Sari la conținut

Hiker

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Hiker

  1. Salutare! Se poate sa impartasiti track-ul de la cursa? Nu am putut sa ajung, dar as dori sa merg duminica acum. Ce ziceti? Multumesc!
  2. Salut! Nu mai comentati si cautati calul la dinti! Mai dati va rog alte detalii despre concurs. Pe unde se tine, care ar fii harta, care ar fii gradul de dificultate pentru A,B? Merci
  3. Felicitari celor care au batut traseul pe jos, pe roti si l-au marcat. A fost bine semnalizat si nu am intampinat probleme. Sper sa repetati evenimentul si sper sa revenim si noi toti cei care au participat. Poate data viitoare faceti si voi tricouri sau chestii promo, diplome, etc in banii astia. PS: cum a fost tocana?
  4. Salut. Traseul cu rosu este pe un single trail sau este padure si mai apar benzi de semnalizare? Buclele galbene cam ce au deosebit in plus? Sau este secret? Puteti sa descrieti un pic? Merci
  5. Salut! Vand parbriz Powerbronze touring inalt flip pentru Honda Transalp. Este transparent, usor fumuriu si vine cu garnitura marginala din cauciuc (cheder). Se potriveste la XL650V, deci dupa 2000. Al meu este din 2004. Parbrizul este folosit 100km. Se gaseste la dilly cu 320 lei. L-am luat de pe wemoto. Pretul meu este de 220 lei. Merci 0728540453 Bogdan
  6. Cele trebuincioase: leviere, chei (8,10,13,15,17,19), cheie bujie, briceag cu patent, multitool (imbus, cruce, torx), surubelnita (dreapta,cruce), lanterna frontala, banda adeziva armata, poxipol, banda izolier, trusa prim ajutor (compresa, fasa sterila, fasa elastica, betadina), 2m cordelina. Si ce mai crezi tu daca mai ai loc de ceva.
  7. haha. pot sa ma laud si eu ca am bubuit primul motor de crf . oricum nu e asa grav, are nu stiu ce la o supapa si cu ocazia asta ii face si setu motor.
  8. Blana! Bravo. Merge WR-ul Radule ha!? Te-am sunat sambata sa vii la coclauri. Nu mi-ai raspuns. A cedat CRF-ul lui curca sub mine, trebuia facut motorul, am fortat si noi nota. E la trancanu la desfacut. Tare pustiu' cu rm-ul. Bafta!
  9. Merci Pop! Te-a certat cand ai ajuns acasa duminica? "Ce-ai cautat la coclauri duminica dupa-amiaza!?"
  10. Salutare. Imi vand DR-ul. Daca sunteti interesati sau stiti pe cineva interesat, am sa scriu cateva detalii. Suzuki DR 650 RSE (electric start) an 1993. Motorul este in rodaj, schimbat setul motor si anume: Piston+segmenti+bolt, biela+rulment+bolt, rulmenti motor, lant distributie+intinzator, frai. Mai are urmatoarele imbunatatiri: parbriz MRA touring flip, ghidon Lucas TRW, inaltatoare ghidon buzzetti, protectii ghidon cu insertie de metal, neoprene furca, xenon, semnalizatoare mici. Carenele sunt intacte, cauciucurile au 3000km Mitas E09, kit lant Regina 3000km. Consumabilele schimbate la zi, ulei Motul, ITP facut anul asta. Consum 4.5l/100km Motorul este in rodaj, are cam 700km. Altfel pe bord sunt 33000km. Pret 1500euro Bogdan Olaru - 0721780717 Vreau sa trec pe hard enduro... WR450 sau KTM XC/EXC450.
  11. Din "marea mea experienta" la o distributie, mai intai se duce intinzatorul. Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi si intinzatorul. Nu este o regula... am schimbat si eu recent lantul de distributie si am lasat intinzatorul vechi pentru ca mai mergea. Acasa am un intinzator nou in punga care asteapta sa fie montat. La tine ar trebui cu atat mai mult cu cat spui ca l-ai mantzocarit. Decizia iti apartine.
  12. In afara de membrane nu vad alta imbunatatire. Hai poate nu are de suferit imaginea, dar e de prost gust, parerea mea. Daca scaritele alea din poze sunt cele originale, eu le tai pe ale mele si le dau la fier vechi.
