Sari la conținut

ETRANGER

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ETRANGER

  1. Eu mi-am pus guma pe spate la Bardak pe Bd. Timisoara.
  2. Nup nu v-am parasit, numai k acum cat e frig stau mai mult prin Militari, iar vara in Giulesty ........ pai uite putem sa ne strangem cu toti la un fotbal...... si asa sigur ne ies 2 sau chiar 3 echipe
  3. Daca nu ne strangem 2 echipe e un teren mai mic in regie, la terenurile sintetice de la Sportu. Am jucat si 4 la 4 acolo. E o idee
  4. Daca va bagati la un fotbal in weekend as merge si eu. Ar fii o idee sa ne strangem 2/3 echipe.
  5. Iese cineva sa se dea cu sania ? Mesaj completat Eu la 14 ani ma uitam la desene animate si ma dadeam cu pegasu !
  6. Gata ai renuntat la Honda si ai trecut la Yamaha ....data viitoare ce urmeaza un Suzuki Hayabusa ?
  7. Sal, bine ai venit, eu stau in Giulesty Sarbi......mai mananci o paine dupa capatu tramvaiului.... pe unde la piata e baru tau?
  8. Man tocmai am vazut interviu tau la tembelizor ( in reluare ce e drept ). Foarte tare, RESPECT !!!!!!!
  9. Se vehiculeaza ca undeva la vara........dar sunt doar zvonuri, si eu l-am terminat destul de repede.
  10. Salut, Se pare ca motorului meu nu ii place frigu, asa ca ieri seara s-a hotarat sa se opreasca in mijlocul bulevardului, apoi cand a pornit tragea asa de greu incat ma puteam lua la intrecere cu baba in baston de pe trotuar (ar fii fost o cursa stransa nu se stie cine ar fii castigat). Din cate am inteles s-ar putea sa fie de la pompa de benzina, oricum o sa aflu Luni ce are .........si cum de conserva nu dispun se pare k nu am cum sa ajung seara asta :|..asa k distractie placuta si spor la
  11. Eu am vb cu aia, si ca sa inchiriem costumele tot weekend-ul ne costa doar 60 RON, probabil dak mergem multi ne fac si o reducere, faza misto e ca daca vrem si mai dam 10 RON in plus ne fac ei costume la comanda , singura prb ar fii sa ne organizam din timp ptr ca au multe cereri.
  12. Aici e ii puteti gasi: http://www.partyfactory.ro/ro/contact.html , gama de costume e destul de variata, din cate tin eu minte costa 60 RON sa inchiriezi costumu si daca vroiai sa iti faca unu anume te mai costa 20 RON daca va hotarati sa ma anuntati si pe mine pls
  13. Stiu eu un loc de unde se pot inchiria costume, sunt mai ieftine decat la teatru, eventual daca luati mai multi poate dau si o reducere si sunt si super OK....daca va intereseaza anuntati-ma .
  14. Hello, E ora 2:30 ntea si eu iti citesc cu zambetu pe buze povestea, e absolut fantastica iar pozele ff tari, nu pot sa iti spun decat RESPECT !!!!!!!
  15. De omule cine te-a pus sa te urci sa dansezi la bara, vezi ce patesti , acum sa vedem cine mai zice ca meseria de animatoare in cluburi nu e periculoasa !!!
  16. La multi aniiiiiiiii, multa santate fericire si multi multi km de asfalt uscat !!!!!!!!
  17. Nee chiar a fost super ok........acum dak ma mai primiti si data viitoare yo vin Mesaj completat Vre-o iesire pe undeva maine??
×
×
  • Creează nouă...