Sari la conținut

Tzushty

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    poof_tzushty@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR900RR
  • Numar Moto
    indoit

Tzushty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. Sa dea Dumnezeu minte tuturor copiilor sa ajunga ca Mircea. Macar sa isi urmeze pasiunile ca astia din ziua de azi....pc si droguri decat. Succes maxim baiat!
  3. Domnul Stefan Popina de la Spitalul Judetean PLoiesti.Un medic foarte bun. Mi-a facut piciorul ok dupa o fractura deschisa de femur.
  4. pentru cei interesati: /index.php?showtopic=623954 ! ne intelegem. Numai bine!
  5. dupa ce schimba a 2-a nici nu se intoarce turometrul pana la 7000rpm.incepe sa urce de la 9000 direct. LE: scuze.am citit eu in graba ce ai scris.ai dreptate.
  6. Inca nu s-a dat berea pentru test:P Nu va suparati ca mai dau cate un reply dar daca ramane postul in urma nu mai il vede nimeni. Numai bine, si sa nu aveti parte de prosti in trafic!
  7. Nu stiu numarul de dinti de la pinioane.....si nici nu prea pot sa il aflu. Oricum nu cred ca e o diferenta asa mare....macar orientativ..... Tot sper sa faca cineva testul....dau o bere.Dar cand ma fac bine ca am avut accident:( Numai bine!
  8. Salut! Vreau sa rog si eu ceva pe oricare dintre voi are putin timp liber. Cineva care are un CBR 900 SC33, sa mearga cu motoreta lui in treapta a 2-a la 7000rpm si daca poate sa imi spuna si mie ce viteza are in conditiile astea. Astept si eu un raspuns....Numai bine!
  9. Eu zic ca oamenii aia cu ochii mici de la Honda sunt mai destepti si decat nemtii care fac statoare aftermarket si decat ala care ti-a bobinat tie statorul. Daca era din cauza rotorului( ca ar fi prea puternic magnetul cum zici tu) insemna ca orice 929 sa aiba belele cu statorul. Incearca sa schimbi in acelasi timp si stator(asta merge rebobinat lejer de un meserias bun si care are aparatura) si releu si baterie si sa vezi daca mai face probleme. Daca ai mers cu releul bulit e clar=> releul daca e in scurt arde si statorul. Sunt multe posibilitati si pana gasesti cauza exacta pierzi o gramada de bani...ca si mine
  10. Intre timp am dus statorul la bobinat.Si o sa verific si papucii care merg spre releu. Mersi de ajutor.Bafta!
  11. Aha.Atunci o sa incerc sa il rebobinez si eu.si daca ar fi sa se strice nu pierd chiar asa multi bani decat daca as lua unul second si sa se strice. Mersi mult. Numai bine!
  12. Anuntul nu exista (adresa este gresita). Va rugam corectati sau contactati-ne la contact@bikeshop.ro
  13. vorbesti despre acelasi model de motocicleta? ca eu mai ieftin de 130euro nu am gasit second. nou este 280euro original si putin mai ieftin aftermarket. zi si de unde ai luat tu. numai bine.
  14. Salut! Am si eu belele cu motoreta mea, si anume un Fireblade din 98. Am tot schimbat la relee de incarcare de m-am uscat si tot se ard.Am umblat in alternator si stupoare: statorul prajit in totalitate. Asadar cine ma poate ajuta sa gasesc si eu un stator bun si la un pret acceptabil. As incerca sa il bobinez pe cel vechi, ce ziceti merge? Astept raspunsuri. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...