Sari la conținut

Bombitza

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bdanila

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    B 94 ANN

Vizitatori Recenți Profil

495 citiri profil
  • gbz

Bombitza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. Pune datele tipului aici ca sunt binevenite. Si daca mai stiti si alte surse de piese, inclusiv siteuri, propun sa facem o mica baza de date. Bafta!
  3. Salut Gabi! Ai gresit putin coltul unde ai deschis topicul si totodata ai mai deschis si cutia cu maimute. Bafta!
  4. salutare! Eu si cu Aneka_ro, am ajuns la locul accidentului in momentul in care politistul incerca sa fac rost de transport, sa ia motocicleta de acolo. Faza este in felul urmator: tipul cu motocicleta venea dinspre Cernavoda, urmeaza o curba spre dreapta si dupa curba o trecere de pietoni. Cu 50 de metrii inainte si dupa trecerea de pietoni este linie continua. Imediat dupa trecerea de pietoni se face o strada in stanga. Aia cu Polo sau ce masa era, a facut stanga pe linia continua, iar tipul cu motocicleta era in depasire tot pe linia continua si trecerea de pietoni, asa ziceau aia de pe acolo. Problema este cu politistul care era la faza locului, ca a cugetat el spre mine: Domne` nu mai face scandal ca este 10% vina aleia d la volan si 90%, vina motociclistului. Cand mi-a zis faza asta am turbat, daca era civil ma luam de gat cu el pe acolo, omu` face lege cu procente. Cat ne-am certat noi cu el pe acolo au mai venit niste baieti destepti si au facut stanga tot ca aia, trecand peste linia continua, imi venea sa le dau cu casca in gura. S-au uitat la ei si nici macar nu au schitat ceva. Atentie mare la Politia locala, se cunosc cu bastinasii si isi permit cam multe. Insanatosire rapida baiatului si il asteptam cu adevarata poveste.
  5. Si care era cauza pana la urma?
  6. Salut omule!!! Uite aici are cineva de vanzare 1 pereche de intinzatoare de lant pentru mobra ta. Au dat drumu` si la Pay Pal pentru Romania. http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI-ZZR600-C-D-...bayphotohosting Siguranta asemanatoare cu aia de care spui tu, am vazut in catalog la Louis, pe site este mai complicat cu maruntisurile astea. Bafta! Later edit: am gasit si pe site Louis
  7. Salut! Eu am luat setul de placute pt fata si spate la 192 lei de la Moto Adventure, Sos Cotroceni, marca Ferodo, nu stiu cat de grozave sunt. Schimbrea este destul de simpla, daca este ca la 600: dai etrierul jos, desfaci tablita care se afla deasupra etrierului si este prinsa cu doua suruburi, apoi scoti siguranta de pe axul care tine cele doua placute, scoti axul, cad placutele si apoi o iei in sens invers pt montaj. Pentru spate: dai etrierul jos, cade placuta libera, bagi o surubelnita mai mare ceva si departezi placuta de corpul etrierului, iese un pic mai greu dar mere, si apoi in sens invers pt montaj. Bafta la mesterit!!! Uite incearca pe acest SITE, si vezi cum poti comanda. Am inteles ca trimit si in Romania daca ai posibilitatea sa platesti cu un card. Bafta!
  8. Bombitza

    Ruse

    Pentru moto nu se plateste podul, te duci direct in vama la bulgari. Asfalt uscat!
  9. Si cum se comanda de la baietii astia? Si cam care ar fi cheltuielile fata de pretul de pe site?
  10. Ok, hai sa pun eu niste poze la gramada. In rest, trebuia sa fii fotograf angajat sa faci poze in loc sa te distrezi! Super petrecere!
  11. Eu zic ca Skywalker are dreptate, 2.5 fata si 2.8 spatele. Cred ca ar fi interesant sa cititi cel putin odata manualul de reparatie al mobrelor pe care le conduceti. Pt. zzr600 va stau la dispozitie, sau pe motohub. Bafta!
  12. Tocmai asta spuneam, eu cred ca aia nu era urma de franare in primul rand. Politistii erau ok, le-am explicat ca nu poate sa blocheze roata 20m, ne-am uitat si pe profilul cauciucului, fara sa fie urme evidente pe cauciuc.
  13. Eu am ajuns la locul accidentului exact in momentul in care il lua pe baiat cu salvarea Este vorba de o Aprilia Caponord de culoare rosie. Motocicleta venea dinspre Dristor spre statia de metrou Mihai Bravu. Dupa intersectia cu Calea Vitan( parca asa ii zice la strada care duce la Mall) exista un magazin nou, Mr. Bricolaje, de unde a iesit unu cu un Logan fara sa se asigure si a vrut sa faca stanga. Impactul s-a produs pe banda a-2-a de mers. Dupa cate mi-am dat seama Cristin, motociclistul, a culcat motocicleta inainte de impact ceea ce a dus la raniri minime asupra motocilistului. Faza tare: dupa cercetarie preliminare soferul Loganului este de vina, dar daca se constata ca urma de franare a motocicletei este mai mare de X metri, inseamna ca a avut viteza mare si atunci o sa fie culpa comuna, asa cugeta domnu` organ de politie. Atentie: ala cu Loganul avea semn de obligatoriu la dreapta la iesirea din parcare, si sustinea tare si mare ca nu a vazut motocicleta ca avea viteza. Alta faza tare: pe carosabil existau o multime de urme de la diferite masini si eu am impresia ca se urmareau o dara falsa in momentul masuratorii, ma refer la o urma( nici nu stiu daca era de cauciuc) pe o distanta de 20m care s-a considerat a fi frana motocicletei. O moto nu se comporta ca si o masina, trebuiesc instruiti si astia de la Politie in sensul asta. Am vorbit cu Cristi la telefon si este ok, mi-a spus ca nu are nimic rupt, numai julituri. Fiti prudenti!
  14. Am cumparat si eu astazi de la GlobalNet, piata Salajan, 59.00 lei bucata.
  15. Salut! Ai vrut sa il schimbi sau l-ai si schimbat? Daca l-ai schimbat, trebuie sa ii faci aerisire. Daca de la inceput tinea maneta jos, trebuie sa verifici si starea placutelor de frana. Daca nu mai tine deloc, vezi sa nu pierzi pe undeva lichid. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...