Sari la conținut

adir

Membru
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.linzmayer.ro
  • Yahoo
    axra2000

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    kawa
  • Numar Moto
    cj -----
  • Club
    pensionarilor

adir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adir

    Hai La O Plimbare !

    eu ii privesc de sus si am emotii cand ii vad cum sfideaza legile fizice prin depasiri. Nasol e ca Observatorului cum e toata dreapta iti permite sa-i auyi dintr-un capat in celalalt, ceea ce-i si mai nasol. Si eu am tras de acceleratie mai la inceputuri (ceva mai mult peste 200) dar era in afara orasului pe drumuri drepte si pe cat posibil in momente cu circulatie redusa pentru a evita toate riscurile - si asta mai mult sa vad ce poate motorul nu ca sa fac pe nebunul. Din pacate nu exista padure fara uscaturi, si ei tot motociclisti se cheama
  2. adir

    Hai La O Plimbare !

    Felicitari celor doi deplasaţi care o ard cu tobele sparte pe Observatorului dus-intors de o gramda de ori. Cred ca testul psihologic la obtinerea permisului ar trebui sa contina alte intrebari si sa fie pe bune. Si la cum ii vad pe astia doi ca merg, nu ma mai mir ca sunt accidente, oricat de atent af fi cel din masina.
  3. vezi sa nu-ti fi prins cablul de acceleratie undeva aiurea. am patit si eu tot dupa o revizie ca se tura ca dracu cand miscam ghidonul
  4. adir

    SV 650 K7

    si cam cat ai adunat pentru ea? din ce parte a Italiei ai luat-o? Arata foarte bine. Sa ai numai bucurii cu ea
  5. nu zic ca asta e problema ta, dar aceleasi simptome le-am avut si eu pana am desfacut rezervorul si am observat ca un mare mecanic moto care imi schimbase bujiile, pusese gresit fisele, 1-1, 2-3, 3-2, 4-4. Dupa ce am mai curatat bujiile un pic si am pus fisele cum trebuia nu am mai avut probleme
  6. In ambele "tabere " sunt teribilisti, si procentul cred ca e cam acelasi, deci nu este un argument acesta ca noi mergem prea tare. Sunt foarte multi soferi in trafic care se baga in fata ta sa-ti arate ca bmw-ul lor este mai tare decat motorul tau.
  7. foarte nasol.. condoleante familiei (nici nu vreau sa ma gandesc la ce este in sufletul lor) si sa se odihneasca in pace.
  8. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
  9. adir

    Jucaria Mea

    Nici eu nu am mai vazut modelul asta. Initial din titlu credeam ca e zxr, dar apoi am vazut despre ce e vorba. M-am mai uitat pe net. E faina, sa ai parte de momente faine cu ea. bafta
  10. Cum zicea CobraArt, tragi de ghidon maxim stanga si rotesti cheia tot spre stanga la penultima pozitie, ca la ultima iti aprinde si pozitia care in cateva ore iti omoara bateria.
  11. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... condoleante familiei care cu siguranta trece prin niste momente deosebit de grele.
  12. Am facut si eu o gramada de "ilegalitati", dar nu cand era traficul aglomerat. Dar sa ma urc pe trotuar, niciodata. Si nici nu-mi trece prin cap sa fac asa ceva.
  13. Au mai fost cateva topicuri pe marinea accidentului de care zici tu. E vechi si s-a discutat mult.
  14. Am trecut si eu pe acolo azi, era masina politiei pe mijlocul drumului si o gramada de motoiclisti dar nu am vazut mai multe.
  15. Mai da asprii sunt unii la 19 ani; urecheaza si aranjeaza pe toata lumea, chiar daca nu stiu despre cine este vorba. Era doar o observatie.
×
×
  • Creează nouă...