  13. Motocicleta asta cred ca s-a vandut si acum 3 ani cu 1100euro. S-au mai adus ceva imbunatatiri la ea? In afara de "actipildu" cu bmw care strica imaginea suzuki si scaritele de vitezana. florinelu lasa adresa de mail.
  14. Ohohooooo salut Pop! Merge merge. Sunt maxim de suparat cu munca. Mai am de tras pe aici pe la Tg Mures, am predare la santier pe 19 luna asta. Astia nu imi trimit oameni, nu stiu daca reusesc sa ma incadrez in termen. Dupa proiectul asta imi negociez salariul, daca nu imi dau, plec. Ai nevoie de un secretar? Motorul merge, o sa-ti spun mai multe dupa ce il rodez. Trebuie sa mergem si noi la o tura cand vin in bucuresti. Eventual sa-l luam si pe curca cu crf-ul. Mergem undeva in bucegi asa mai light. @bogdan g - nu stiam ca e etapa la Baicoi, ma opream daca era. Cauta clingherit de 2mm sau poti sa faci si din carton de calendar. Am doua matrite de garnituri pentru capacul din stanga si cel din dreapta. Cine vrea, pot sa trimit pe email. Sunt pentru motoarele de DR cu electromotor, cel putin cea din stanga de la magnetou. Sunt la scara, nu trebuie decat printate direct pe carton sau copiate pe materialul folosit.
  15. Am luat motocicleta sambata de la Radu Bardak. Cand am pornit-o sa n-o mai recunosc. Motorul se aude foarte frumos, nu stiam ca asa trebuie sa se auda un motor de DR. Merge foarte bine, dar nu pot sa va confirm inca adevarata putere. Sunt in rodaj 500-1000km. Am facut duminica un drum pana la Campina (DN1 suge) si nu am mers mai tare de 90kmh/3500rpm. Porneste usor, merge liniar, trage bine cu pasager. Dupa toate schimburile din motor, bujii si ulei, urmeaza un schimb de look, dar cand o sa am timp. Inca sunt cu serviciul in tara si nu ma pot ocupa cum ar trebui de ea. Amortizorul plange bine de tot, cred ca o sa-l schimb. Se ofera cineva sa mi-l serviseze pe cel de acum?
  16. M-ar interesa si pe mine si una si alta. Stii pe cineva dispus sa mai faca un crashbar, daca nu tu? Cricul central ai idee de unde pot lua unul sau daca acel cineva il poate "copia" de doua ori? Daca nu are toner ii dau eu, dar cat?
  17. Stiu povestea amortizorului tau, am urmarit topicul. Al treilea amortizor e acasa in cutie, asteapta sa fie montat dupa ce se duce si asta, deja a inceput sa planga. Totusi e posibil sa-i mai fac ceva celui de acum. Are pe el un capacel sub care cred ca ascunde o valva pe care se poate baga aer. Trebuie sa vad. Daca da, il mai intaresc un pic cu pompa Pe cine am intrebat daca poate servisa amortizorul original mi-a spus ca nu se poate. Mai am unul acasa de dr650se in perfecta stare, dar cu care nu am ce sa fac, e mai lung si nu se potriveste, il vand cu 80euro.
  18. Acum depinde si de norocul fiecaruia. Motocicletele vechi sunt ca lozul in plic acum. Sa mai zic ca sunt la al 3-lea amortizor central? N-are rost. In alta ordine de idei, s-au inlocuit si rulmentii din motor. Sper sa iau motocicleta la sfarsitul saptamanii cand ajung in bucuresti. @florinelu07 : cricul central este handmade? cine ti l-a facut? se poate pune si la modelul meu? an '93, vezi poza postata imediat dupa ale tale.
  19. @andrei belcic :Motocicleta cred ca provine din italia, avea un sticker pe carena pe care scria in italiana sa tii motorul la nu mai putin de 1400rotatii. Dar care ar fi problema? @cicioc :Nu stiu cum au mers proprietarii (2) inainte de mine, oricum niciunul n-a facut nimic la ea.
