Sari la conținut

AliNOS

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AliNOS

  1. De ce nu ne solidarizam asa si sa trimitem ajutoare in Somalia sau sa strangem cate 10 lei sa-i donam unui amarat? Chestii mai productive.. Si mie imi pare rau ca a murit dar decat sa fac un gest inutil si fara folos, mai bine as face un gest care sa conteze, sa faca o diferenta undeva, pentru cineva.. Nici un zgomot din lume nu il va aduce inapoi.
  2. 2 ani = 3000km ai putea spune si asa. insa adevarul e ca as vrea sa incerc si altceva.. un SS sau o MV Agusta..
  3. Salut, Ca tot ati adus vorba, ma mananca si pe mine (si sper sa nu regret) sa vand fazerul din dotare. Asa ca las aici niste detalii poate intereseaza pe cineva si gasim un pret convenabil pentru amandoi. Asadar, Fazer din 2004 cumparat de la Alfa Motors anul trecut. Motocicleta este intretinuta la Florin-v (schimbat acum 2000km ulei motul 300v + toate filtrele, placute de frana spate + alte mici reglaje). Este in stare tehnica buna si in stare optica ok (are codita zgariata de la carligele de la plasa de bagaje cred - asa am cumparat-o si nu am avut timp sa o las la revopsit). Km in bord arata undeva la 15000 acum. Eu am luat-o pe la 12000 daca imi aduc bine aminte si nu am mers foarte mult. Ca si imbunatatiri am montat crash pad-uri PUIG si evacuare totala LeoVince SBK Evo 2. La pret nu m-am gandit inca asa ca astept eventuale oferte. Multumesc, Alin
  4. M-as fi plimbat si eu maine ca se termina sezonul si nu m-am plimbat deloc Dar as fi optat pentru un traseu de juma de zi asa.. Daca va hotarati, lasati-mi si mie un PM va rog. Nu prea am timp azi sa intru pe forum dar intru diseara si verific PM. Multumesc.
  5. Asa este. Tobele au ajuns la mine, si implicit la Florin pentru montaj Multumesc Florin si George. Sunt super. Pacat ca de cand le-am montat a fost frig sau a plouat si nu am apucat mai deloc sa ma plimb.
  6. Salut, Fazer-ul are semicarena, ceea ce il face excelent la mers in afara orasului fata de un naked. Poti merge pana la 160km/h fara sa te bagi sub geam. Pozitia e foarte buna pe fazer si mult mai relaxanta decat pe vitezane. Stai cu spatele doar putin aplecat. E un motor super. Eu eram hotarat sa-mi iau un GSX-R si dupa ce m-am suit pe Fazer l-am cumparat direct (tocmai ma coborasem de pe GSX-R si mi-a placut mult mai mult pozitia si relaxarea cu care poti sta in sa).
  7. Am trecut si eu pe acolo dupa accident. Era un tico alb lovit in stanga la jumatea masinii destul de nasol si o moto de politie cazuta pe partea stanga. Motociclistul si soferul nu mai erau la fata locului. Politia lucra la eliberarea carosabilului. Le urez sanatate multa celor implicati in accident.
  8. Multumesc Florin pentru reply. Asa este, noi fara 500Eur nu am gasit decat tobe slabe.. Ai idee un set de crash pad-uri unde gasesc? Sa fie unele bune.. Tocmai s-a tavalit un prieten in fata mea aseara si mi-am adus aminte ca nu sunt o investitie rea deloc crash-urile. Multumesc anticipat, Alin
  9. Salut, De acum 2 zile am intrat si eu in randul vostru cu o Yamaha FZ6S Fazer 2004. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru sa ma indrumati de unde pot achizitiona o pereche de tobe sport pentru acest model. M-am obisnuit de la motocicleta veche sa fiu auzit in trafic.. Daca are careva o pereche de tobe sh spre vanzare, sunt interesat si de acestea. Nu doresc neaparat noi, dar sa fie in stare buna. Multumesc anticipat, Alin
  10. Am si eu un GS de vanzare (1996, 1200Eur). Imi doresc ceva mai puternic si cu carena. Daca este cineva interesat, mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-305214.html Sa auzim de bine!
  11. Ai rezolvat cumva? Am aceeasi problema ca si tine dar la mine a aparut dupa ce am dus-o la mecanic si "i-a facut" carburatia.. As fi interesat cum ai rezolvat tu problema. Multumesc.
  12. Salut baieti, Are careva dintre voi de vanzare un F4i? Daca l-ar interesa si un schimb cu moto mai ieftina + diferenta ar fi parfum.. Am un GS500 E de care m-am plictisit si nu prea am rabdare sa-l vand si m-ar interesa un F4i la un pret in jur de 3000 Eur. Multumesc anticipat, Alin
  13. Salut baieti, M-am decis sa incerc sa vand GS-ul.. Asa ca daca intereseaza pe cineva, mai multe detalii gasiti pe http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...996-292914.html . Numai bine!
  14. Salut baieti, Caut si eu un FZ6S modelul cu tobele sub sa. Ofer un GS500E din 96 plus diferenta. Astept eventualele oferte pe PM in cazul in care vreunul dintre voi are nevoie de ceva bani si vrea sa ramana totusi si cu o motocicleta. O zi placuta tuturor, Alin
  15. 3 luni (90 de zile).. Incerc sa reduc la o luna si sa ies de luna viitoare din nou pe strazi
  16. Intre timp am scos moto, am ramas fara permis (conduceam masina cand m-au sanctionat).
  17. Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un redresor de baterii moto? Mai am 3 zile pana imi expira dovada ce imi da dreptul sa circul si vroiam sa scot motocicleta sa fac si eu o tura doua. Mi-am cumparat baterie noua dar trebuie formatata si nu am decat redresor de masina. Daca se gaseste cineva sa ma poata ajuta intr-un timp scurt, i-as ramane vesnic recunoscator. Multumesc anticipat!
  18. @warlock nu am zis ca vreau sa devin V.Rossi pe GS500 Doar sa trec perioada in care probabilitatea de a face greseli de incepator este mai mare. Mai mult ca sigur voi mai avea de invatat si dupa ce voi vinde GS-ul.
  19. Eu am 1.85m inaltime si stau acceptabil pe GS. Oricum si eu l-am luat tot asa sa invat pe el si apoi sa-mi iau ce-mi doresc.
  20. Da.. Din pacate s-a facut vremea urata iara.. Eu oricum o sa scot moto de la iernat dupa 18 martie sigur.. deci pana atunci, mai citim forumul
  21. Salut, Stau in Tineretului de ceva ani. Anul trecut mi-am luat si moto. Voi cei din zona, ca am vazut ceva moto pe aici, faceti intalniri ceva? Eu inca am moto la iernat dar sper sa o scot la sfarsitul lui martie. Bafta tuturor!
  22. @Nk155 Salut Multumesc pentru info. Nu stiam cand au fost schimbate. O sa le las asa ca atat cat ma pricep eu duritatea e ok. Tu ce mai zici? Ai scos deja motoreta?
  23. Multumesc andu pentru mesaj. Abia astept sa scot motoreta. Inca mai caut info despre baterie. Daca aveti ceva link-uri, va rog sa le postati si aici. O alta intrebare ar fi: la cat timp se schimba lichidul de frana? Oricum nu stiu cand a fost schimbat dar ca idee Si ultima pentru azi: un mecanic bun pentru reglat carburatia aveti sa-mi recomandati? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...