Sari la conținut

Tzushty

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tzushty

  1. Sa dea Dumnezeu minte tuturor copiilor sa ajunga ca Mircea. Macar sa isi urmeze pasiunile ca astia din ziua de azi....pc si droguri decat. Succes maxim baiat!
  2. Domnul Stefan Popina de la Spitalul Judetean PLoiesti.Un medic foarte bun. Mi-a facut piciorul ok dupa o fractura deschisa de femur.
  3. pentru cei interesati: /index.php?showtopic=623954 ! ne intelegem. Numai bine!
  4. dupa ce schimba a 2-a nici nu se intoarce turometrul pana la 7000rpm.incepe sa urce de la 9000 direct. LE: scuze.am citit eu in graba ce ai scris.ai dreptate.
  5. Inca nu s-a dat berea pentru test:P Nu va suparati ca mai dau cate un reply dar daca ramane postul in urma nu mai il vede nimeni. Numai bine, si sa nu aveti parte de prosti in trafic!
  6. Nu stiu numarul de dinti de la pinioane.....si nici nu prea pot sa il aflu. Oricum nu cred ca e o diferenta asa mare....macar orientativ..... Tot sper sa faca cineva testul....dau o bere.Dar cand ma fac bine ca am avut accident:( Numai bine!
  7. Salut! Vreau sa rog si eu ceva pe oricare dintre voi are putin timp liber. Cineva care are un CBR 900 SC33, sa mearga cu motoreta lui in treapta a 2-a la 7000rpm si daca poate sa imi spuna si mie ce viteza are in conditiile astea. Astept si eu un raspuns....Numai bine!
  8. Eu zic ca oamenii aia cu ochii mici de la Honda sunt mai destepti si decat nemtii care fac statoare aftermarket si decat ala care ti-a bobinat tie statorul. Daca era din cauza rotorului( ca ar fi prea puternic magnetul cum zici tu) insemna ca orice 929 sa aiba belele cu statorul. Incearca sa schimbi in acelasi timp si stator(asta merge rebobinat lejer de un meserias bun si care are aparatura) si releu si baterie si sa vezi daca mai face probleme. Daca ai mers cu releul bulit e clar=> releul daca e in scurt arde si statorul. Sunt multe posibilitati si pana gasesti cauza exacta pierzi o gramada de bani...ca si mine
  9. Intre timp am dus statorul la bobinat.Si o sa verific si papucii care merg spre releu. Mersi de ajutor.Bafta!
  10. Aha.Atunci o sa incerc sa il rebobinez si eu.si daca ar fi sa se strice nu pierd chiar asa multi bani decat daca as lua unul second si sa se strice. Mersi mult. Numai bine!
  11. Anuntul nu exista (adresa este gresita). Va rugam corectati sau contactati-ne la contact@bikeshop.ro
  12. vorbesti despre acelasi model de motocicleta? ca eu mai ieftin de 130euro nu am gasit second. nou este 280euro original si putin mai ieftin aftermarket. zi si de unde ai luat tu. numai bine.
  13. Salut! Am si eu belele cu motoreta mea, si anume un Fireblade din 98. Am tot schimbat la relee de incarcare de m-am uscat si tot se ard.Am umblat in alternator si stupoare: statorul prajit in totalitate. Asadar cine ma poate ajuta sa gasesc si eu un stator bun si la un pret acceptabil. As incerca sa il bobinez pe cel vechi, ce ziceti merge? Astept raspunsuri. Numai bine!
  14. Uscami-as chilotii pe crucea lui de pastilat inapt si infect. Se vede pe fata lui ca a luat alcool+pastile, asa fac toti baietii astia de bani gata, nu se complica cu chestii mai usoare.
  15. Situatia nu e chiar asa roz cum as vrea eu.Eu stau undeva langa Ploiesti(aprox 15km) si sunt la facultate in oras.Singura optiune ar fi sa merg cu microbuzele dar nu imi convine sa stau si sa astept in statie cate juma de ora mereu pentru ca ele pleaca imediat ce s-au umplut si nu la ora trecuta in program.Plus ca este o imbulzeala in ele de.... Asa ca cel mai bine plec cu motoreta/masina.Si da, de fiecare data cand plec cu masina iau ori colegi de facultate, ori fosti colegi din generala, ori vecini,ori prieteni pana in oras. Cam asta e situatia mea si sunt convins ca mai sunt si altii in aceasi postura.Si nu cred ca asta ne face mai mult sau mai putin motociclisti. Numai bine!