  20. @florinelu rulmentul de la biela nu te gandi ca era praf. avea un joc mic, care cu timpul se marea. ambielajul mai mergea asa cum era, tot motorul mai mergea asa cum era. unii probabil ca ar fi dat in el fara nicio problema si fara sa se streseze, eu pur si simplu am decis sa schimb totul sa fie boboc, sa nu am jocuri si sa stau cu grija ca se poate intampla ceva si sa ma lase in drum. deci a fost decizia mea sa fac motorul. azi s-au comandat si rulmenti vreo 6 la numar. m-am saturat sa aud posesori de motociclete, nu-i pot numi motociclisti, care isi vand jegurile si mai au tupeul sa zica "merge fff bine, e tzipla, neumblat in motor". eu unul n-as mai pune botu la vrajeala asta. daca omu mi-ar zice ca e neumblat in motor, asta nu inseamna ca e de bine. toate motocicletele astea neumblate sunt coaja, coapte, cum vreti sa le ziceti, dovada a mea. au niste ani si kilometri. la mine pe bord inregistreaza 32000km. pai sa fiti voi siguri ca mai are un 1 in fata. asta e al treilea an cu ea si de cand am luat-o nu am incetat sa bag bani in ea. pana acum am bagat lejer 500-600 euro in accesorii si piese schimbate. revin cum mai am vesti despre evolutia in service
  21. Salut. Hai ca n-am mai scris de ceva vreme. Sunt cu serviciul la Tg Mures, iar motocicleta este in bucuresti inca in service. Zilele astea se asambleaza. Pe scurt: am schimbat biela + bolt + rulment, piston + segmenti + bolt, rulmenti, capac + chiuloasa (luate de la zoltan din dezmembrari), axa cu came (luate de la mihai din chitila), intinzator + lant distributie, set garnituri, iar anu trecut fraiul (rulment monosens). Multa munca din partea lui Radu Bardak si rabdare din partea mea. Sper sa merite toata treaba. Cu ce ma aleg din investitia asta? Cu un motor de DR bun. N-as mai face a doua oara chestia asta. Un sfat pentru cei cu probleme, daca vreti sa faceti o treaba, nu mai luati piese din dezmembrari. Dati o gramada de bani pe ele si puteti avea surpriza sa va cada la scurt timp. La mine nu inteleg de ce s-a intamplat treaba cu axa cu came. Verific uleiul inainte sa ma urc pe ea, completez daca e nevoie, nu am neglijat niciodata aspectul asta. Cand plecam la o tura de mai mult de 500km, plecam cu sticla de ulei dupa mine. O cauza e clara, nu ajungea uleiul cu suficienta presiune la ea. Motive sunt doua: pompa de ulei defecta sau vreun canal de ulei din bloc obturat. habar n-am. @roni - DR 650 RS este cu kick, RSE are electromotor @bogdan g - daca axa cu came a facut "santuri" atunci poti sa iti la revedere de la ea. daca o lasi asa, o sa-si faca la un momentdat suficient joc incat sa-ti rupa lantul de distributie si altele (supape etc), ca sa nu mai vorbim de zgomotul motorului de zici ca ai aruncat o mana de piulite in el. Hai sa pun si eu o poza din ultima plimbare cu ea in mai. Revin dupa ce o iau de la Bardak cu impresii.
  22. Aha. Am cautat de am inebunit ansamblul cu totul chiuloasa+axa+capac sau un motor. Nu am gasit. Singura oferta primita este de la speedmotor parca, chiuloasa+capac, fara axa, 120euro. Mai costa si axa vreo 800 de lei si aia e. Ia fa un calcul. Nu-mi vine sa dau atat. Toti care au avut DR la dezmembrat, au vandut motorul. Culbutori nu am nevoie, sunt buni astia pe care ii am. Nu s-ar potrivi sau ce? Chiar nu are nimeni sau nu cunoasteti pe cineva care dezmembreaza sau vinde un motor?
  23. Salut prieteni A venit vremea chiuloasei la mine. Nu stiu de ce pana mea, dar s-a intamplat. Axa cu came a inceput sa frece de chiuloasa in partea distributiei si in capac in partea opusa. Caut disperat tot ansamblul asta pe la dezmembrari si nu gasesc. Daca stiti careva de unde as putea sa iau sau daca aveti motor de schimb si vreti sa renuntati la ele pe unde pret corect, v-as fi recunoscator. Altfel ce m-ati sfatui sa mai fac? Am vorbit cu un amic care a avut problema asta si a reparat-o la niste baieti strungari-sudori. I-au incarcat acolo unde a frecat in aluminiu si a mers ok, dar dupa ceva timp s-a accentuat zgomotul in motor. Reparatia nu a patit nimic a zis, chiar si acum mai are chiuloasa, dar a cedat axa cu came care si ea avea vreo 2 caneluri. Dati-mi un sfat. Merci
×
×
  • Creează nouă...