ca este de vina deoarece nu am antigel in ulei si nici ulei in antigel, cu busonul desfacut si motoruil rece nu face bule, ventilatorul porneste ... busonul ar fi cred eu singurul vinovat. Dar vroiam sa testez cu un buson care sa fie bun sa fiu sigur ca asta e buba! Iata ca revin cu noutati: am probat un buson de la un radiator de suzuki sv 650 care stiam sigur ca e bun(s-a potrivit la fix) si simptomele au disparut, incercat din nou cu al meu si iar bolborosea...Concluzia este ca busonul meu e dus (supapa din el nu-si mai face treaba si instalatia prinde aer pe acolo), nu-mi ramane decat sa-mi gasesc un buson bun si apoi din nou pe drum! Asadar confirm spusele colegului cu postul anterior si pentru cei care mai patiti asa ceva sa nu banuiti din prima ca e garnitura de chiuloasa (ea se arde destul de greu)! Multumesc colegului dani_d care mi-a raspuns si asfalt uscat tutror fara batai de cap la mobre!!!
  11. Salutare! Motocicleta este o honda cbf600 S, radiatorul este identic cu cel de hornet, iar busonul cred ca merge si de la cbr, vfr etc Suspectez busonul de la radiator ca trebuie schimbat si as vrea sa probez cu unul care sa fiu sigur ca este bun daca ma poate ajuta cineva inainte sa cumpar...Ideea e ca instalatia de racire nu tine presiunea! Va rog sa ma jutati , sper sa fie un coleg binevoitor de o proba. Chiar nu are nimeni un buson sau nu e nimeni sa ma ajute sa-mi imprumute unul pentru o proba? Apelez la solidaritatea dintre motociclisti!!!
  12. Imi cer scuze de incurcatura numelui( eram cam suparat cu problema tehnica si am retinut gresit), gata nu o sa mai uit!!!
  13. Salutare tuturor! Sunt pentru prima data alaturi de voi pe acest forum. Mai intai de toate tin sa-i multumesc lui Mihail, Bianca si Doru pentru ajutorul acordat luni cand radiatorul CBF-ului meu a inceput sa ,,planga". Traiasca loialitatea intre motociclisti!!! Mi-a placut foarte mult zona Neamtului si sper sa revin cat mai curand posibil sa ne cunoastem mai bine si mai multi! Daca vreodata aveti nevoie de ajutor prin zona Focsaniului sau prin Bucuresti si va pot ajuta nu ezitati sa ma contactati (nr. meu il are Mihail). Asfalt uscat tuturor si sa azim de bine! Sa incercati cand aveti ocazia si traseul de pe Siriu(legatura intre Buzau si Brasov), merita ca peisaj si loc de campare la coada lacului care formeaza barajul.
  14. Salutare tuturor!Vreau sa devin si eu detinator de Honda Deauville, dar am cateva dileme...am 1.70 m inaltime si nu stiu daca ajung cu picioarele pana jos cand stau in sa...(detin si un suzuki sv650 naked si cu el ma descurc f bine) Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste explicatii si o proba de urcat pe mobra sa-mi dau seama daca e potrivita pentru marimea mea? Stau in Bucuresti zona Iancului.
  15. Si eu sunt de aceeasi parere!Poti sa nu mergi deloc cu ea si dupa iarna trebuie schimbat uleiul deoarece acesta isi pierde din propietati in timp,chiar daca nu a fost folosita motocicleta.Filtrul de ulei este bine si el sa fie schimbat de fiecare data cu uleiul, desi in cartea tehnica descrierea e ca se poate face o data la doua schimburi de ulei...acum depinde si ce calitate are filtrul tau existent...ca daca ai filtru K&N de exemplu ala tine si intre doua schimburi! Mesaj completat Salut! pai eu stau la Pallady NR.4 ,mai sus putin trebuie sa ne interesctam, sv-ul meu e galben, naked
  16. Salutare!Eu stau in zona Grigorescu, pe langa statuie.Sunt posesor de SV650 naked, de loc din Focsani, dar imi cam fac veacul de vreo 7 ani prin Bucuresti...Motorul a stat peste iarna in Vrancea(la caldura in garaj), dar cat de curand o sa-l fac din nou bucurestean!Ca domeniu de interes , pe langa motociclism, bineinteles, ar fi arhitectura.
  17. Salutare!Ma poate ajuta cineva cu un releu homa made(contracost bineinteles)?am doua relee prajite daca folosesc la ceva... Imi trebuie pentru un Suzuki sv650 din 2001(releul original era cu 5 fire).
  18. cine are sa-mi imprumute si mie un releu de incarcare bun sa fac o proba?...pe al meu il banuiesc ca isi da duhul,dar sa fiu sigur ca el este de vina...sa nu arunc banii aiurea pe criza asta....!!!Fac cinste
  19. Salutare tuturor!si eu stau prin zona, pe la statuie la grigorescu...am 27 de ani si detin un SV650 naked, sunt arhitect stagiar de curand...de loc sunt din focsani,dar stau in B de vreo 7ani...sper sa ma integrez si eu in gashca!
  20. Sa o stapanesti sanatos! Mesaj completat fratilor, imi puteti spune cat va incarca voua la relanti cu farul pornit?eu am cam avut probleme cu releul de incarcare si inca nu am terminat cu aceasta problema... A mai avut careva din voi probleme cu incarcareasau cu releul?
  21. Merci mult de informatie!O sa-ll dau jos cat mai curand si sa incep sa-l masor sa vad daca si unde e bulit... Mesaj completat Am manualul cu sectiunea electrica la SV650...daca vrei da-mi PM...nu-l pot uploada aici! Principiul de masurare este acelasi pentru toate RR...sau ppoate explica cineva direct aici mai priceput decat noi
  22. Cu motorul oprit si fara nici un consumator, cu acelasi aparat am la bornele bateriei 12.4V- 12.6V.Daca pun consumatori cu motorul pornit si cresc turatiile pana la 5000rot/min urca pana pe la 13.6V-14.0V.Am baterie yuasa de 7Ah, de 12V , dar in cartea tehnica scrie sa fie de 10Ah.....Sa fie din cauza bateriei ca e de 7Ah?(de pornit, porneste bine cu bateria asta)....Anul trecut am avut probleme cu releul regulator si l-am schimbat cu unul aftermarket pe care l-am pozitionat in fata radiatorului sa i-a aer cat mai mult.Din releul regulator am tras +si - direct la baterie , plusul ducandu-l prin siguranta de 30A.L-am montat la un service in Bucuresti si releul original era cu 5 fire, cel aftermarket e cu 6 fire(3 faze, 1 plus, 1 minus si inca 1 fir...electricianul zicandu-mi ca e de excitatie si l-a lasat nelegat, argumentand ca "e releu universal si asa au astea" ...La releele pentru moto are rost sa bage fir pentru excitatie?!) Orice sfat e bine venit!!!
  23. Salut tuturor!Tin sa mentionez de la bun inceput ca nu prea sunt cunoscator la capitolul "parte electrica" Este normal ca la relanti la un SV650, cu farul aprins sa am incarcare la bornele bateriei de 12.5V?(fara electroventilator pornit)
×
×
  • Creează nouă...