  16. Frustrarea e in floare nu ai bani sa iti cumperi masina sau e prea mare pentru tine si nu ai loc cu ea pe banda? S-a ajuns sa se sufere de motociclism in ultimul hal doamne.Ca sa fii motociclist tre sa ai Aul decat.CLAR. Nu o sa mai merg nici cu roaba de azi incolo ca imi patez imaginea de motociclist. Sau esti unul din aia care cred ca motociclism=betii,boraturi si somn in iarba pe unde apuci? Acu pune-te in situatia mea(si nu numai): Cum ar fi sa plec la facultate cu motoreta pe ploaie?Sa ajung ud fleasca acolo si stropit si mai stiu eu cum...... Daca ti se pare ok asta e clar...Cei care au mai multe categorii(nu doar A) nu sunt motociclisti, dar nici motociclistii nu "ie" oameni. Numai bine!
  17. Daca mai ai nevoie anunta-ma si iti uploadez eu undeva manualul de reparatii.Da-mi PM. Numai bine!
  18. Multumesc pentru detalii. Cu filtru de aer m-ai convins, o sa raman tot la unul obisnuit. Dupa cateva pagini citite pe forum am vazut ca bujiile astea sunt si cu iridiu si fara.Are rost sa ma complic cu cele mai scumpe? Motoreta nu vreau sa o mai tin chiar asa mult.Dar sezonul asta am grija de ea.
  19. Inca astept sfaturi in legatura cu cele de mai sus. Si in plus daca imi poate spune cineva de unde pot cumpara o anvelopa fata mai ieftinache asa,noua sa fie. Numai bine!
  20. Va salut.si Hristos a inviat!E prima data cand postez la aceasta sectiune.Am si eu un CBR919RR si vreau sa ii fac cateva pofte si ei acum dupa paste. Poate i-a picat mielul greu si ei. Mai exact as vrea sa ii schimb filtru de aer, bujiile,sa ii curat si sincronizez carburatoarele. Acum am nevoie de sfaturile voastre, si anume: -filtru de aer: eu as vrea sa ii pun unul care se curata.M-am orientat la K&N sau BMC.Voi ce ziceti? -bujii: sunt complet pe langa acest subiect.Spuneti-mi si mie care sunt mai bune si niste preturi relative. -curatatul si sincronizarea carburatoarelor o sa ma duc la mecanic sa se ocupe el. Poate s-a mai discutat pe aici despre asta dar chiar nu pot si nici timp nu am sa citesc 600+ de pagini. Numai bine!
  21. Mai pilotule,mai Rossi,mai McGuinness,mai Ghost Rider calmeaza-te.Ia o galeata de apa rece,dar rece sloi sa fie, tine capul in ea vreo 2 ore si apoi intra pe forum si trimite-mi o vedere. Doa' Maica Domnului....s-a umplut de giboni forumul asta.Si mai se zice ca omul e fiinta rationala,ce ironie.
  22. Daaaa, Maica Domnului! Eu am vazut unu azi cu bicicleta si m-am dus sa ii cer permisul.Sa ii moara maicasa daca avea.... @Lorak...rezolva-ti problemele linistit si nu lua in seama pe nimeni.ai treburi mai importante de facut in afara sa asculti parerile gibonilor.
  23. Un filmulet facut de colegii baiatului: Sper ca nu l-a mai pus cineva inainte.Nu am stat sa citesc toate paginile, scuze daca a fost pus. Odihneasca-se in pace!
  24. Am avut ceva timp liber in seara asta si am citit cateva topicuri.Numai si numai aberatii poti scoate din tine.La orice accident tu esti ala fericit si care da explicatii la orice. Prea putina importanta mai are acum faptul ca ar fi trebuit permis sau nu la acel scuter.Omu a patit-o rau, cu noroc a scapat relativ ieftin. Ala cu masina daca are permis si il are degeaba cu ce te incanta pe tine? Toti idiotii care intorc pe linia continua au permis. Toti inaptii care nu se asigura in intersectii au permis. Toti martalogii care schimba directia de mers fara sa semnalizeze au permis. Orice prost are permis.Nu este nevoie sa caut pe site la ProTV cazurile cu aia care nu stiau sa citeasca dar aveau permis si etc. Asa...deci? cu ce te incanta daca idiotul care te face praf are un plastic la indemana,bagati-ai pwla in el de plastic.Te simti mai implinit? "M-a omorat unu cu permis domne", e fita asta. Pe zi ce trece calitatea acestui forum scade brusc....pacat.E bine ca inca mai poti gasi rezolvarea unor probleme de mecanica si chestii asemanatoare ca altfel.........
×
×
  • Creează nouă...